Tehlike çanları çalıyor gençler hazır olunArda başkan tekrar kurarım diyor
Bu defa çok farklı bir kadro ile çalışacak vaziyet alın
Tehlike çanları çalıyor gençler hazır olunArda başkan tekrar kurarım diyor
Bu defa çok farklı bir kadro ile çalışacak vaziyet alın
DklxcllxlxlxkfkdPartiler birliğine darbe yapıldıktan sonra Enka ve arda yeni bir icat üretirken
Bp ne battle pass mi dnakdnwjfjkskdsana yok pb bp falan
Türkçe dil desteği için 9.99$ ödeme yapmanız gerekmektedir.Türkçe dili nasıl bisey di unuttum
Oooo kubijj iban alayımTürkçe dil desteği için 9.99$ ödeme yapmanız gerekmektedir.
Bügün bana ve EN1 e Sera tarafından darbe yapıldı ve EN1 ve ben PB den kovulduk. EN1 oyunu bıraktı. Beni tekrar PB ye alın
Benim emeklerim niye hiçe sayılıyorEn büyük pay Gonca hanımın ona teşekkür edin yine
İki bin yirmi üüğç ben arda termiğğ feat enbiir76 Darbeeğğ burası BaşkanOnline'ın meşhur bir birliği
Ben seni severiiğğğmm sanağğ yemin ederiiğğm ama sen beniiğ sattığğn ellereğğ gittiğğnİki bin yirmi üüğç ben arda termiğğ feat enbiir
Dj arda termiBen seni severiiğğğmm sanağğ yemin ederiiğğm ama sen beniiğ sattığğn ellereğğ gittiğğn
Dididididiii jey ArdadadaDj arda termi
63 staylaaa senin darbeni , sözlüğünü, birliğini, dirliğini, discordunuuuğğBen seni severiiğğğmm sanağğ yemin ederiiğğm ama sen beniiğ sattığğn ellereğğ gittiğğn
Girme oralara girme63 staylaaa senin darbeni , sözlüğünü, birliğini, dirliğini, discordunuuuğğ
Girme oralara girme
Ben seni sevmemBen seni severim sana yemin ederim 🫢