Partilerimizin Ortak Kamuoyu Duyurusu 📣 (2 Kişi İçeride)

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Kamuoyuna Duyuru

Mevcut Oyun Başkanımıza ve Meclis bileşenlerine karşı, Genelkurmay Başkanlığı ve ordu eliyle başlatılan darbe girişimine yönelik kamuoyu baskısını endişeyle izlemekteyiz.

Aşağıda imzası bulunan partiler olarak, bu tür askeri müdahalelerin oyuna ve oyuncu topluluğuna herhangi bir fayda sağlamayacağına; bilakis her darbe girişiminde olduğu gibi, oyun düzenine, kurumlara ve demokratik işleyişe ciddi zararlar vereceğine inanıyoruz.

Bu nedenle, bu darbe girişimine açıkça karşıyız.

Oyun içinde istikrarın, demokratik iradenin ve adaletin korunması gerektiğini savunuyoruz. Güçlü bir oyun düzeni, ancak kurallara bağlı kalınarak ve meşru yollarla hareket edilerek sağlanabilir.

Ayrıca, wiki 12.9 “Darbe İşleyişi (Girişim Senaryosu)” başlığı altında açıkça belirtilen:
“Darbe öncesi kulis yapmak, Genelkurmay Başkanının görevinden alınmasıyla son bulur.” maddesi hatırlatılmalıdır.
Forumda, Genelkurmay Başkanının partisi ve üyeleri tarafından darbe yapılacağı önceden açıkça dile getirilmiş, böylece ilgili madde ihlal edilmiştir. Genelkurmay Başkanının Darbe faaliyeti Hava Kuvvetleri Komutanı tarafından reddedilmiştir.

Bu kapsamda, “Darbe ile ilgili tüm faaliyetler Genelkurmay Başkanı ve Oyun Yönetimi arasında gerçekleşir.” hükmü de açıkça çiğnenmiştir.

Kural ve etik dışı bu girişimin, oyun yönetimi tarafından dikkate alınmasını ve gerekli yaptırımların uygulanmasını talep ediyoruz.

-Bozkurt Harekat Partisi
-Yeni Nizam Partisi
-Turan Harekat Partisi
-Bürküt Partisi
-Alsancak Partisi
-Hür Kurtuluş Partisi

aslan91

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Darbe yapılacaksa da hiçbir şekilde müdahale etmeyeceğiz iki tarafın kendi aralarında
Bu konuda Oyun Başkanının haksız olduğunu düşünüyorum. Bu durumda genel Kurmay başkanın kim olduğu önemli değil kim olursa olsun darbe yapardı

Semih.

44. & 55.Dönem Milli Savunma Bakanı🪖
Vatandaş
Bi işi de elinize yüzünüze bulaştırmayın BECERİKSİZLER

Abuzeyt

Aktif Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
Ne hikmetse ss leri kayıtları siz bize atıyordunuz adamlara sorunca biz suçlu olduk
Sen bu kadar zekimiydin 😂😂 bak anlamadığın bir konu daha güzelim sen istedin iyilik olarak attım sen ise başkasını patlatmak için kullandın arada ki farkı göremiyorsan Sevim anlatsın sana farkı 😂

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Sen bu kadar zekimiydin 😂😂 bak anlamadığın bir konu daha güzelim sen istedin iyilik olarak attım sen ise başkasını patlatmak için kullandın arada ki farkı göremiyorsan Sevim anlatsın sana farkı 😂
Abuzeyt yapar böyle bir şeyler söyler çekilir aradan çok da güvenmeyin fhkggkog

Mikserliğin hakkını veriyorsun abuzeyt

fettahozdemirr

“Nefes Aldıkça Sözümüz Var!”
Vatandaş
Olum dün hikaye anlatıyordun Eceme öylr yaptılar böyle yaptılar yok sevim yükselene çöktü yükselen bizimdi bugün Sevim Sevim diye geziyorsun ortadq