Partili bir üyeyi davet etmek etik bişey mi? (2 Kişi İçeride)

Y A S O

🗽Meşale Partisi Genel Başkanı 🗽
Vatandaş
Bir oluşumun parçası olmak, yalnızca bir seçim değil, aynı zamanda bir duruş ve sadakat göstergesidir. İnsan, inandığı bir yapının içinde yer alıyorsa, bunu bilinçli bir tercihle yapar ve ancak kendi iradesiyle yön değiştirir.
Ancak bazıları, başkalarının kararlarını ve bağlılıklarını görmezden gelerek, onları kendi tarafına çekmeye çalışıyor. Bu, yalnızca etik dışı bir girişim değil, aynı zamanda içinde bulunulan topluluğa yapılan büyük bir saygısızlıktır. Herkesin kendi kararlarına ve duruşuna saygı duyulmalı, bireylere baskı yapmaktan kaçınılmalıdır.
Eğer bir topluluk güçlüyse, üyelerinin iradesine müdahale edilmesine gerek yoktur. Ama görünen o ki, bazıları kendi zayıflıklarını başkalarını çekmeye çalışarak kapatma derdine düşmüş! Unutulmasın ki, gerçek bağlılık, zorla değil, gönülden gelir.

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Bir oluşumun parçası olmak, yalnızca bir seçim değil, aynı zamanda bir duruş ve sadakat göstergesidir. İnsan, inandığı bir yapının içinde yer alıyorsa, bunu bilinçli bir tercihle yapar ve ancak kendi iradesiyle yön değiştirir.
Ancak bazıları, başkalarının kararlarını ve bağlılıklarını görmezden gelerek, onları kendi tarafına çekmeye çalışıyor. Bu, yalnızca etik dışı bir girişim değil, aynı zamanda içinde bulunulan topluluğa yapılan büyük bir saygısızlıktır. Herkesin kendi kararlarına ve duruşuna saygı duyulmalı, bireylere baskı yapmaktan kaçınılmalıdır.
Eğer bir topluluk güçlüyse, üyelerinin iradesine müdahale edilmesine gerek yoktur. Ama görünen o ki, bazıları kendi zayıflıklarını başkalarını çekmeye çalışarak kapatma derdine düşmüş! Unutulmasın ki, gerçek bağlılık, zorla değil, gönülden gelir.
Bu konuda oyun kurallarına aykırı bir durum olmasada bizim de A D İ N Partisi olarak özellikle dikkat ettiğimiz bir konudur. Bu sebeple bu konuda karşılıklılık ilkesine riayet ediyoruz. Bir kez uyardıktan sonra tekrarı halinde karşılık vermekte bir problem görmüyorum şahsen. Size de nacizane tavsiyemdir

Y A S O

🗽Meşale Partisi Genel Başkanı 🗽
Vatandaş
Bu konuda oyun kurallarına aykırı bir durum olmasada bizim de A D İ N Partisi olarak özellikle dikkat ettiğimiz bir konudur. Bu sebeple bu konuda karşılıklılık ilkesine riayet ediyoruz. Bir kez uyardıktan sonra tekrarı halinde karşılık vermekte bir problem görmüyorum şahsen. Size de nacizane tavsiyemdir
Bazı kurallar yazılı olmadığı kanaatindeyim dikkat edilmesi gereken bir konu olduğunu düşünüyorum.

M O N C H U G

Kızılelma
Vatandaş
Yapılanlar hiç etik değil ben bu zamana kadar bir baska parti uyesine yazmadım yazmamda zaten gelen gelir niye yazıyorsun?
@Y A S O isim verde selam vermeyelim o arkadaşa

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Yazılı olmayan kurallar vardır fakat buna saygı gösterip uygulayanları tenzih ederim fakat bu yazılı olmayan etik dışı hareketleri yapan parti yöneticileri de geçmişte olduğu gibi sanırım günümüzde de mevcut.Bu arkadaşlara tavsiyem kendisine yapılmasını istemediği hareketleri başkalarına da yapmamasıdır.

M O N C H U G

Kızılelma
Vatandaş
2 senedir su oyundayım baska partinin hiçbir üyesine yazma tenezzülünde bulunmadım etik değil yani neden böyle birşey yaparsın ki isim verin onu da boykot yapalım ✊️