Partili Üyeye Davet Hk. (6 Kişi İçeride)

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Buradan bütün partili üyeleri partimiz TUTUNAMAYANLARA davet ediyorum . ne kadar kavga eden birbirine hakaret eden partisinde mutsuz olan herhangi bir makama gelememiş üye varsa hepsi bizim partimize gelebilir din dil ırk ayrımı yapmıyoruz . Partimiz tamamen amerikan ekolünü benimsemiş bir partidir.
Partimizin içerisinde zencisi - beyazı , hristiyanı -müslümanı suçlusu-masumu ve en önemlisi her ırktan insanı mevcuttur.
gayet huzurlu bir şekilde yoluna tam gaz devam etmektedir. Hiç bir partiyle kavgalı olmayan partimiz , diğer bütün partilerde istenmeyen atılan iç huzursuzluk çıkaran boşta dolanan dik başlılık gösterip isyan çıkarmaya çalışan bütün oyuncuları kucaklamaya hazırdır

Yazıcıoğlu

🇹🇷 MİLLİ HAREKAT | NEFERİ 🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
HAHAHAHAHAHAHAHAHA

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
ayrıca suçu , çıkarttığı isyan boyutu ve bize sağladığı katkı derecesine göre partimizde güzel bir makam sahibi olabilir gelecek olan üyelerimiz

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Murat'ın konu açması ve üstüne sebinbu parti davet konun.

Fatih Tutuk ile görüşmek istiyorum.

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Yok fatih gelecek. Murat'ı ondan başkası kandıramaz
siz bu adamı istiyormusunuz istemiyormusunuz onu söyleyin sonra vay efendim benim üyemi neden çaldın tribine girme bizim partyden içeri girdiğin anda savunucusu olurum karşında ona göre sonra forumda laf söz etmeyin adama şamarlamayim

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
siz bu adamı istiyormusunuz istemiyormusunuz onu söyleyin sonra vay efendim benim üyemi neden çaldın tribine girme bizim partyden içeri girdiğin anda savunucusu olurum karşında ona göre sonra forumda laf söz etmeyin adama şamarlamayim
Eğer bir kavga başlayacaksa bunu ben başlatırım. Savaş olacaksa, kazananı ben belirlerim. Kan görmek istiyorsanız ortalığı kan gölüne çevirir, sizi o gölde boğarım. Bana makosenlerimi giydirmeyin. Hatırla kimse yaşamaz, hatırla kimse yükselmez. Buda size son sözümdür. Tutuk'a ilet bunu, seni elçi tayin ettim yeğenim

Murat Ünlü

Son Kale "ALTIN OK"🏹Bir Sevdadır FENERBAHÇE🟡🔵
47. Dönem Oyun Başkanı
Eğer bir kavga başlayacaksa bunu ben başlatırım. Savaş olacaksa, kazananı ben belirlerim. Kan görmek istiyorsanız ortalığı kan gölüne çevirir, sizi o gölde boğarım. Bana makosenlerimi giydirmeyin. Hatırla kimse yaşamaz, hatırla kimse yükselmez. Buda size son sözümdür. Tutuk'a ilet bunu, seni elçi tayin ettim yeğenim
Valla ne yaşanacaksa görmek isterim, şu söylemler beni derinden etkiledi ve meraklandırdı yani.

Beni Fatih değil de senin ikna edeceğin aklımın ucundan geçmezdi..

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
ya sen kunduranı giy bi kapı önüne çık bakayım neler oluyor sonra seyret üyelerin partiden gitmek istiyorsa senin suçun aslanımmmmm (akbey olan değil) ondan sonrasıda bizi alakadar eder seni değil

Büyük Mesut

Türkiye Valisi - Tek Tabanca Bozkurt Harekat
Vatandaş
Yanlş anlamazsanız bozkurt harekatın olduğu yerde ne altın ok'un ne de tutunamayanların esamesi okunmaz. Terazi benim olduğum tarafta ağır basar. Kadir aydın, fatih tutuk ve magarsus ayağınızı denk almanız tavsiyemdir. Magarsus a bu postu silmesi için 1 saat süre veriyorum

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Yanlş anlamazsanız bozkurt harekatın olduğu yerde ne altın ok'un ne de tutunamayanların esamesi okunmaz. Terazi benim olduğum tarafta ağır basar. Kadir aydın, fatih tutuk ve magarsus ayağınızı denk almanız tavsiyemdir. Magarsus a bu postu silmesi için 1 saat süre veriyorum
postu silmiyorum ve sana meydan okuyorum urfa meydanında buluşalım kim kimi yerse ordan festivale geçeriz adanaya