Telegram, Forum farketmiyor illa bir yerden laf atacan MDAç kapıyı magarsus @ErenA kardeşim geliyor partiye

Telegram, Forum farketmiyor illa bir yerden laf atacan MDAç kapıyı magarsus @ErenA kardeşim geliyor partiye
Çokmu komiksin koçum senHAHAHAHAHAHAHAHAHA
hahahahahahHHHahahahahSuriye'den çıkıyorum, Urfa'dan Mesut'u alıyorum. Sonra Adana'ya geçiyoruz, smile copy paste den efeyi aldıktan sonra festiva..devamınıoku
Parti baskani olabilirmiayrıca suçu , çıkarttığı isyan boyutu ve bize sağladığı katkı derecesine göre partimizde güzel bir makam sahibi olabilir gelecek olan üyelerimiz
Sen dün OdunpazarındaydınSuriye'den çıkıyorum, Urfa'dan Mesut'u alıyorum. Sonra Adana'ya geçiyoruz, smile copy paste den efeyi aldıktan sonra festiva..devamınıoku
Abi ben sovmedim arkadaşım sövdü diyen toy sen kenara çekil abin gelsinÇokmu komiksin koçum sen
ata abin kim senin söyle bakim kadirmi yoksaAbi ben sovmedim arkadaşım sövdü diyen toy sen kenara çekil abin gelsin
Ne dedim erenko parti davet kriterleri söylemişTelegram, Forum farketmiyor illa bir yerden laf atacan MD![]()
Uymuyorum abim uymuyorumNe dedim erenko parti davet kriterleri söylemiş
Bende aç kapıyı veysel efendi eren kardeşim uyuyor dedim
Hemen acillllllllSAYIN bezmenler açarmısınız kapıyı
Magarsus açma kapıyı uymuyormuş ben yanılmışımUymuyorum abim uymuyorum![]()
Sinanla şu saatler oralet içmiyorlarsa hiçbirşey bilmiyorumMagarsus açma kapıyı uymuyormuş ben yanılmışım
Kurt yazdı mesajı
Keşke Dc girebilsede ona güzel sözlerimi sarfetsem çok özledim panik atağımı @KURT 77Sinanla şu saatler oralet içmiyorlarsa hiçbirşey bilmiyorum
Bugün kar yağışlı kesin yüzmeye gitmişlerdirSinanla şu saatler oralet içmiyorlarsa hiçbirşey bilmiyorum
Dükkanın yolunu zor buluyorKeşke Dc girebilsede ona güzel sözlerimi sarfetsem çok özledim panik atağımı @KURT 77
Açıkkende çıkmayı bilmiyordu gruptan çıkamıyordu sabaha kadar küfürleri izliyordu kendisine en son şöyle bir ses geldi ; bu gruplardan nasıl çıkılıyor bilen varmıDükkanın yolunu zor buluyor
Discorda nerden girildiğini bulamaz
Böyle adamların nesli tükendiAçıkkende çıkmayı bilmiyordu gruptan çıkamıyordu sabaha kadar küfürleri izliyordu kendisine en son şöyle bir ses geldi ; bu gruplardan nasıl çıkılıyor bilen varmı
İsteğim : Evlendirip neslini tüketmemek keltoşumunBöyle adamların nesli tükendi
Sene olmuş 2025 daha ne istiyorsun![]()
Ne vericeksinizBuradan bütün partili üyeleri partimiz TUTUNAMAYANLARA davet ediyorum . ne kadar kavga eden birbirine hakaret eden partisinde mutsuz olan herhangi bir makama gelememiş üye varsa hepsi bizim partimize gelebilir din dil ırk ayrımı yapmıyoruz . Partimiz tamamen amerikan ekolünü benimsemiş bir partidir.
Partimizin içerisinde zencisi - beyazı , hristiyanı -müslümanı suçlusu-masumu ve en önemlisi her ırktan insanı mevcuttur.
gayet huzurlu bir şekilde yoluna tam gaz devam etmektedir. Hiç bir partiyle kavgalı olmayan partimiz , diğer bütün partilerde istenmeyen atılan iç huzursuzluk çıkaran boşta dolanan dik başlılık gösterip isyan çıkarmaya çalışan bütün oyuncuları kucaklamaya hazırdır
Siz kavgacı birisine benzemiyorsunuz maalesef hiçbirşeyNe vericeksiniz