Karşıdaki insanı da tüketir o boşverİsteğim : Evlendirip neslini tüketmemek keltoşumun![]()

Karşıdaki insanı da tüketir o boşverİsteğim : Evlendirip neslini tüketmemek keltoşumun![]()
Damarima basarsaniz oda olur. Denemeden bilemezsiniz.Siz kavgacı birisine benzemiyorsunuz maalesef hiçbirşey
önce kendi parti içinizde bir karışıklık çıkartıp bize öyle gelmeniz lazım hasan bey biz burada bu şekilde bir yöneticilik yapmıyoruzDamarima basarsaniz oda olur. Denemeden bilemezsiniz.
@KadirBey. Kavga etmemiz lazimönce kendi parti içinizde bir karışıklık çıkartıp bize öyle gelmeniz lazım hasan bey biz burada bu şekilde bir yöneticilik yapmıyoruz
hasan bey biraz daha uzatırsanız partimdeki emirhan metin palas fatih berat ve adını sayabileceğim bir çok kişiyi üzerinize yönlendirmek zorunda kalacağım iyi günler@KadirBey. Kavga etmemiz lazim
Abi senle bizim kavgamız tek taraflı olur, sen konuşur laf söyler döversin bende susarım@KadirBey. Kavga etmemiz lazim
Dusundum de cok inandırıcı gelmedi banada.Abi senle bizim kavgamız tek taraflı olur, sen konuşur laf söyler döversin bende susarıminanmaz kimse yani, bende inanmam zaten skksks
Benim parti başkanım haftanın 6 gününü banlı geçiriyor lütfen onuda alınDipnot: partiye gelecek arkadaşlar önceden forumda ban yiyip partimize gelirlerse çok mutlu oluruz bize parti içinde çalışıp vergi kasacak adam lazım.
Kendine hemen parti başkanlığı kapmaya çalışma çavuş Ekrem komutanın kadirden emir al öyle gelBenim parti başkanım haftanın 6 gününü banlı geçiriyor lütfen onuda alın![]()
Eskiye dönmek lazım o zaman eski oyun vs ortamına böyle adamlar kaldımıBuradan bütün partili üyeleri partimiz TUTUNAMAYANLARA davet ediyorum . ne kadar kavga eden birbirine hakaret eden partisinde mutsuz olan herhangi bir makama gelememiş üye varsa hepsi bizim partimize gelebilir din dil ırk ayrımı yapmıyoruz . Partimiz tamamen amerikan ekolünü benimsemiş bir partidir.
Partimizin içerisinde zencisi - beyazı , hristiyanı -müslümanı suçlusu-masumu ve en önemlisi her ırktan insanı mevcuttur.
gayet huzurlu bir şekilde yoluna tam gaz devam etmektedir. Hiç bir partiyle kavgalı olmayan partimiz , diğer bütün partilerde istenmeyen atılan iç huzursuzluk çıkaran boşta dolanan dik başlılık gösterip isyan çıkarmaya çalışan bütün oyuncuları kucaklamaya hazırdır
Olduğu kadarEskiye dönmek lazım o zaman eski oyun vs ortamına böyle adamlar kaldımı![]()
Buda güzel en azından bir amaç varOlduğu kadar
Ortaya karışık çorba şifadır iyi gider sende gel md de gelsin ne kadar bu tarz insan varsa hepsine tek tek davetiye gönderecemBuda güzel en azından bir amaç var
Size abi diyen sizin gibi olsunAbi ben sovmedim arkadaşım sövdü diyen toy sen kenara çekil abin gelsin
Onlara abi dememata abin kim senin söyle bakim kadirmi yoksa![]()
![]()
![]()
Biz beraber partı kurcaz veya bide beraber yönetmekOrtaya karışık çorba şifadır iyi gider sende gel md de gelsin ne kadar bu tarz insan varsa hepsine tek tek davetiye gönderecem
Önceki banlar sayılıyomuDipnot: partiye gelecek arkadaşlar önceden forumda ban yiyip partimize gelirlerse çok mutlu oluruz bize parti içinde çalışıp vergi kasacak adam lazım.
Onlara abi demem
kimle kuracazBiz beraber partı kurcaz veya bide beraber yönetmek![]()