A
Arda Termi
Ziyaretçi
Ne atildicevap vermek zorunludur
Ne atildicevap vermek zorunludur
arda burası biraz karışık ben sana dcden anlatacağımNe atildi
Yoksabalkadsllkdksakadlkdakldaslkd
sorular tanıdık geldi
Arda beni niye banladin Tümosan seniNe atildi
balkadsllkdksakadlkdakldaslkd
sorular tanıdık geldi
Bana da bir tanıdık geldi de Arda için değer çaktırmadıkSorular tanıdık geldi Gonca hanım
EywBana da bir tanıdık geldi de Arda için değer çaktırmadık
bunlara kanmazsınız siz gonca hanım yapmayın eno bizimdir bizim kalacakEkli dosyayı görüntüle 12478
Arda medyaya bile atıldı nediyorsunuz
Arda sorulara da darbe yapmışBana da bir tanıdık geldi de Arda için değer çaktırmadık
Cevap versene sorulara Gonca abla PlsBana da bir tanıdık geldi de Arda için değer çaktırmadık
arda medyanı ele geçirecem senin demek sen enoya tuzak kurdunCevap versene sorulara Gonca abla Pls
Kendisi yazarsa sorular anlaşılmaz diye copy paste yapmış, yani bizi düşünmüş, işte bu yüzden ARDAbalkadsllkdksakadlkdakldaslkd
sorular tanıdık geldi
Ohooo daha siz bunları yaparken biz enoyla medya binamızı tasarlıyordukEkli dosyayı görüntüle 12478
Arda medyaya bile atıldı nediyorsunuz
Balkon kimin balkonuyduEkli dosyayı görüntüle 12479
Arda başkan balkon konuşması için mekana ilerliyor. Sandıklara sahip çıkın, suikastlere karşı arda başkanımı korıyun @ArdaTermi @Gonca @Reyhan @Tolga Çıtır
Yahu dur şurada seni destekliyorum sonra cevaplarızCevap versene sorulara Gonca abla Pls
SimdiiiiYahu dur şurada seni destekliyorum sonra cevaplarız
sarı site ilanı 3+1 kiralık mı kardeşimOhooo daha siz bunları yaparken biz enoyla medya binamızı tasarlıyorduk Ekli dosyayı görüntüle 12481