içme abi bak gerçek doktora sor hasfuhfuahsfO tavsiye etti zaten cahil cocukk sen ne anlarsın![]()
içme abi bak gerçek doktora sor hasfuhfuahsfO tavsiye etti zaten cahil cocukk sen ne anlarsın![]()
Abi bende ederim doktor değilim aksksksksO tavsiye etti zaten cahil cocukk sen ne anlarsın![]()
fettah diyon ağlaya ağlaya koşa koşa yanına gittin bana geldin yalvardın sinanların adamları oyunda hala partimde benimle uğraşıyorlar bunları nasıl banlatırız efecim dedin sana 50 tane hakaret eden hemcinsinin yanına koşa koşa gittin çok garip birşey çıktın sen yerinde olsam şuraya gelemem utancımdan![]()
Kime ben sikayet etmem sslerini de kadirle.ekremi myk grubuna alip gelin size neler gostericem derken dusunseydin.ben degil ama bol bol ben satilmisim@BİLGEM GÖKTÜRKS @BİLGEMM GÖKTÜRKSS @BİLGECAN DEDE aplam hoş geldin benle ilgili ss ler bitti mi bu aralar şikayet etmiyorsun
bilgem ablam kestiği godzillanın bağırsağını getirmiş sağolsunKokoreç yiyen varmı?
@Senoş bak burada geçiyor o şahısdan bahsediyor Efefettah diyon ağlaya ağlaya koşa koşa yanına gittin bana geldin yalvardın sinanların adamları oyunda hala partimde benimle uğraşıyorlar bunları nasıl banlatırız efecim dedin sana 50 tane hakaret eden hemcinsinin yanına koşa koşa gittin çok garip birşey çıktın sen yerinde olsam şuraya gelemem utancımdan![]()
Ay bende dksmsksksmsFokurdadım dkdbdkdbdkd
Bana da verdi doktor ama bu çok tatlı beee iğne yemekten kalbura döndükben b12yi arkadan alıyoeum abi iğneyle @Coşkun Karaosmanoğlu daha iyi
Yaw millete sallamaktan etrafında adam kalmadı adam şu tavrından ne zaman vazgeçecen acabaKime ben sikayet etmem sslerini de kadirle.ekremi myk grubuna alip gelin size neler gostericem derken dusunseydin.ben degil ama bol bol ben satilmisim
Hangi MYK aplam ben sizin MYK damiyimKime ben sikayet etmem sslerini de kadirle.ekremi myk grubuna alip gelin size neler gostericem derken dusunseydin.ben degil ama bol bol ben satilmisim
Aynen aplamm sen hep satılan mağdur olansınKime ben sikayet etmem sslerini de kadirle.ekremi myk grubuna alip gelin size neler gostericem derken dusunseydin.ben degil ama bol bol ben satilmisim
Ay anladım sanırım
Aplam Avni mi yaptın beni son bunu duydumKime ben sikayet etmem sslerini de kadirle.ekremi myk grubuna alip gelin size neler gostericem derken dusunseydin.ben degil ama bol bol ben satilmisim
Gene beni soktu işin içine zamanında ben seni uyarmadim miAplam Avni mi yaptın beni son bunu duydum![]()
biraz daha ağlamaya devam et her yere koşup ağla yallahAaa sendemi utanicam kralim.diyr gezerken soytarisindan beter olan senden. Aynaya baktinmi bunlari yazarken de haydi kudurun