Pozisyon açıklığı (3 Kişi İçeride)

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
Ben hep ayni yerdeyimde yallahlayan sensin dolasmaya devam
asdasdgfsdgsdgdfghdfhdfhklksfdkljasjdklasljkdasjkldakjljdkalkljadkljasdkljaslkjdaslkjdklajdkljaslkjd ilaçlarınıda almamış bu hafızada kuvvetli değil :D geçen ay nerdeydin ondan önceki ay nerdeydin anlat bilelim ortaya geçmişin yakar top mu oynuyoruz bi altınok atıyor bi yükselen atıyor :D hangsi değerse

fettahozdemirr

“Nefes Aldıkça Sözümüz Var!”
Vatandaş
Yook onlar agizlari sussa baska bi yerleri konusur

Vallahi ben ss bilmem o islare emirhan fettah ve toplama isine de efe bakiyor iste vardir illaki. Ben bana atilan butun ssleri.soylendi.denen butun sozleri evet muhataplarina ve ortaliga aticam bundan sonra boyle herkesin yazdigini ortaya buraya atiyorum sorun yok . Uzak ol derken bak bakim benim senle ilgili tek yazim varmi ama senin benimle ilgili yazilarini say bakim haydi olur sende de olur . Bay bay
Buraya hiçbirşey atamazsın git oyun dışı girdiğin kate kullelere oyun dışında devam et.
Birde bana (A) diyip muhattaba (B) diyip 3. kişisine ben onlara (D) dedim dersen çıkar insanlar ss alır ortaya çıkarmak için ağzın torba değilki büzelim herkese farklı farklı konuşuyorsun.
Gürkanda gitti İsmailde gitti şimdi kime kaldın bakalım tutun tutunabildiğin kadar.

EmirhanB.

😎
Vatandaş
Emirhan yeter.. bak keyfine hayirdir parrtimi acacan reklam.yapiyosun haydi etek giy diyen adamlarla devam
karakter meselesi biliyormusun senin gibi dönek değiller yalan söyelmiyorlar şuana kadar bir yanlıslarını görmedim ama sen daha seninle partiyi birleştirmemiize ragmen ayak üstünde 40 takla atıyordun hadi ikile gözümüz görmesin seni yoksa altın okun tozunda boğulursun ;)

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
bilgem yeni açılan bi parti var tam senlik beraber organize olun birazda onlar kullansın asjlkdaslkjdkljsadkdsg