Sende mi uyardinGene beni soktu işin içine zamanında ben seni uyarmadim mi![]()
Ben hep ayni yerdeyimde yallahlayan sensin dolasmaya devambiraz daha ağlamaya devam et her yere koşup ağla yallah![]()
Emirhan yeter.. bak keyfine hayirdir parrtimi acacan reklam.yapiyosun haydi etek giy diyen adamlarla devam
Aplam ne derse doğrudur
asdasdgfsdgsdgdfghdfhdfhklksfdkljasjdklasljkdasjkldakjljdkalkljadkljasdkljaslkjdaslkjdklajdkljaslkjd ilaçlarınıda almamış bu hafızada kuvvetli değilBen hep ayni yerdeyimde yallahlayan sensin dolasmaya devam
oğuralp bunu partiden atmadın küsüp gittin oyunu bıraktın kovaydın keşkeAplam ne derse doğrudur![]()
Aldimi.almadimi soyle sen. Ve ekrem bakipta burasi bos dedinmi demedinmi bu kadar mademki duzsun soyleAynen aplamm sen hep satılan mağdur olansın
Aldı ne var ki bunda. Konunun bununla ne alakası var. Hem beni o gruptan çıkaran kim? Neden çıkardınızAldimi.almadimi soyle sen. Ve ekrem bakipta burasi bos dedinmi demedinmi bu kadar mademki duzsun soyle
Buraya hiçbirşey atamazsın git oyun dışı girdiğin kate kullelere oyun dışında devam et.Yook onlar agizlari sussa baska bi yerleri konusur
Vallahi ben ss bilmem o islare emirhan fettah ve toplama isine de efe bakiyor iste vardir illaki. Ben bana atilan butun ssleri.soylendi.denen butun sozleri evet muhataplarina ve ortaliga aticam bundan sonra boyle herkesin yazdigini ortaya buraya atiyorum sorun yok . Uzak ol derken bak bakim benim senle ilgili tek yazim varmi ama senin benimle ilgili yazilarini say bakim haydi olur sende de olur . Bay bay
Evet bilgemle olmaz dedim yarıyolda bırakır dedim sen illa aplam da aplam dedin sonra da gruptan attı JDJDJDJDJSende mi uyardin![]()
karakter meselesi biliyormusun senin gibi dönek değiller yalan söyelmiyorlar şuana kadar bir yanlıslarını görmedim ama sen daha seninle partiyi birleştirmemiize ragmen ayak üstünde 40 takla atıyordun hadi ikile gözümüz görmesin seni yoksa altın okun tozunda boğulursunEmirhan yeter.. bak keyfine hayirdir parrtimi acacan reklam.yapiyosun haydi etek giy diyen adamlarla devam
Değerimi bir gün anlayacak isteseydim atardım devretmezdim ama bana yakışmazdi o hareket.oğuralp bunu partiden atmadın küsüp gittin oyunu bıraktın kovaydın keşke![]()
geldinmi drama queenNPC ler bügün baya konuşkan çıktı![]()
Geldim geldim baktım şamar istiyorsun mahrum etmeyeyim senigeldinmi drama queen![]()
şamarı yiyip ağlıyordun geçen gördük gül gül öldükGeldim geldim baktım şamar istiyorsun mahrum etmeyeyim seni