Üye akışı için en yararlısı Instagram reklamlarıE ozaman üye akışı lazım Yokki
doğru bu oyunu oynayan kesimin %90 ı instagram reklamından görüp indirmiştir zaten bu oyunu geri kalan kesim de arkadaşından vsÜye akışı için en yararlısı Instagram reklamları
Bende instadan gördüm geldim ama gelen insanlar çok zorluk çekiyor mesela eğitim yapmak onların çok zamanı olmuyor ve bırakıp gidiyorlardoğru bu oyunu oynayan kesimin %90 ı instagram reklamından görüp indirmiştir zaten bu oyunu geri kalan kesim de arkadaşından vs![]()
Sen ne zaman mhpyi kuracaksın çıkarsan bizede sıra gelir belki sjjsjskskskssefe sen ne zaman bozok ittifakına katılcaksın göfldşsşsi
o da doğru partiler de zaten oyun parti sohbetinden çok telegram whatsapp gibi platformlarda aktif oldukları için yeni gelen oyuncular oralara da katılmak istemeyebiliyor bu yüzden de oyundan bir şey anlamadan bırakıp gidiyorlar aslındaBende instadan gördüm geldim ama gelen insanlar çok zorluk çekiyor mesela eğitim yapmak onların çok zamanı olmuyor ve bırakıp gidiyorlar
biz eskiye dönersek siz deliye dönersiniz efe dlslaşaşdlkfSen ne zaman mhpyi kuracaksın çıkarsan bizede sıra gelir belki sjjsjskskskss
Eğitim bakanlığı gelse başına belirli kişiler gelse oyundan anlayano da doğru partiler de zaten oyun parti sohbetinden çok telegram whatsapp gibi platformlarda aktif oldukları için yeni gelen oyuncular oralara da katılmak istemeyebiliyor bu yüzden de oyundan bir şey anlamadan bırakıp gidiyorlar aslında
yanlış anlamada kanka ... dönersinbiz eskiye dönersek siz deliye dönersiniz efe dlslaşaşdlkf
ahsjslsdlsğğw raporladımyanlış anlamada kanka ... dönersin![]()
0 dan üye eğitmeye bağlamaya üşenmeyen ve zamanı olan sabırlı insanlar lazım o işe çok zor o daEğitim bakanlığı gelse başına belirli kişiler gelse oyundan anlayan
Eğitim bakanlığı da biraz saçma şimdi parti yöneticisi yeni gelen üyeyle ilgilenmiyecekse ne işi varEğitim bakanlığı gelse başına belirli kişiler gelse oyundan anlayan
Oda doğruEğitim bakanlığı da biraz saçma şimdi parti yöneticisi yeni gelen üyeyle ilgilenmiyecekse ne işi var
Bal dök yala daha ne olsunŞuan ki sorun güvensizlik. Bunun önüne şu şekilde geçilebilir.
Oyuna bir güncelleme gelip, ittifak görüşme salonu açılır. Partiye ittifak görüşmesi butonu açılır. Altın ok Parti başkanı, Adin partisini ittifak salonuna davet eder, Adin başkanı görüşmeyi kabul ettiğinde, Altın ok ve Adin partisi salona düşer. Salonda Altın Ok ve Adin ittifak görüşmesi toplantısında yazar.
Toplantı 2 senaryodan oluşur.
1- İttifak olumlu sonuçlandı.
2- İttifak olumsuz sonuçlandı
2. Senaryoda, Yani olumsuz sonuçlanması herhangi bir durum olmaz partiler yoluna devam eder.
1. Senaryo, Yani olumsuz sonuçlanma gerçekleşirse. Ne olacak.
Bir hakem heyeti belirlenir.
Bu heyet, oyuncu da olabilir, yöneticilerde olabilir. Yönetici olması daha sağlıklı olacaktır.
Olumlu ittifak görüşmesi sonrasında partilerin anlaşması bu heyet tarafından garanti altına alınır.
Bu ne demek? Eğer oluşan ittifakta, verilen söz dışına çıkılırsa, ihanet edenve anlaşmayı bozan partinin başkanı görevden alınır ve kayyum atanır. Parti kasası sıfırlanır, partisindeki makamlı üyelerin makamları alınır. Yabi ağır yaptırım uygulanır.
Sadece ve sadece iki parti başkanı Anlaşmalı olarak ittifak anlaşmasını fesih edebilir ve ittifak dağılır. Haricinde yanlış yapan sözünde durmayan partiye, heyet tarafından yaptırım uygulanır.
İttifak her yeni dönem boyuncadır.Dönem sonunda devam edilecekse bu durum iki parti başkanı tarafından Heyete bildirilir ve devam edilir.
Partiler heyete, ittifakta o ay hangi parti hangi makamı alacak bildirir. Heyet bunu bilir ve o makam 1 dönem boyunca o partide kalır.
Örnek vereyim, Altın Ok, Milli Savunma Bakanlığı, Adin Ekonomi Bakanlığı aldı. 1 dönem boyunca, ittifak bozulamaz ve bu bakanlar partide kalır. Eğer makamlı oyuncu, partisine ihanet eder veya ayrılır giderse makamı heyet tarafından alınır.
Gibi gibi eklentiler de eklenebilir tabi![]()
İyi güzel de Bilal'im , neden hep bizim kurduğumuz ittifak dağılmak zorunda. Diriliş ittifakı da bu sebepten dolayı kapatıldı. Şuanki bağımsız partiler ittifak kurabilir, aktif olup güçlenebilir. Bunu engelleyen yokkiBozoktan bir parti acil çıkıyor. Bağımsızlar adı altında birleşiyor. Herkes geçmişini siliyor veya parti kadrolarında yenilemeye gidiyor. Üye sayısı yakın tutularak katsayısı savaşları başlıyor. Yada Yönetim yeni bir kural getiriyor
Adamlar yapamıyor abi bir araya gelemiyor. Ben ittifakimizin dağılmasını ister miyim hiçİ
İyi güzel de Bilal'im , neden hep bizim kurduğumuz ittifak dağılmak zorunda. Diriliş ittifakı da bu sebepten dolayı kapatıldı. Şuanki bağımsız partiler ittifak kurabilir, aktif olup güçlendirir. Bunu engelleyen yokki
Hiç olmadi 1'ine parti kurdurtacaz karşı tarafı azıcık güçlendirecezİ
İyi güzel de Bilal'im , neden hep bizim kurduğumuz ittifak dağılmak zorunda. Diriliş ittifakı da bu sebepten dolayı kapatıldı. Şuanki bağımsız partiler ittifak kurabilir, aktif olup güçlenebilir. Bunu engelleyen yokki