Partileri kapattıralım bence direk hata yapmayız hemSenin simdi bir fikrin vardir bunda mesela ne olabilir yol gösterelim @BaşkanOnline yardimci olalim oyuncularinin isteklerini göz ardi etmezler heralde mesela kadir varmi kafanda bi cozüm

Partileri kapattıralım bence direk hata yapmayız hemSenin simdi bir fikrin vardir bunda mesela ne olabilir yol gösterelim @BaşkanOnline yardimci olalim oyuncularinin isteklerini göz ardi etmezler heralde mesela kadir varmi kafanda bi cozüm
Senin simdi bir fikrin vardir bunda mesela ne olabilir yol gösterelim @BaşkanOnline yardimci olalim oyuncularinin isteklerini göz ardi etmezler heralde mesela kadir varmi kafanda bi cozüm
konuyla alakası olmayan şeyi konuşuyor ne anlatıyor anlamadımO karistirdi karistirdi konulari![]()
ÜfffSancağa parti kasasına 1-2 mr para cezası,
Kadire de 3 gün oyun banı+10 vekili tutunamayanlara verilsin
konuyla alakası olmayan şeyi konuşuyor ne anlatıyor anlamadım![]()
he aynenSancağa parti kasasına 1-2 mr para cezası,
Kadire de 3 gün oyun banı+10 vekili tutunamayanlara verilsin
açana bunu hatırlatYahu bu konuyu açmaya üşenir insangecikme 1 dakika bile değil shhshs
Hocam kural var açık bir şekilde erinmeden açtım ayrıca son saniyeye kadar beklenmesin zaten kisteler çoğu parti önceden belirlemiştir son saniyeyi beklenmeyecek şahsi düşüncemYahu bu konuyu açmaya üşenir insangecikme 1 dakika bile değil shhshs
Hocam kural var açık bir şekilde erinmeden açtım ayrıca son saniyeye kadar beklenmesin zaten kisteler çoğu parti önceden belirlemiştir son saniyeyi beklenmeyecek şahsi düşüncem
1 saatte veta sn de hayatta olcanın garantisi var mı açıklamayı mevcutta var söyledim var oku bir zahmetHocam kural var açık bir şekilde erinmeden açtım ayrıca son saniyeye kadar beklenmesin zaten kisteler çoğu parti önceden belirlemiştir son saniyeyi beklenmeyecek şahsi düşüncem
Hocam siz niye bu kadar ciddiye aldınız oyun sonuçta basit bir itiraz yönetim karar verir1 saatte veta sn de hayatta olcanın garantisi var mı açıklamayı mevcutta var söyledim var oku bir zahmet
Etmeyecektin banane. Şimdi bilgem ablam sana kafayı takarsa görürsünHocam siz niye bu kadar ciddiye aldınız oyun sonuçta basit bir itiraz yönetim karar verir
Hocam bir oyun oynuyoruz sadece ve itiraz ettik zaten emsaller varsa yönetim ona göre karar verir sıkıntı yokEmsalleri geçmişte de oldu hocam, boşuna uğraşmışsın. 1 dakika bilemolmayan gecikme için onca insanının emeğini, seçimini riske atmak çok mantıklı değil .
Etmeyecektin banane. Şimdi bilgem ablam sana kafayı takarsa görürsün
basit bir şeyi sundunuz için bu kadar ciddiye alıyorum.Sonuçta partime yapılan bir itiraz izleyecekmiyimHocam siz niye bu kadar ciddiye aldınız oyun sonuçta basit bir itiraz yönetim karar verir
Oyun başkanı seçilen birinin olduğu makamdan istifa etmesini gerek yoktur onuda mi öğretecez de konumuz bu değil siz hata aramaya devam edin hadiÇünkü bizden kaynaklı değil sistemden kaynaklı bir hataydı obnin ekranında şehir valsi yazarsa o da istifa eder tabi hocam.
ayrıca bizde herkesin vekilleri ipral olsun demiyoruz gereği yapılsın diyoruz.
kaç saat süre verilmiş kardeşim hakem maçı 30 saniye uzatınca auvvv diyorsunuz amaYahu bu konuyu açmaya üşenir insangecikme 1 dakika bile değil shhshs
bu bizim pt başkanıymış pardon durEmsalleri geçmişte de oldu hocam, boşuna uğraşmışsın. 1 dakika bilemolmayan gecikme için onca insanının emeğini, seçimini riske atmak çok mantıklı değil .