Yok bilgemlerle ama bilgeme cevap veriyor.Hikmet bizim ittifakta mı
Muhalif olunmaz muhalif doğulur

Yok bilgemlerle ama bilgeme cevap veriyor.Hikmet bizim ittifakta mı
Aman boşver djfkkfkfE konu futbol degil ahshhsh
Şükür. Aşırı korkmuştum skkskYok bilgemlerle ama bilgeme cevap veriyor.
Muhalif olunmaz muhalif doğulur![]()
Tomris , hikmet mideli hikmet mi tomris o
Ona da çok montaj yapmıştım hıkmetle atışmak sarıyor hajdkdkfkŞükür. Aşırı korkmuştum skksk
Sanmam olsa Tomris değil Tomrıs yazardı adınıTomris , hikmet mi
Burada çok ince mesaj var , anladım kskskskskSanmam olsa Tomris değil Tomrıs yazardı adını
Yok hikmet , tomrisTomris , hikmet mi
Hangi hikmet oYok hikmet , tomris
Deli hikmetHangi hikmet o
Altın oku bana devretPartileri kapattıralım bence direk hata yapmayız hem![]()
Doğalgaz faturamı ödersen olurAltın oku bana devret
O zaman verdiğim eğitim işe yaramış gurur duydumYok hikmet , tomris
Sen tomrisü tanıyormusun Sevim başkan senin o hikmet bu hikmet değil jsjskdkdkdkdkdO zaman verdiğim eğitim işe yaramış gurur duydum![]()
Ha pardon o zamanSen tomrisü tanıyormusun Sevim başkan senin o hikmet bu hikmet değil jsjskdkdkdkdkd
Milletvekilleri gitmiyor yalnız galiba ilk defa görüyorsunuz bu durumları random atamayla halloluyorBunun da emsali var. Partilerin Bireysel hataları yüzünden vekil kaybetmesini dikkatsizlik sonucu anlayabiliriz ancak bir partinin tüm vekillerinin bu itirazlarla iptal ettirmeye çalışmak adil değil.
Oradan bakınca ilk defa görüyormuşum gibi mi görünüyorMilletvekilleri gitmiyor yalnız galiba ilk defa görüyorsunuz bu durumları random atamayla halloluyor
Nerede ve ne zaman rondom atama oldu bu tip olaylarda. Emsal göster bakayımMilletvekilleri gitmiyor yalnız galiba ilk defa görüyorsunuz bu durumları random atamayla halloluyor
Çok önce 1 partide oldu hafızam beni yanıltmıyorsa hiç liste verilmediği için dolunay partisiydi sanırım. Ama tabi burada bir liste var süre geçmemiş gibi görünüyor ama süre geçtiyse bile daha önce süre geçse bile listelerin kabul edildiğini çok gördük emsali var.Nerede ve ne zaman rondom atama oldu bu tip olaylarda. Emsal göster bakayım