Keşke eren Olsa eren öyle şeyler yapmaz Konuşur ama Kahpece vurmazBenim aklıma ErenA geliyor direk. İşi gücü bu onun. He bide bu oyunda durma amacı karşı cinslerle sohbet muhabbet![]()
Keşke eren Olsa eren öyle şeyler yapmaz Konuşur ama Kahpece vurmazBenim aklıma ErenA geliyor direk. İşi gücü bu onun. He bide bu oyunda durma amacı karşı cinslerle sohbet muhabbet![]()
Yalnız Eren, sera da patlamış. Sera buna dc de sövmüş ya dkdkkdkdmdmmdmdmdmd
Bağırttı
POASDKJOLPQW1LŞKEQWLŞERLQKJWTFNLJKDSGJLNDSKGJHNKDSFJKQWELRJWQJKLRFSDJHNKGSDKJLGSDKJLGKJLQRWKJLRQWKJLRQWLJKRWQKLRKWQKLRQWKJLRFSDKJLGKJLSDKJLGSDKLJGKJLWQJMLERQWKJLEKLJWQELKJWQEPOASDKJOLPQW1LŞKEQWLŞERLQKJWTFNLJKDSGJLNDSKGJHNKDSFJKQWELRJWQJKLRFSDJHNKGSDKJLGSDKJLGKJLQRWKJLRQWKJLRQWLJKRWQKLRKWQKLRQWKJLRFSDKJLGKJLSDKJLGSDKLJGKJLWQJMLERQWKJLEKLJWQELKJWQEPOASDKJOLPQW1LŞKEQWLŞERLQKJWTFNLJKDSGJLNDSKGJHNKDSFJKQWELRJWQJKLRFSDJHNKGSDKJLGSDKJLGKJLQRWKJLRQWKJLRQWLJKRWQKLRKWQKLRQWKJLRFSDKJLGKJLSDKJLGSDKLJGKJLWQJMLERQWKJLEKLJWQELKJWQEPOASDKJOLPQW1LŞKEQWLŞERLQKJWTFNLJKDSGJLNDSKGJHNKDSFJKQWELRJWQJKLRFSDJHNKGSDKJLGSDKJLGKJLQRWKJLRQWKJLRQWLJKRWQKLRKWQKLRQWKJLRFSDKJLGKJLSDKJLGSDKLJGKJLWQJMLERQWKJLEKLJWQELKJWQEKeşke eren Olsa eren öyle şeyler yapmaz Konuşur ama Kahpece vurmaz![]()
Kanka o bizim acemiliğimiz di. Orada bir prime meselesi yok. Gonca mod iken, Eren onun gölgesi altındaydı ya hani.Prime derken kral
Darbe yemeyi kabul eden bir ob, saatlerce yalvardığı için hediye ettiğimiz bakanlık hepsi bu
Primeları buysa Allâh düşürmesin![]()
Keşke eren Olsa eren öyle şeyler yapmaz Konuşur ama Kahpece vurmaz![]()
Cengo bildiğin şeyleri burada anlat ki rezil olsun kepaze olsun o kişi. Ama eren hakkında söylediklerinde yanlış. Ereni tanımıyorsun demekki dkdkkdKeşke eren Olsa eren öyle şeyler yapmaz Konuşur ama Kahpece vurmaz![]()
Dur la bende gülemShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbs
SkskskkskdmmdmskmsmsmsmdmdmdmmdjxjxndmmdmdmxmdmkdkdkdmxmmdmdmdmkdmdmdıwkmdnxjdkdmmdmdmdmmxmdmmödödöödödöödödödödöödödödöödödöödödödödödöjskskkdkdkdkmdrenyakdkdmdmdmmdmdmmdmdmdmdmmdmdmdmKeşke eren Olsa eren öyle şeyler yapmaz Konuşur ama Kahpece vurmaz![]()
Dkdkkdkdmdmmdmdmdmdmmdmdmdmmdmdsera çok fena şeyler olacak oyuna gel tam senlik ortam
Alikerem: tamam geliyorum şasdkasdşlaskldşa
Cengo bildiğin şeyleri burada anlat ki rezil olsun kepaze olsun o kişi. Ama eren hakkında söylediklerinde yanlış. Ereni tanımıyorsun demekki dkdkkd
o sırada bana gelen mesajlar bak altınoka neler yaptık intikam aldık senin içinDkdkkdkdmdmmdmdmdmdmmdmdmdmmdmd
Olum bunaltttııııı
Doğru.o sırada bana gelen mesajlar bak altınoka neler yaptık intikam aldık senin için
o sırada benim fatihe mesaj atmam. bunlara inanma sizi dolandıracaklar.
o sırada fatih inanıp dolandırılır alkjsdlkasflkjsdgjklsdjlkgsdjklgsdljkgjlksd
kaçacaklar tabi ben olsam 4v4 atardım erkekkkkkkk gibbiiiiiiiiiiiiDoğru.
Ama dc grubundan bunların bir kaçışı var![]()
Atamadılar ekür. Türk budun tüm yöneticileri vs fatih ve bendim gene korktular dkdkkdkdkkaçacaklar tabi ben olsam 4v4 atardım erkekkkkkkk gibbiiiiiiiiiiii![]()
Doğru.
Ama dc grubundan bunların bir kaçışı var![]()
DkdkdkdkkdkdmmdkdmmdmdmmdmdmdmmdmdmdmO günden sonra hiçbir şey kazanamamış olmaları
10 gün sonra 1 sene olacak![]()
beni almadın beni almadınnnO günden sonra hiçbir şey kazanamamış olmaları
10 gün sonra 1 sene olacak![]()