Sarı Hilal Partisinden Net Çağrı (2 Kişi İçeride)

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Keşke eren Olsa eren öyle şeyler yapmaz Konuşur ama Kahpece vurmaz :)
POASDKJOLPQW1LŞKEQWLŞERLQKJWTFNLJKDSGJLNDSKGJHNKDSFJKQWELRJWQJKLRFSDJHNKGSDKJLGSDKJLGKJLQRWKJLRQWKJLRQWLJKRWQKLRKWQKLRQWKJLRFSDKJLGKJLSDKJLGSDKLJGKJLWQJMLERQWKJLEKLJWQELKJWQEPOASDKJOLPQW1LŞKEQWLŞERLQKJWTFNLJKDSGJLNDSKGJHNKDSFJKQWELRJWQJKLRFSDJHNKGSDKJLGSDKJLGKJLQRWKJLRQWKJLRQWLJKRWQKLRKWQKLRQWKJLRFSDKJLGKJLSDKJLGSDKLJGKJLWQJMLERQWKJLEKLJWQELKJWQEPOASDKJOLPQW1LŞKEQWLŞERLQKJWTFNLJKDSGJLNDSKGJHNKDSFJKQWELRJWQJKLRFSDJHNKGSDKJLGSDKJLGKJLQRWKJLRQWKJLRQWLJKRWQKLRKWQKLRQWKJLRFSDKJLGKJLSDKJLGSDKLJGKJLWQJMLERQWKJLEKLJWQELKJWQEPOASDKJOLPQW1LŞKEQWLŞERLQKJWTFNLJKDSGJLNDSKGJHNKDSFJKQWELRJWQJKLRFSDJHNKGSDKJLGSDKJLGKJLQRWKJLRQWKJLRQWLJKRWQKLRKWQKLRQWKJLRFSDKJLGKJLSDKJLGSDKLJGKJLWQJMLERQWKJLEKLJWQELKJWQE

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Prime derken kral 🤣
Darbe yemeyi kabul eden bir ob, saatlerce yalvardığı için hediye ettiğimiz bakanlık hepsi bu 🤣

Primeları buysa Allâh düşürmesin 🤣
Kanka o bizim acemiliğimiz di. Orada bir prime meselesi yok. Gonca mod iken, Eren onun gölgesi altındaydı ya hani.
Canım arkadaşım gonca seni çok seviyorum iyiki varsın falan skksksksmms

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı

ShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbs

Kadir A.

Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Cengo bildiğin şeyleri burada anlat ki rezil olsun kepaze olsun o kişi. Ama eren hakkında söylediklerinde yanlış. Ereni tanımıyorsun demekki dkdkkd

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Cengiz kardeş birdaha mümkünse arama beni rehberinden silersen sevinirim askldsdkljgfsdlkglskdgkljsdgsdgsdgsdgsdgsdg

Kadir A.

Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
ShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbsShshshssshshhsBJssnsnsnsbbsbs
Dur la bende gülem

Kadir A.

Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Skskskkskdmmdmskmsmsmsmdmdmdmmdjxjxndmmdmdmxmdmkdkdkdmxmmdmdmdmkdmdmdıwkmdnxjdkdmmdmdmdmmxmdmmödödöödödöödödödödöödödödöödödöödödödödödöjskskkdkdkdkmdrenyakdkdmdmdmmdmdmmdmdmdmdmmdmdmdm

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
sera çok fena şeyler olacak oyuna gel tam senlik ortam
Alikerem: tamam geliyorum şasdkasdşlaskldşa

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Dkdkkdkdmdmmdmdmdmdmmdmdmdmmdmd

Olum bunaltttııııı
o sırada bana gelen mesajlar bak altınoka neler yaptık intikam aldık senin için
o sırada benim fatihe mesaj atmam. bunlara inanma sizi dolandıracaklar.
o sırada fatih inanıp dolandırılır alkjsdlkasflkjsdgjklsdjlkgsdjklgsdljkgjlksd

Kadir A.

Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
o sırada bana gelen mesajlar bak altınoka neler yaptık intikam aldık senin için
o sırada benim fatihe mesaj atmam. bunlara inanma sizi dolandıracaklar.
o sırada fatih inanıp dolandırılır alkjsdlkasflkjsdgjklsdjlkgsdjklgsdljkgjlksd
Doğru.

Ama dc grubundan bunların bir kaçışı var😁😁😁😁