Ekür sen o zaman türk budunu bitirecem yok edecem diye altyapı çalışması yapıyordunhe doğru ben geldim diye altınoktan 27 kişi ayrılmıştı hatırladım
6 tane meybuz alacağıma 1 tane magnum aldım işteEkür sen o zaman türk budunu bitirecem yok edecem diye altyapı çalışması yapıyordun![]()
Ekür sen o zaman türk budunu bitirecem yok edecem diye altyapı çalışması yapıyordun![]()
FurkanB anlamış ama, Efe bize birşeyler yapacak demiş fkdkdkdk6 tane meybuz alacağıma 1 tane magnum aldım işte
clash of clansta klan açtılar en son zirvede bıraktılar gırığın kraliçesi 2 seviye benim ejder tek tükürükle öldürüyorSahi noldu o parti?? Gök mök birşey diyorlardı bir ara
Gökbudun oldu. Sonra yok budun oldular dkdkksSahi noldu o parti?? Gök mök birşey diyorlardı bir ara
buzparmak tomriste eşantiyon oldu magnuma alksdjalksdjlka böylelikleFurkanB anlamış ama, Efe bize birşeyler yapacak demiş fkdkdkdk
clash of clansta klan açtılar en son zirvede bıraktılar gırığın kraliçesi 2 seviye benim ejder tek tükürükle öldürüyor
Bunlarda birisi var. Zetina mı ney. Ticaret online oyunu oynuyor. Orada yakaladım bunu zarfladım. Ben, o oyunda oyun başkanı oldum oyunda en popi isimdim falan diyor. DkdkdkksksksmmsmsBaşka oyuna kaçmak moda galiba![]()
karışma çocuklara eğlensinler yaz tatili karneler alındıBaşka oyuna kaçmak moda galiba![]()
Bunlarda birisi var. Zetina mı ney. Ticaret online oyunu oynuyor. Orada yakaladım bunu zarfladım. Ben, o oyunda oyun başkanı oldum oyunda en popi isimdim falan diyor. Dkdkdkksksksmmsms
karışma çocuklara eğlensinler yaz tatili karneler alındı
Yalan söyleme fatihe bir gün önceden sinyal çaktım engelledim farketmedinizAtamadılar ekür. Türk budun tüm yöneticileri vs fatih ve bendim gene korktular dkdkkdkdk