Abi terör örgütü ismini ağzına bile alman çok kötü bir durum@Başkan Teknoloji MenejerOnline..? Fenerbahçe'yi Şampiyon yapmam lazım benim durum kritik artık..
Abi terör örgütü ismini ağzına bile alman çok kötü bir durum@Başkan Teknoloji MenejerOnline..? Fenerbahçe'yi Şampiyon yapmam lazım benim durum kritik artık..
Abi terör örgütü ismini ağzına bile alman çok kötü bir durum
Abi terör örgütü ismini ağzına bile alman çok kötü bir durum
Terör örgütü dediğin kim ?Abi terör örgütü ismini ağzına bile alman çok kötü bir durum
Şaka yaptım abi yaAyıp hiç yakıştımı bu söylemeler sana..
Fenerbahçe JSOEJSOSNDOWNWOBDTerör örgütü dediğin kim ?
Hadsiz sen kimsin ki koskoca camiaya o lafı söylüyorsun klavye delikanlısi ama bu burda bitmez bunu bilFenerbahçe JSOEJSOSNDOWNWOBD
Şaka şaka gül geçHadsiz sen kimsin ki koskoca camiaya o lafı söylüyorsun klavye delikanlısi ama bu burda bitmez bunu bil
Ben sana gulecem sabret terbiyesiz ahlak yoksunuŞaka şaka gül geç
Hocam kafa iyi biraz galiba, ahlakı senden mi öğrenecem şaka yaptım sana komik gelmiyosa muhatap olma zor bişey değil.Ben sana gulecem sabret terbiyesiz ahlak yoksunu
Şaka yapacak başka bir şey bul Fenerbahçe senin ve senin gibilerin oyuncağı değil. Ahlak konusuna gelirsek aynaya bak ne kadar yerlerde olduğunu görürsunHocam kafa iyi biraz galiba, ahlakı senden mi öğrenecem şaka yaptım sana komik gelmiyosa muhatap olma zor bişey değil.
Ahlak dışarıdan görünen bir şey değildir ve bu kadar büyütme ceviz kabuğunu doldurmayacak bir mesele için adam vuracak insanlar bana ahlak dersi vermeye çalışıyor komedi vallahiŞaka yapacak başka bir şey bul Fenerbahçe senin ve senin gibilerin oyuncağı değil. Ahlak konusuna gelirsek aynaya bak ne kadar yerlerde olduğunu görürsun
Aynaya bakınca anlarsın duruşundan ahlaki Fenerbahçe ye o lafı söyleyenler ya ABD de ya Silivri de söyleyenler aynı kişiler bir bitmedinizAhlak dışarıdan görünen bir şey değildir ve bu kadar büyütme ceviz kabuğunu doldurmayacak bir mesele için adam vuracak insanlar bana ahlak dersi vermeye çalışıyor komedi vallahi
JEOENSOWJXOSNWOEJ bak buda komiktiAynaya bakınca anlarsın duruşundan ahlaki Fenerbahçe ye o lafı söyleyenler ya ABD de ya Silivri de söyleyenler aynı kişiler bir bitmediniz
Aynaya bakınca anlarsın duruşundan ahlaki Fenerbahçe ye o lafı söyleyenler ya ABD de ya Silivri de söyleyenler aynı kişiler bir bitmediniz
BilemiyoruzNe kadar kaldı![]()