Ben öyle hissettim ozaman tamamdır. Logo için teşekkürler eline sağlık
Velev ki öyle?

Ben öyle hissettim ozaman tamamdır. Logo için teşekkürler eline sağlık
Gerçeği bilmiyorsa algıya tapar insanEk olarak bizi senin çağırdığın gibi bir algı var . Öyle hissediyorum . Biz oyun oynamaya geldik bu konuda senden bir açıklama bekliyorum![]()
Erenin beni sevmediğini herkes bilir bizi ittifaktan atmışlığı var. Yine öyle bir durumla karşılaşmamak için erene mesafeliyiz![]()
Bunlar hep dıj güçlerin oyunuErenin beni sevmediğini herkes bilir bizi ittifaktan atmışlığı var. Yine öyle bir durumla karşılaşmamak için erene mesafeliyiz![]()
Sağol Fatih .Gelin sarılalım
Sağol Fatih .
Tam tarih hatırlamamakla birlikte baya eski bir durum . Sonrasında herşey çok değişmiş . Bak darbe bile yapmışsın.MÖ. 232 de mi oldu bu olay, zira arkadaşı hayalet ettik biz
Neyse fikrimiz aynı gelin sarılalım
Tam tarih hatırlamamakla birlikte baya eski bir durum . Sonrasında herşey çok değişmiş . Bak darbe bile yapmışsın.
Teşekkürler sizlerede iyi oyunlar.Neyse iyi oyunlar.
Erene güvenip başarılı olan var mı kiErenin beni sevmediğini herkes bilir bizi ittifaktan atmışlığı var. Yine öyle bir durumla karşılaşmamak için erene mesafeliyiz![]()
Onu bilemem EmreErene güvenip başarılı olan var mı ki![]()
Üstad biraz sakin. Bu tarz konuşmalardan uzak kalarak oyunumuzu oynuyoruz .Ben eski oyuncuyum, diliniz çok uzamış, Ayyıldız sizi tükürüğüyle boğar. Haddinizi bilin
Ben eski oyuncuyum, diliniz çok uzamış, Ayyıldız sizi tükürüğüyle boğar. Haddinizi bilin
Bunlar var diye ben gelmiyordum, imparatorluk kurdular milleti oyuna küstürüyorlar anladıkları dil bu.Üstad biraz sakin. Bu tarz konuşmalardan uzak kalarak oyunumuzu oynuyoruz .
Tamam hoşgeldin . Ama bu tarzda konuşarak bir sonuç elde edemeyiz. Konuda Ayyıldız geçtiği için müdahele ettim beni yanlış anlama. Görüş senin görüşün saygı duyarım .Bunlar var diye ben gelmiyordum, imparatorluk kurdular milleti oyuna küstürüyorlar anladıkları dil bu.
Birilerinden medet ummadan gelseydin boğsaydın eski oyuncu seni nerelerdeydin çennn bakimBen eski oyuncuyum, diliniz çok uzamış, Ayyıldız sizi tükürüğüyle boğar. Haddinizi bilin
Bunlar var diye ben gelmiyordum, imparatorluk kurdular milleti oyuna küstürüyorlar anladıkları dil bu.
Birisi bir şey diyince pirana gibi saldırmaya alışıksınız, var mı başka gelen bu kadar mısınız.Birilerinden medet ummadan gelseydin boğsaydın eski oyuncu seni nerelerdeydin çennn bakim![]()