saldırmıyorum soru soruyorum güzel arkadaşım sana 18 aydır neredeydin mesela ?Birisi bir şey diyince pirana gibi saldırmaya alışıksınız, var mı başka gelen bu kadar mısınız.
saldırmıyorum soru soruyorum güzel arkadaşım sana 18 aydır neredeydin mesela ?Birisi bir şey diyince pirana gibi saldırmaya alışıksınız, var mı başka gelen bu kadar mısınız.
Birisi bir şey diyince pirana gibi saldırmaya alışıksınız, var mı başka gelen bu kadar mısınız.
Merhaba yeni oyuncuyum, oyunu öğretir misiniz?Ben eski oyuncuyum, diliniz çok uzamış, Ayyıldız sizi tükürüğüyle boğar. Haddinizi bilin
Kimden bahsediyor başkan isimde önemli şimdiKullanmıyor, partide 23 üye var 1 tanesi tüm oyuna düşman olduğu için peşinde yuvarlanıyorlar![]()
İsim diriliş olsun içimizde ukde kaldıÖnce isim ve slogan bulmak lazım logoyu hallederiz![]()
Olmadı şimdiİsim diriliş olsun içimizde ukde kaldı![]()
İsim diriliş olsun içimizde ukde kaldı![]()
Olmadı şimdiDirilişte ben yoktum Dostluk olsun o ukde kalmadı mı 
Diriliş diye ittifak mı kurulduOlmadı şimdiDirilişte ben yoktum Dostluk olsun o ukde kalmadı mı
![]()
Olmuş öyle şeylerDiriliş diye ittifak mı kuruldu![]()
İnsan bi anlatır ama olan biteniOlmuş öyle şeyler![]()
Ben sana 1.5-2 yıllık geniş özet sunacam bi araİnsan bi anlatır ama olan biteni![]()
Olmuş öyle şeyler![]()
Bi kes sesini seni ilgilendiren şeyler yok burda her şeye atlayıp salça olma kaybolAyakların vura vura kaçarken hiç mi arkana bakmadın sen shshshsh
düz geç 3 yıllık olsun emrullah kösecik dönemlerinden başla geçmeye amaBen sana 1.5-2 yıllık geniş özet sunacam bi ara![]()
düz geç 3 yıllık olsun emrullah kösecik dönemlerinden başla geçmeye ama![]()
Bi kes sesini seni ilgilendiren şeyler yok burda her şeye atlayıp salça olma kaybol
Relax abiBeni ilgilendiren birşey yok mu?
Bahsettiğin ittifağı bizzat ben kurdum kardeş, sen hayırdır.
Zırlama evresini ne ara geçtin de olmuş öyle şeyler cart curt.
O klavyeyi yediririm sana bir daha kes sesini curt yaparsan.
ordan dinledikten sonra o hikayeyi birde kurttan dinle bizim kurt77 değil ama. hikayedeki kurtİnsan bi anlatır ama olan biteni![]()
Senin ittifakından bahseden yokBeni ilgilendiren birşey yok mu?
Bahsettiğin ittifağı bizzat ben kurdum kardeş, sen hayırdır.
Zırlama evresini ne ara geçtin de olmuş öyle şeyler cart curt.
O klavyeyi yediririm sana bir daha kes sesini curt yaparsan.