Sorun nedirHoacm olay çok karışık
Sorun nedirHoacm olay çok karışık
4. Kez tekrarlamaya gittiği için seçim ben toplu istifa yapalım dedim örgütlenme yaptığım için adaylıktan alışmışımŞu an aday olunabiliyor mu?
Bir sürü tartışma oldu ilk seçimi ele alarak hesabı Emirhan başkan'a verdikSorun nedir
Beni neden adaylıktan aldınız?Bir sürü tartışma oldu ilk seçimi ele alarak hesabı Emirhan başkan'a verdik
AaaaaBeni neden adaylıktan aldınız?
Sevgili Arkadaşlar
Son seçim sürecinde yaşanan iletişim eksiklikleri ve adaletsizlikler hepimizi düşündürdü. Seçimlerde önde olan adayın çekilme ihtimalinin düşük olduğunu biliyoruz, ancak bu durum adil bir seçim süreci talebimizden vazgeçmemiz gerektiği anlamına gelmiyor.
Bizler, bu seçim sürecinin daha adil ve şeffaf olması için bir adım atıyoruz. Önde olan aday çekilmese bile, geri kalan tüm adayların toplu olarak adaylıktan çekilmesi, seçimlerin meşruiyetini sorgulatacaktır. Kazananın tek başına kalması, bu sürecin adil olmadığını net bir şekilde gösterecektir.
Bu çağrı, sadece bir protesto değil, aynı zamanda bir adalet arayışıdır. Hepinizi, bu durumu ve adalet arayışımızı desteklemeye davet ediyorum. Kazananın gerçekten halkın desteğini aldığı bir seçim istiyoruz, kişisel çıkarların gölgede kaldığı değil.
hep birlikte adaylıktan çekilelim ve adaleti yeniden sağlayalım!
❗️Birlikte Güçlüyüz,❗️
[/QUOT
Bunu yazdığım için adaylıktan alındım
Emirhan alsın sorun yokta arkadas " canım istedi " adaylığını aldım dediMedyaya el koyduk işte daha neyi tartışıyonuz
Hocam B A Y- Z başkanımız 4 kere seçim yaptı ama en son olay tatlıya bağlandı kafasına göre istediğine verdi hahdhahdhahsgagdgŞu an aday olunabiliyor mu?
Alsın onun medyasına mı kaldıkEmirhan alsın sorun yokta arkadas " canım istedi " adaylığını aldım dedi
Alsın onun medyasına mı kaldık
@E M İ R H A N kaldıAlsın onun medyasına mı kaldık
Eğlencesine aldı o medya kapanmasın diye medya kurmak zor bir iş değil boşa algı yaratma
BanadaŞifreyi degistim canım orj hesabıma begeni kasayim surdan biraz 2 güne 5k begeni sjjsjsjs
Hepsine -1 atmam yok muŞifreyi degistim canım orj hesabıma begeni kasayim surdan biraz 2 güne 5k begeni sjjsjsjs
Jsjsnsndjd 1800 mesaj var dene istersenHepsine -1 atmam yok mu