Semihten bıktık. (2 Kişi İçeride)

A L İ N

Yeni değil Geri Geldik | ADALET VE DİRENİŞ
Yasaklı Üye
Vatandaş
Halen bak bos muhabet ediyorsun su an oldugu gibi bozuyorsun isde üslubunu dedigim kelimenin halen arkasındayim ve hakli olduğumu kanitladin tebrikler senle muhatap olan olmadi senle bir konusma baslatan seni alakadar edende durum olmadi sen atladin halende devam ediyorsun ayni uslupsuzlukle coluk çocukla inan ben ugrasamicam seni kaideye almiyorum sohbetimde olmadi senle olamazda zaten salça olmada sana cevap vermek zorunda kalmayim

Ben kimsenin abisiyim demedim ztn sizle muhatap dahi olmusluğum yok size lafda atmadim kendiniz salça oluyorsunuz bir de üstüne hakli olma çabaniz var popüler olup gundemde mi kalmak amaciniz soyleyin ona gore prim verelim size muhatap olmuyoruz illa konusmak istiyorsunuz
Üsluptan bahsedecek en son insan gelmiş burda Üslubumuza laf ediyor bak hele rahatsız olduysam istediğime cevap veririm yorum yaparım tapulu malınmı burası ?

B

Begümben

Ziyaretçi
Üsluptan bahsedecek en son insan gelmiş burda Üslubumuza laf ediyor bak hele rahatsız olduysam istediğime cevap veririm yorum yaparım tapulu malınmı burası ?
Bacım öyle boş muhabbet döndürüyorsunuz ki sabahtan beri cidden yeter ya. Laf etmiş olmak için laf edilmez. Söyleyecek somut bir şeyiniz varsa söyleyin, dalaşa gerek yok. Hadi canım.

A L İ N

Yeni değil Geri Geldik | ADALET VE DİRENİŞ
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bacım öyle boş muhabbet döndürüyorsunuz ki sabahtan beri cidden yeter ya. Laf etmiş olmak için laf edilmez. Söyleyecek somut bir şeyiniz varsa söyleyin, dalaşa gerek yok. Hadi canım.
Laf etmek için laf edilmez. Diyip kendin yapıyorsun bacım 😂

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Yok değil halen boş yapiyorsun valla senle tartismak zevk vermiyor sen benim kulvarimda değilsin gidermisin başımdan prim yok sana hayde naş