Sen ilkönce odanı topla sigara bile yakamayan çocuk burda klavye delikanliligi yapıyorO ağzını topla yoksa toplatırım sana velet iki dakika adam ol şurada
Sen ilkönce odanı topla sigara bile yakamayan çocuk burda klavye delikanliligi yapıyorO ağzını topla yoksa toplatırım sana velet iki dakika adam ol şurada
Sen çok konuşma, herkese aynı cümleleri kurup kurup bide laf soktuğunu zannediyorsun, zavallı kadircan. Daha kaç kere kendini geliştir demem lazım sana?Sen ilkönce odanı topla sigara bile yakamayan çocuk burda klavye delikanliligi yapıyor
Nerede seviyesini bozmuş? Yaşın ilerlemiş git doktora görün biToplatabiliyorsan toplat hadi bakalim velet sensin o seviyesini bozarsa bende bozarim benim yaşım 33 hayirdir coluk cocuk muhabeti yapiyorsunuz siz oto çöpe salca olan sizsiniz ben semihle konusdum size soz hakkimi verdim yada sizle diyaloğum mu oldu hayirdir
Cocuklara çocuk muamelesi , ağır laf kullanmak olmaz çoluk.cocuga ondanSen çok konuşma, herkese aynı cümleleri kurup kurup bide laf soktuğunu zannediyorsun, zavallı kadircan. Daha kaç kere kendini geliştir demem lazım sana?
Benim ona neden cevap verdigimdeki yaziyi okursan anlarsin benim muhatap olmadigim insanlar bana yazarsa bana o sekilde uslup kullanirlarsa ayni usluple cevabini alirlarNerede seviyesini bozmuş? Yaşın ilerlemiş git doktora görün bi
Git ilk önce yazmayı öğren, gargara yapma hadi.Cocuklara çocuk muamelesi , ağır laf kullanmak olmaz çoluk.cocuga ondan
Kaldiramazsin oturur aglarsin
Sen gerçekten çocuksun bak şimdi daha iyi anladım kaç yaşındasın senGit ilk önce yazmayı öğren, gargara yapma hadi.
Aynı üslupla cevabın bu mu? 33 yaşında ki adamın kullandığı cümleye bak, bu olayları fazla abartıyorsunuz saygıyı öğren biraz, şimdi git Antalya sahilinde kumdan kale yap kendine.Benim ona neden cevap verdigimdeki yaziyi okursan anlarsin benim muhatap olmadigim insanlar bana yazarsa bana o sekilde uslup kullanirlarsa ayni usluple cevabini alirlar
Boş yapma bak cok tahrik ederek konusuyorsun oyun kurallarina gore konusuyorum siz atlamasaniz zaten sizle muhatap olan yokAynı üslupla cevabın bu mu? 33 yaşında ki adamın kullandığı cümleye bak, bu olayları fazla abartıyorsunuz saygıyı öğren biraz, şimdi git Antalya sahilinde kumdan kale yap kendine.
Boş yapma sana kemik atan mi oldu
Toplatabiliyorsan toplat hadi bakalim velet sensin o seviyesini bozarsa bende bozarim benim yaşım 33 hayirdir coluk cocuk muhabeti yapiyorsunuz siz oto çöpe salca olan sizsiniz ben semihle konusdum size soz hakkimi verdim yada sizle diyaloğum mu oldu hayirdir
Benim ona neden cevap verdigimdeki yaziyi okursan anlarsin benim muhatap olmadigim insanlar bana yazarsa bana o sekilde uslup kullanirlarsa ayni usluple cevabini alirlar
Ben nerede seviyemi bozmuşum? 33 yaşındayım diyorsun ama çoluk çocuk gibi konuşuyorsun önce zeka yaşı önemli biyolojik yaş fıss gelir usluptan bahsedecek en son insansın hadi şimdi git kendi seviyendekilere laf yetiştirBoş yapma bak cok tahrik ederek konusuyorsun oyun kurallarina gore konusuyorum siz atlamasaniz zaten sizle muhatap olan yok
Senin bana kemik atmaya gücün yetmezBoş yapma sana kemik atan mi oldu
Bence sen boş yapma, sana kemik atan yok demek nerenin oyun kuralı, yaşının insanı ol, saygı istiyorsan saygılı konuşacaksın. Yaşın beni ilgilendirmiyor, abicilik ablacılık oynamıyoruz burada.Boş yapma bak cok tahrik ederek konusuyorsun oyun kurallarina gore konusuyorum siz atlamasaniz zaten sizle muhatap olan yok
CNMERTTs tamam yeterince gaza geldin sanırım, bugün baya bı klavye delikanlılığı yaptın, hadi şimdi sokaga çık arkadaşlarınla bisiklet sürBence sen boş yapma, sana kemik atan yok demek nerenin oyun kuralı, yaşının insanı ol, saygı istiyorsan saygılı konuşacaksın. Yaşın beni ilgilendirmiyor, abicilik ablacılık oynamıyoruz burada.
Vaayyyyyyy helal raincanSenin bana kemik atmaya gücün yetmez
Bak kadircancan prime ihtiyacın yoksa prim peşinde dolaşma güzel güzel anlaşalım şurada bi ağırlığın olsun kötü bi adam değilsin haşa bunu diyen olursa karşı çıkarım ama her şeyde kendini gösterme bozuşmayalımBenim prime ihtiyacim mi var ki raincan peşimi birakin artık
Sen git okeyini oynasana taşların seni bekliyorCNMERTTs tamam yeterince gaza geldin sanırım, bugün baya bı klavye delikanlılığı yaptın, hadi şimdi sokaga çık arkadaşlarınla bisiklet sür
Yaaa çok kötü laf soktun bana şimdi amaBak kadircancan prime ihtiyacın yoksa prim peşinde dolaşma güzel güzel anlaşalım şurada bi ağırlığın olsun kötü bi adam değilsin haşa bunu diyen olursa karşı çıkarım ama her şeyde kendini gösterme bozuşmayalım
İyi hatirlattin bak, ben kaçar ozaman byeSen git okeyini oynasana taşların seni bekliyor
Halen bak bos muhabet ediyorsun su an oldugu gibi bozuyorsun isde üslubunu dedigim kelimenin halen arkasındayim ve hakli olduğumu kanitladin tebrikler senle muhatap olan olmadi senle bir konusma baslatan seni alakadar edende durum olmadi sen atladin halende devam ediyorsun ayni uslupsuzlukle coluk çocukla inan ben ugrasamicam seni kaideye almiyorum sohbetimde olmadi senle olamazda zaten salça olmada sana cevap vermek zorunda kalmayimBen nerede seviyemi bozmuşum? 33 yaşındayım diyorsun ama çoluk çocuk gibi konuşuyorsun önce zeka yaşı önemli biyolojik yaş fıss gelir usluptan bahsedecek en son insansın hadi şimdi git kendi seviyendekilere laf yetiştir
Ben kimsenin abisiyim demedim ztn sizle muhatap dahi olmusluğum yok size lafda atmadim kendiniz salça oluyorsunuz bir de üstüne hakli olma çabaniz var popüler olup gundemde mi kalmak amaciniz soyleyin ona gore prim verelim size muhatap olmuyoruz illa konusmak istiyorsunuzBence sen boş yapma, sana kemik atan yok demek nerenin oyun kuralı, yaşının insanı ol, saygı istiyorsan saygılı konuşacaksın. Yaşın beni ilgilendirmiyor, abicilik ablacılık oynamıyoruz burada.