Neden yiğitte or evladı demiş, bende Yiğite mi soveyim şimdiDeniz in ettiği küfürler hiç hoş değil. Adamın Annesine küfür etmiş direk. Bu kadarı hoş değil
Neden yiğitte or evladı demiş, bende Yiğite mi soveyim şimdiDeniz in ettiği küfürler hiç hoş değil. Adamın Annesine küfür etmiş direk. Bu kadarı hoş değil
konuşma 15.yySen gülme @MAGARSUS
komik tabi kral
@KadirBey. Güzel sövmüşüm dimi ama az olmuş sanki bilseydim daha güzel soverdim bu kıl kuyruğa
Kardeş 3 5 mesajına rastladım sen hayırdır gelene gidene racon kesiyorsun nedir bu özgüvenin kaynağı@KadirBey. Güzel sövmüşüm dimi ama az olmuş sanki bilseydim daha güzel soverdim bu kıl kuyruğa
Sen hayırdır?Kardeş 3 5 mesajına rastladım sen hayırdır gelene gidene racon kesiyorsun nedir bu özgüvenin kaynağı
benim emirhan nolduKardeş 3 5 mesajına rastladım sen hayırdır gelene gidene racon kesiyorsun nedir bu özgüvenin kaynağı
Şimdi yazıcıoğlunu tasvip etmemekle birlikte soruyorum. Senin özgüveninin kaynağı nedir? Emrullah abin mi?Kardeş 3 5 mesajına rastladım sen hayırdır gelene gidene racon kesiyorsun nedir bu özgüvenin kaynağı
Milletin anasına sovunce delikanli olunmuyor kardeş aklınızı başınıza toplayınSen hayırdır?
Senin ismini daha duymadık deniz sana uyarimizi yapmıştık artık senle değil sinanla muhattap oluyoruzbenim emirhan noldu
Saçını çok beğendim kuaförünün konumunu alabilirmiyimbenim emirhan noldu
Emrullah yok varsa senin derdin gel bana konuşŞimdi yazıcıoğlunu tasvip etmemekle birlikte soruyorum. Senin özgüveninin kaynağı nedir? Emrullah abin mi?
Kimin anasına sövmüşüm kanitlamazsan sana da soverim?Milletin anasına sovunce delikanli olunmuyor kardeş aklınızı başınıza toplayın
Senin ismini daha duymadık deniz sana uyarimizi yapmıştık artık senle değil sinanla muhattap oluyoruz
Sen kimsin?Emrullah yok varsa senin derdin gel bana konuş
Beni bu kadar yakından tanıyorsun demek?Saçını çok beğendim kuaförünün konumunu alabilirmiyim
Sana değil Deniz’e sordum!Beni bu kadar yakından tanıyorsun demek?
Adam or evladı yazdı bana üstüne şahsına sovdum diye ovunuyor ne bekliyoruz doğru gerçektenReis ne bekliyorsun ki bir kadına küfür eden kişiyi affetti bunlar
tabiki canım yolun Bursa'ya düşerse götüreyim seniSaçını çok beğendim kuaförünün konumunu alabilirmiyim
Ben de Bursadayımtabiki canım yolun Bursa'ya düşerse götüreyim seni
Nerde demişim sana or evladı diye utanmaz yalancı? Şahsına sovdugum kıl kuyruğa bak heleAdam or evladı yazdı bana üstüne şahsına sovdum diye ovunuyor ne bekliyoruz doğru gerçekten
Gel söv bekliyorum burdayımKimin anasına sövmüşüm kanitlamazsan sana da soverim?