Sinanın Ve Yoldaşçılarının Dede Korkut Hikayeleri (5 Kişi İçeride)

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Karar verilmiştir. !!!

Milli istiklal partisi bundan snra genel başkanını seçim ile seçecektir. Kimse kafasına göre başkan ataması yapmayacaktır. Herkes demokrasi yolunda ile istediği başkan adayına oy verecektir. Aksi takdirde Altın Ok Partisi, İstiklal partisine kayyum atayacaktır.

Herkese duyurulur

Son düzenleme:

Yazıcıoğlu

🇹🇷 MİLLİ HAREKAT | NEFERİ 🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Miralaya ettiğim küfürlerin arkasındayım adamlıktan nemalanıp herkese başka bir platformda (oyunla bağlantısı olmayan bir platform) kafasına göre laf edemez. Ve ben miralayın şahsına küfür ettim , miralay aloo ağlama la geçer bu günler de.

Diğer bir konu her zaman söylerim, söylemeye de devam ederim. Sinan'a karşı kim varsa eğer haklıysa ve hakkını arıyorsa orta yolu bulurum ancak haklı olup başka insanların aklına girip direniyoruz biz baş kaldırıyoruz diyerek karşısına geçen kimse benim için haklı değildir. İç karşılık veren bir çocuksun sen, paramla sizi satın alırım siz kimsiniz diyen bir toysun sen. Ağla ötede ağla

Yazıcıoğlu

Yasaklı Üye
Vatandaş
Karar verilmiştir. !!!

Milli istiklal partisi bundan snra genel başkanını seçin ile seçecektir. Kimse kafasına göre başkan ataması yapmayacaktır. Herkes demokrasi yolunda ile istediği başkan adayına oy verecektir. Aksi takdirde Altın Ok Partisi, İstiklal partisine kayyum atayacaktır.

Herkese duyurulur
HAHAHAHAHAHAHAHAHA Kur'an çarpsın her yerde her forumda kendine eğlence çıkarıyorsun ya aynı ben 😅😅

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ben MİLLİ İSTİKLAL PARTİSİ açıldığı günden beri bu partinin kurucu üyesi ve üst yönetiminden sorumlu bir üyeyim. ben partimi savunurum. benim partimi dağıtmaya çalışan adama hakkını veririm. kimsenin de hakkını yedirmem. Partideki bir konudan birisi rahatsız oluyorsa sorar cevap alır, soran üyelere zaten durum açıklandı onlarla orta yol bulundu. Ortalığı karıştırmak için direneceğiz diye genel chatte yazılar paylaşmak karaktersizlik veriren kararlara saygısızlık, emek veren adamlara saygısızlık, ben bugüne kadar partide adam kayırmadım. sen deniz abi partiden gideceğim dediğinde seni seviyorum diye gidemezsin diyen adamdım ben. arkamdan iş çevireceğini bilemezdim tabi. bir derdin olunca özelden bana yazıp sorabiliyordun. Ahmet başkan olduğunda da aynısını yapabilirdin niye gelip benimle konuşmadın da direkt isyan çıkardın yiğit? ben nabza göre şerbet veririm bu benim karakterim, bana kahpelikle gelene ben gülle gitmem buda son sözüm.

Y İ Ğ İ T

Büyük Başkan
Vatandaş
Ben MİLLİ İSTİKLAL PARTİSİ açıldığı günden beri bu partinin kurucu üyesi ve üst yönetiminden sorumlu bir üyeyim. ben partimi savunurum. benim partimi dağıtmaya çalışan adama hakkını veririm. kimsenin de hakkını yedirmem. Partideki bir konudan birisi rahatsız oluyorsa sorar cevap alır, soran üyelere zaten durum açıklandı onlarla orta yol bulundu. Ortalığı karıştırmak için direneceğiz diye genel chatte yazılar paylaşmak karaktersizlik veriren kararlara saygısızlık, emek veren adamlara saygısızlık, ben bugüne kadar partide adam kayırmadım. sen deniz abi partiden gideceğim dediğinde seni seviyorum diye gidemezsin diyen adamdım ben. arkamdan iş çevireceğini bilemezdim tabi. bir derdin olunca özelden bana yazıp sorabiliyordun. Ahmet başkan olduğunda da aynısını yapabilirdin niye gelip benimle konuşmadın da direkt isyan çıkardın yiğit? ben nabza göre şerbet veririm bu benim karakterim, bana kahpelikle gelene ben gülle gitmem buda son sözüm.
Konusupta çöze bilirdik olay buralara gelmezdi ama sen küfür etmeyi tercih ettin

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Yok hocam siz oyunu fazla ciddiye almışsınız. İşin yönetimsel kısımlarında bir yönetici olarak haklı buluyorum ama verdiğiniz tepki iğrenç. Birisi partinde isyan çıkarıyorsa ihraç eder delilleriyle partinde durumu açıklar durumu yatıştırırsın. Bu kadar basit. Anlayın artık oyun oynuyoruz oyun.

D E N İ Z

Yasaklı Üye
Vatandaş
Konusupta çöze bilirdik olay buralara gelmezdi ama sen küfür etmeyi tercih ettin
sen konuşmayı tercih ettin mi?gelip bana sordun mu? milleti ayaklandırmaya çalışmadın mı? sanki kim ayaklandı oğlum altan miralay ve sen başka kimse yok gruba eklediğiniz adamları ihraç ettim, beni bunlar haberim olmadan eklemiş bizim onlarla bağlantımız yok isyan etmiyoruz diye mesajlar geldi. o gruba kendi isteği dışıyla katılan ve hakkına girdiğiniz adamlar da var onların hakkına nasıl giriyorsun la sen.

Y İ Ğ İ T

Büyük Başkan
Vatandaş
sen konuşmayı tercih ettin mi?gelip bana sordun mu? milleti ayaklandırmaya çalışmadın mı? sanki kim ayaklandı oğlum altan miralay ve sen başka kimse yok gruba eklediğiniz adamları ihraç ettim, beni bunlar haberim olmadan eklemiş bizim onlarla bağlantımız yok isyan etmiyoruz diye mesajlar geldi. o gruba kendi isteği dışıyla katılan ve hakkına girdiğiniz adamlar da var onların hakkına nasıl giriyorsun la sen.
Biz sinanla konuşmaya çalıştık senle niye konuşalım önemli birisisimisin?

Yazıcıoğlu

Yasaklı Üye
Vatandaş
Kim bunu yazan kişi
Ben yazdım la, partinin başka bir platformda olan grubunda şey yazmış bu miralay

" Siz kimsiniz, sizi paramla satın alırım, adam mısınız siz vb vb. " Ben de hakkıma düşen kısımla şahsına sövdüm. Şey yazmış bana "seni adliyeye vericem, benimle düzgün konuş " meğerse adliye dediği forummuş bilseydim daha güzel soverdim

D E N İ Z

Yasaklı Üye
Vatandaş
Yok hocam siz oyunu fazla ciddiye almışsınız. İşin yönetimsel kısımlarında bir yönetici olarak haklı buluyorum ama verdiğiniz tepki iğrenç. Birisi partinde isyan çıkarıyorsa ihraç eder delilleriyle partinde durumu açıklar durumu yatıştırırsın. Bu kadar basit. Anlayın artık oyun oynuyoruz oyun.
hocam seni yemin ederim severim sayarım bugüne kadar bir kişiye yanlış bir davranışını görmedim şimdi senden empati bekliyorum. yeni uyanmışsın çok şükür güzel bir gün kendine kahvaltı hazırlarken dostlarına selam vermeye telegrama giriyorsun partindeki bir şahıs, önceki gece alınan bir karara o zaman sevdiği yönetici bu kararı açıklarken ses etmeyip, sabahına o yönetici gruplardan çıkınca partimizi ele geçirmişler diyip gruptaki bir çok üyeyi haberi olmadan açtığı direniş grubuna ekleseydi ne yaparsın. evet ihraç ettim ama duruma isyan eden 3 kişi var bu şahıslar yüzünden onlarca kişinin hakkına girildi bu sabah. saat akşam 5 oldu hala kahvaltı etmedim sırf şu ortama zeval gelmesin diye beni yanlış anlama yani biz bu grubu sadece oyun için kullanmıyoruz insanlarla dostluk kurup oyun dışında sabah akşam sohbet ediyoruz. bu ortamı bozdurmam

Y İ Ğ İ T

Büyük Başkan
Vatandaş
hocam seni yemin ederim severim sayarım bugüne kadar bir kişiye yanlış bir davranışını görmedim şimdi senden empati bekliyorum. yeni uyanmışsın çok şükür güzel bir gün kendine kahvaltı hazırlarken dostlarına selam vermeye telegrama giriyorsun partindeki bir şahıs, önceki gece alınan bir karara o zaman sevdiği yönetici bu kararı açıklarken ses etmeyip, sabahına o yönetici gruplardan çıkınca partimizi ele geçirmişler diyip gruptaki bir çok üyeyi haberi olmadan açtığı direniş grubuna ekleseydi ne yaparsın. evet ihraç ettim ama duruma isyan eden 3 kişi var bu şahıslar yüzünden onlarca kişinin hakkına girildi bu sabah. saat akşam 5 oldu hala kahvaltı etmedim sırf şu ortama zeval gelmesin diye beni yanlış anlama yani biz bu grubu sadece oyun için kullanmıyoruz insanlarla dostluk kurup oyun dışında sabah akşam sohbet ediyoruz. bu ortamı bozdurmam
Kendini haklı duruma alma alma

D E N İ Z

Yasaklı Üye
Vatandaş
Biz sinanla konuşmaya çalıştık senle niye konuşalım önemli birisisimisin?
Evet ben bu partinin kurucusuyum yiğit bir sorunun olduğunda daha önce Deniz abi şöyle böyle oldu vsvs.. diye nasıl yazdıysan yine öyle bana yazacaksın ordaki üyelerle ben ilgileniyorum ben yoksam bir sürü yönetici var hangisine yazdın? hiçbirine. Sinan'ın yoğun olduğunu ve gruplarla ilgilenemediğini bildiğin için sinanla konuşmaya çalıştık kolpası atma bana şimdi işine gelen konuda gecenin 3 ü 5 i yazıyordun?