Oku da öyle yargılaKonuyu ciddi bir konu diye okuyordum sonra konuyu açana baktım tüm ciddiyetimi kaybettim @Y İ Ğ İ T şu ominist tavrından ne zaman geçicen brocum sen
Oku da öyle yargılaKonuyu ciddi bir konu diye okuyordum sonra konuyu açana baktım tüm ciddiyetimi kaybettim @Y İ Ğ İ T şu ominist tavrından ne zaman geçicen brocum sen
Özrümüzü diledik neyi uzatıyorsun@Y İ Ğ İ T bir an metin palasın attığı ss'ler aklıma geldi. Senin küfürden rahatsız olman ilginç olmuş.
Oyunda sövmediğin adam kaldımı ?
Tamam işte paşa onlarda senden diler olur biter sen neyi uzatıyorsun kiÖzrümüzü diledik neyi uzatıyorsun
Sizin uzattığınız gibi uzatacam yoksa etmezlerTamam işte paşa onlarda senden diler olur biter sen neyi uzatıyorsun ki
Senden kimse özür dilemeyecek.Sizin uzattığınız gibi uzatacam yoksa etmezler![]()
doğru söyleyeni 7 düvelden kovarlar eko baba boşver@Y İ Ğ İ T bir an metin palasın attığı ss'ler aklıma geldi. Senin küfürden rahatsız olman ilginç olmuş.
Oyunda sövmediğin adam kaldımı ?
İşine bakk senSenden kimse özür dilemeyecek.
Ne oldu pek bi keyfin yok istediğin gibi olmadı mı ?İşine bakk sen![]()
Benim istedigimin hepsi oldu merak etme sen kendine bakNe oldu pek bi keyfin yok istediğin gibi olmadı mı ?
Ben onu kasıtlı olarak etmedim zaten o ara sohbet arasında karismisNeyse konuya daha fazla müdahil olmayacam sonra ben ban yiyorum.
Birkez daha gördükki herkes işine geldiği gibi davranıyor.
Zamanında gruplarında küfür kampanyaları başlatanlar , Millete olmadık küfür edenler şimdi küfürden rahatsız ve şikayetçi olur olmuş.
Herkese iyi seyirler![]()
Hadi kardeşim hadi gerçekten sana ayıracak zamanımız yok burada ki herkesin işi gücü varBenim istedigimin hepsi oldu merak etme sen kendine bak![]()
İşine bak ozmn gelme buralara ömrün 10 dk lık zatenHadi kardeşim hadi gerçekten sana ayıracak zamanımız yok burada ki herkesin işi gücü var
Hm okİşine bak ozmn gelme buralara ömrün 10 dk lık zaten
oğlum yine ağzımı bozduracan bana haİşine bak ozmn gelme buralara ömrün 10 dk lık zaten
Etsene hadioğlum yine ağzımı bozduracan bana ha
Doğruları konuşmak zorunuza gidiyor mahmut bey bile haklı buldu kapatmadı senin demenle kapatılmıyor maalesefbu konu neden kapatılmıyor boş muhabbet devam ediliyor
senin neyin dogru ki seni desteklesin başkan onlienDoğruları konuşmak zorunuza gidiyor mahmut bey bile haklı buldu kapatmadı senin demenle kapatılmıyor maalesef