SIRALAMA ÖDÜLLERİ DÜZENLENMİŞTİR. (9 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

A H M E T T

Aktif Üye
Vatandaş
Sen onu kasarken katsayı sistemi yoktu oyun neredeyse 3 katı değerlendi. Bazı kişilerde bu 18e kadar çıkıyor.
Bunun için yapmamıştın.
O zaman katsayını alalım, 100 katı ödül verelim kabul müsün?
1 ay boyunca katsayın 1 olacak ben de sana 100 katı ödülü verecğeim.
Hocam dediğiniz gibi burada yazdınız ben sözümde durup 1 ay boyunca katsayım 1 olsun 100 katı ödülümü talep ediyorum

T U N C A Y

Oyun Savcısı
Vatandaş
Sen onu kasarken katsayı sistemi yoktu oyun neredeyse 3 katı değerlendi. Bazı kişilerde bu 18e kadar çıkıyor.
Bunun için yapmamıştın.
Madem yazdiniz baskanim.Katsayım 1 olsun bende X100 ödülümü istiyorum baskanim.

Zayrus

Üye
Vatandaş
Oylarım da ki katsayı olmasın ödülü alayım diyen arkadaşlar bu ay kullandığınızı oylar katsayı ile geçerli oldu o zaman oylar silinecek farkında mısınız

KadirBey.

Altın Ok
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Burada oyuncuların itirazlarını haklı buluyorum şahsen.
Baştan holding seviyelerini 30'a çıkamayacaktınız. Madem çıkarttınız olacakları tahmin edebilirdiniz ki hemen hemen herkes tahmin etti. Parayı vuran vurdu. %15 vergi ilavesi çok fazla, bu değişikliği almanızı doğru buldum ama ay sonunda almanız yanlış.

Şimdi bakıyorum vergide 1. Kişi 80 milyar ödül alacakken, 8 milyar alacak. Evet 80 milyar çok para, ama düzenlemeyi getiren sizsiniz o yüzden bu ay hakedenler hakkını alıp, yeni ayda yürürlüğe girmesi gerekir düzenlemenin.

Ayrıca sadece ödülün 10 kata düşürülmesi değil, aynı zamanda da holding seviye ücretinin düşürülmesi gerekir bu durumda. Enflasyon gibi düşünülmesi lazım, paranın alım gücünü de düşünüyorsunuz. Bu gibi düzenlemede yeni oyuncu yerinde sayacak hep. Zaten bakarsanız vergi sıralamalarındaki ilk 15 genelde her partiden farklı ama aynı isimler.

T U N C A Y

Oyun Savcısı
Vatandaş
Son 2 gun kala boyle köklü degisikligin aciklanmasi kabul edilir durum degildir. Bastan soylense ben hic vergi kasmam. Gelecek odulun 4 katini zaten 1 ay boyunca alsattan kazaniyorum. Degermi vergi kasmaya emek vermeye uykusuz kalmaya. Diger ay gecerli olsaydi guncelleme zaten aynisi olacak gene kasmayacakdik.

Dengili

Üye
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Sıralama ödüllerinde bazı düzenlemeler yapılmış olup;
Vergi sıralamasında verilen ödüller yaklaşık 100.000 Yeşil Taş değerinde Oyun Parasına ulaştığından bu alanda verilen ödüller 100 katından 10 katına düşürülmüştür.
Değişiklikler bu ay geçerli olacak olup, ödül detayları yarın gönderilecek güncellemede düzenlenmiş şekilde olacaktır.
Diğer sıralama alanlarında bir düşürme olmayıp, arttırım yapılmıştır.

Herkese iyi oyunlar dileriz.
Hocam Allah rızası için değişen kurallar bir sonraki dönem için aktif edilsin biz bu Verğiyi almak için 2 saat uyku ile emek verdim reel hayatta da işimiz ğücümüz var şimdi 7.8.910 mr için mi uykusuz zombi ğibi gezdik bir ay boyunca
Biz o verği ödüllerini 2.3 ğünde Tiç yaparak alıyoruz zaten tiçaret fiyatlarıda düşmez demi şimdi

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Vatandaş
Hocam Allah rızası için değişen kurallar bir sonraki dönem için aktif edilsin biz bu Verğiyi almak için 2 saat uyku ile emek verdim reel hayatta da işimiz ğücümüz var şimdi 7.8.910 mr için mi uykusuz zombi ğibi gezdik bir ay boyunca
Biz o verği ödüllerini 2.3 ğünde Tiç yaparak alıyoruz zaten tiçaret fiyatlarıda düşmez demi şimdi
adam haklı ben bu adama şahitlik ederim.

İsmail bozkaya

Üye
Vatandaş
Sayın yönetim Ben sarılamada olmasam bile Hiç mantıklı bir karar olmamış bu ay vergi kasan herkesin emeği boşa gidecek demek bu sürekli Kural değişikliği oluyor Bir de özellikle dönem sonuna denk getiriyorsunuz bir oyuncu 800 milyon 500 milyon kastıysa oyuncunun Suçu Ne Diğerleri de kassın o zaman bir de biz yeniliğe karşı değiliz ama sürekli son dakika söylüyorsunuz böyle yenilikleri

T U N C A Y

Oyun Savcısı
Vatandaş
Bu emeğe saygidan x1000 verilse azdir baskanim. X100 cok gorundu. Bilmiyorlarki neler cekiyoruz siralamaya gircez diye.

İsmail bozkaya

Üye
Vatandaş
Sayın yönetim Ben sarılamada olmasam bile Hiç mantıklı bir karar olmamış bu ay vergi kasan herkesin emeği boşa gidecek demek bu sürekli Kural değişikliği oluyor Bir de özellikle dönem sonuna denk getiriyorsunuz bir oyuncu 800 milyon 500 milyon kastıysa oyuncunun Suçu Ne Diğerleri de kassın o zaman bir de biz yeniliğe karşı değiliz ama sürekli son dakika söylüyorsunuz böyle yenilikleri
Sayın Yönetim Bir de madem ödül katsayısını düşürüyorsanız Bir de en azından Holding Fiyatlarını da düşürün

BLOODKİNG

Emektar Vali 👑 17 Kere Valilik ⭐
Vatandaş
Aylara göre vergi sıralamalarının 1.sini atıyoruz.
1. Oyuncu Adı: Ö Z E R - Vergi Puanı: 923225832 - Parti Adı: ASİL TÜRK - Son Görülme: 31/12/2024 22:54
1. Oyuncu Adı: Sinan SEVİM - Vergi Puanı: 778952270 - Parti Adı: MİLLİ HAREKÂT - Son Görülme: 30/11/2024 23:57
1. Oyuncu Adı: A L İ - Vergi Puanı: 223441735 - Parti Adı: ALTIN OK - Son Görülme: 31/10/2024 23:12
1. Oyuncu Adı: N A Z - Vergi Puanı: 163475952 - Parti Adı: ASİL TÜRK - Son Görülme: 30/09/2024 23:35
KahramanmaraşKadir AydınALTIN OK18996941501/02/2024 04:16
1. Oyuncu Adı: FATİH K. - Vergi puanı: 142982973 - Parti Adı: SALTANAT - Son Görülme: 31/08/2024 23:45
1. Oyuncu Adı: Kaan_Çelik - Vergi puanı: 144550322 - Parti Adı: ÖZGÜRLÜK VE İRADE - Son Görülme: 31/07/2024 22:23

itiraz etmeden önce herkes şu tabloya iyi baksın rica ediyoruz.

Ortalama 150-140 iken birden 900 milyona çıkmış bu da şirket yüzünden olmuş,
Biz de buradaki haksızlığı düzelttiğimizde kimse hakkkımızı yediniz demesin.

Zaten şehir vergi alanı ödülleri ile de 150-140 seviyesi dengesine geri döencek.
Başkanım yüzde 10 yapmak istiyorsanız vergi sıralamasından yapın vergi kasanlar iki katı para kazanıyor ve onlar bir sıfır önde başlıyor

ErenA

🫳
20. Dönem Oyun Başkanı
Aylara göre vergi sıralamalarının 1.sini atıyoruz.
1. Oyuncu Adı: Ö Z E R - Vergi Puanı: 923225832 - Parti Adı: ASİL TÜRK - Son Görülme: 31/12/2024 22:54
1. Oyuncu Adı: Sinan SEVİM - Vergi Puanı: 778952270 - Parti Adı: MİLLİ HAREKÂT - Son Görülme: 30/11/2024 23:57
1. Oyuncu Adı: A L İ - Vergi Puanı: 223441735 - Parti Adı: ALTIN OK - Son Görülme: 31/10/2024 23:12
1. Oyuncu Adı: N A Z - Vergi Puanı: 163475952 - Parti Adı: ASİL TÜRK - Son Görülme: 30/09/2024 23:35
KahramanmaraşKadir AydınALTIN OK18996941501/02/2024 04:16
1. Oyuncu Adı: FATİH K. - Vergi puanı: 142982973 - Parti Adı: SALTANAT - Son Görülme: 31/08/2024 23:45
1. Oyuncu Adı: Kaan_Çelik - Vergi puanı: 144550322 - Parti Adı: ÖZGÜRLÜK VE İRADE - Son Görülme: 31/07/2024 22:23

itiraz etmeden önce herkes şu tabloya iyi baksın rica ediyoruz.

Ortalama 150-140 iken birden 900 milyona çıkmış bu da şirket yüzünden olmuş,
Biz de buradaki haksızlığı düzelttiğimizde kimse hakkkımızı yediniz demesin.

Zaten şehir vergi alanı ödülleri ile de 150-140 seviyesi dengesine geri döencek.
Sizin de dediğiniz gibi oyunda bir denge var bence yok ama en azından olmalı. Vergi puanlarının bu derece uçması mantık dışı. Ödüllere müdahele etmek yerine uçan puanlara müdahale edilmeli. Şirket sayısında azalma yapılan işlerden gelen puanın azalması ya da yapılan işlerin süresinin arttırılması gibi müdahaleler gerekiyor. Başkanlık puanlarıyla ilgilide eğitim paketinin ayda sadece bir kez alınabileceği bir sistem yaratılmalı.

Svdogz123

Asil Türk Parti sekreteri 🇹🇷
Vatandaş
Bunun için yapmamıştın.
1 ay boyunca 1 oy olarak kalsın 100 katı ödülümü talep ediyorum.

🗽⃤🇪 🇱 🇪 🇨 🇹 🇷 🇴🗽⃤

🎩𝟔 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧𝐢𝐧 𝐊𝐮𝐫𝐮𝐜𝐮𝐬𝐮🎩
Vatandaş
Şirketleri geliştire geliştire sürekli fiyatları artıyor.Mesela holdingi sadece 15'den 30'uncu seviyeye yükseltmek için 180.000 yeşil taş lazım yani 180 Milyar oyun parası demek, insanlar bu oyuna gecesini gündüzünü katıyor.Vergi puanı sayesinde puanına göre 100 kat ödül alarak oyuncu kendi hesabını şimdikine göre daha rahat geliştirebilirdi,vergi puanı 10 kata düşürülmesi vergi puanı kasan oyuncular için çok kötü oldu.Bu kararı bende desteklemiyorum.
Bu oyun gittikçe zorlaşıyor,önceden Şehir Valisi/Başkanı, Milletvekili olanlar için haftalık vergi puanına göre ve belirli kurallar çerçevesinde maaşı alıyorduk.Sonrada haftalık maaşı 1 ay içinde 2 kereye mahsus olmak üzere vergi puanına göre değil sadece belirli kurallar çerçevesinde maaşı daha az almaya başlamıştık(Biliyorum, tekrardan vergi puanına göre ve belirli kurallar çerçevesinde maaşı almaya başlayacağız.)

Şimdide bu!

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...