SIRALAMA ÖDÜLLERİ DÜZENLENMİŞTİR. (10 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Burda 90.000 yeşil taş alan ben olduğum için yorum hakkım doğmuş tabiki ben o gelen taşların tamamını zaten medya basarak kullandım + oy için çünkü yeni gelen güncellemede para harcattıktan bir sistem olduğundan paranın önemi kalmıyor öle 90 milyarın adı sadece.

Bu arada ilk yazılanlarda katsayıdan vazgenlere ödül verileceğini söylediniz kendi adıma katkı oyundan vazgeçip ödülü seçiyorum bilgilerinize arz ederim @BaşkanOnline
Ay boyunca seçimlerde oyunuz 1 katsayı olacak kabul ediyor musunuz ?

🗽⃤🇪 🇱 🇪 🇨 🇹 🇷 🇴🗽⃤

🎩𝟔 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧𝐢𝐧 𝐊𝐮𝐫𝐮𝐜𝐮𝐬𝐮🎩
Vatandaş
Fakat;diğer yerlerde arttırıma gidilmiş ve katsayı sıralaması gelecekmiş umarım,biz oyuncuları tatmin edecek düzeyde olur:ama yinede vergi puanına odaklanan oyuncular için hâlâ da kötü oldu.Önümüzdeki ayda bu vergi puanına göre ödül alınımı 10 kata düşerse kimse mağdur olmamış olur.

Şirketleri geliştire geliştire sürekli fiyatları artıyor.Mesela holdingi sadece 15'den 30'uncu seviyeye yükseltmek için 180.000 yeşil taş lazım yani 180 Milyar oyun parası demek, insanlar bu oyuna gecesini gündüzünü katıyor.Vergi puanı sayesinde puanına göre 100 kat ödül alarak oyuncu kendi hesabını şimdikine göre daha rahat geliştirebilirdi,vergi puanı 10 kata düşürülmesi vergi puanı kasan oyuncular için çok kötü oldu.Bu kararı bende desteklemiyorum.
Bu oyun gittikçe zorlaşıyor,önceden Şehir Valisi/Başkanı, Milletvekili olanlar için haftalık vergi puanına göre ve belirli kurallar çerçevesinde maaşı alıyorduk.Sonrada haftalık maaşı 1 ay içinde 2 kereye mahsus olmak üzere vergi puanına göre değil sadece belirli kurallar çerçevesinde maaşı daha az almaya başlamıştık(Biliyorum, tekrardan vergi puanına göre ve belirli kurallar çerçevesinde maaşı almaya başlayacağız.)

Şimdide bu!

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Hocam şimdi son gün bu değişikliker bildirilmez.Ticarette dahi veya devlet işleyişinde aylar öncesinden bildirilir bu tür değişiklikler ve herkes ona göre davranır bu ani alınan kararlar oyuncuların şevkini kırıyor.Biz oyuncular olarak alınan kararların yeni dönemden itibaren uygulanması konusunda sizden ricamızdır.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Ödül düzenlemesi sadece 10 katı olup bitirilmemeli.

1. Vergi ödülü 10 katı
2. Sıralama il 15 kişiden 30 kişiye çıkarılmalı
3. Holding seviye ücreti düşürülmeli

Bu sayede hem yönetim hemde oyuncu düşünülmüş olup iki tarafta memnun kalacaktır.
@BaşkanOnline
Sıralamay 20ye çıktı.
Holding ücreti ise düşürülmesi planlanmıyor.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Hocam şimdi son gün bu değişikliker bildirilmez.Ticarette dahi veya devlet işleyişinde aylar öncesinden bildirilir bu tür değişiklikler ve herkes ona göre davranır bu ani alınan kararlar oyuncuların şevkini kırıyor.Biz oyuncular olarak alınan kararların yeni dönemden itibaren uygulanması konusunda sizden ricamızdır.
Sıralamadaki 15 kişi mutlu olacak diye göz göre göre 300 kişinin hakkını yedirmem.
100 Katı ödül almak istiyorlarsa

Madem haklarının az verildiğini düşünüyorlar, katsayı sistemini ay boyunca reddetsinler. 100 katı ödülü verelim.

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Sıralamadaki 15 kişi mutlu olacak diye göz göre göre 300 kişinin hakkını yedirmem.
Hocam peki o sıralamadaki 15 kişi gecesini gündüzüne katıp bu ay içindeki vermiş olduğu emekler ne olacak.Biz kural uygulanmasın demiyoruz ki sadece 54.dönemden itibaren bu uygulaya geçilsin diyoruz.Amac tartışma yaratmak yada yönetime ithamda bulunmak değil.Bu sert çıkışlarınızın sebebi nedir?

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Hocam peki o sıralamadaki 15 kişi gecesini gündüzüne katıp bu ay içindeki vermiş olduğu emekler ne olacak.Biz kural uygulanmasın demiyoruz ki sadece 54.dönemden itibaren bu uygulaya geçilsin diyoruz.Amac tartışma yaratmak yada yönetime ithamda bulunmak değil.Bu sert çıkışlarınızın sebebi nedir?
Hocam bu kişiler seçimde katsayı olarak karşılıığını aldı zaten.
100 katı ödülden daha kıymetli bir şey aldılar.
Şimdi biz de diyoruz ki ödülü vereceğiz.
Ancak katsayıları 1 olacak bu kadar basit.

KadirBey.

Altın Ok
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Sıralamay 20ye çıktı.
Holding ücreti ise düşürülmesi planlanmıyor.
Açıkçası kimin ne kadar kazandığı ile ilgilenmiyorum. 50 milyar ,80 milyar gibi ödüller bencede fazla çünkü sıralamaya giren kişiler belli aynı oyuncular.
Benim demek istediğim. 10 katı ödül makul evet, ama bunun için ödülün fazla oyuncuya ulaşması lazım. İlk 30 olması herkesi yarışa sokacak özellikle gelişmekte olanlar için.

Gelişmekte olan oyuncu, 20. Sıraya holdingi olmadan zar zor gelip, 2 milyar ödül aldığında, 2 milyar ile holding alamayacak cunkü yetmeyecek parası. Bu düzenleme olursa güzel olur. Rakamlarla boğuşmaya gerek yok, az kazansın alım gücü artsın

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Hocam bu kişiler seçimde katsayı olarak karşılıığını aldı zaten.
100 katı ödülden daha kıymetli bir şey aldılar.
Şimdi biz de diyoruz ki ödülü vereceğiz.
Ancak katsayıları 1 olacak bu kadar basit.
Seçimlerde eve katsayı geldi ve karşılığını almış oldular.Fevri olmayalım çözümü bulunur.Tabi ki oy katdayisindan ferakat etmek isteyen ödülünü alsin

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Açıkçası kimin ne kadar kazandığı ile ilgilenmiyorum. 50 milyar ,80 milyar gibi ödüller bencede fazla çünkü sıralamaya giren kişiler belli aynı oyuncular.
Benim demek istediğim. 10 katı ödül makul evet, ama bunun için ödülün fazla oyuncuya ulaşması lazım. İlk 30 olması herkesi yarışa sokacak özellikle gelişmekte olanlar için.

Gelişmekte olan oyuncu, 20. Sıraya holdingi olmadan zar zor gelip, 2 milyar ödül aldığında, 2 milyar ile holding alamayacak cunkü yetmeyecek parası. Bu düzenleme olursa güzel olur. Rakamlarla boğuşmaya gerek yok, az kazansın alım gücü artsın
Holdingteki bu dengesizlik yüzünden düzenleme kabul edilebilir evet.
Çünkü 2 dönem 100 katı ödül alınması dengeyi bozdu kabul ediyoruz.
Burada bir dengesizilik var çözüm üretmek de bizim işimiz ama çıkıp kimse 100 katı devam etsin demesin, bir süre sonra 100 katı ödül alanlardan baska kişi vergi sıralamasına girmeyecek.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Bende onayliyorum. Ödülümü istiyorum sayin baskan
Buraya yazın, geri dönüşü yok bilginiz olsun.

T U N C A Y

Oyun Savcısı
Vatandaş
Buraya yazın, geri dönüşü yok bilginiz olsun.
Baskanm emeklerin karsiligi onemli degil. Verilmese 100x o zaman daha cok oyuna kuserdik giresimiz gelmezdi. Bu firsati sunmanizada sevindik.

Akın Cınar

Asil Türk Partisi
Vatandaş

Buna katılıyorum eger bi dengeleme soz konusu ise holding ve dier tüm konularda fiyat indirimi yapılıp alım gücü artması mümkün müdür cünkü anlık fiyatlar ile ödül alsak bile yetmicek buna ne dersiniz @BaşkanOnline

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Burada hakkımızı vermedin diyen arkadaşlara şunu söylemek istiyorum.
Sen vergi sıralamasında olduğun için o oyuncu savcısı seçimini 2 oy farkla kazandın.
Madem hakkını vermedik, peki bu ne o zaman :)

O A B İ

A D İ N🎗️ Asil Türk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Burada hakkımızı vermedin diyen arkadaşlara şunu söylemek istiyorum.
Sen vergi sıralamasında olduğun için o oyuncu savcısı seçimini 2 oy farkla kazandın.
Madem hakkını vermedik, peki bu ne o zaman :)
Hocam katsayı sistemi hiç gelmemiş olsaydı bence son seçimi kazanan taraf değil de meclis seçimini kazanan taraf değişirdi diye tahmin ediyorum. Yalan yok açıp istatistiklere bakmaya üşendim. Bakan olur bilgilendirirse sevinirim.

Kaan_Çelik

ÖZGÜRLÜK VE İRADE | Parti Başkanı
Vatandaş
Hocam anlıyoruz sıralamaya giren oyuncular fazla para alıyor. Fakat bu oyunculara vergi puanı havadan da gelmiyor. Bu puanların bu kadar yükselmesinin sebebi holdingin 30 level olmasıdır. Biz zamanında Max 240m vergiyi gördük holding 15 levelken, ki zaten 240m vergiyi yapmak için de sabah akşam çok az uykuyla vergi kasılması gerekiyor. Ortalama 1. Olmak için 150m puan yetiyordu ve 15mr para geliyordu. Zaten gelen 15mr para şu anda bile idareli gidilebilirdi. Holdingin 30 levele çıkarılması bu puanları çok fazla uçurdu ve yine aynı şekilde sıralamaya giren oyuncuların çok absürt paralar almasını sağladı. Oyuncular ayın 15 ine kadar kasıp sonrasını holdinge bırakıyor. Zaten gelen puan da katlanarak ay sonuna kadar çok fazla uçuyor. Kararınızı gözden geçirmenizi isterim. Eski sisteme geri dönülürse oyuncular kendi emeklerinin karşılığını rahat şekilde alır ve alacakları para ve kastıkları puanda uçuk olmaz. @BaşkanOnline

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Hocam anlıyoruz sıralamaya giren oyuncular fazla para alıyor. Fakat bu oyunculara vergi puanı havadan da gelmiyor. Bu puanların bu kadar yükselmesinin sebebi holdingin 30 level olmasıdır. Biz zamanında Max 240m vergiyi gördük holding 15 levelken, ki zaten 240m vergiyi yapmak için de sabah akşam çok az uykuyla vergi kasılması gerekiyor. Ortalama 1. Olmak için 150m puan yetiyordu ve 15mr para geliyordu. Zaten gelen 15mr para şu anda bile idareli gidilebilirdi. Holdingin 30 levele çıkarılması bu puanları çok fazla uçurdu ve yine aynı şekilde sıralamaya giren oyuncuların çok absürt paralar almasını sağladı. Oyuncular ayın 15 ine kadar kasıp sonrasını holdinge bırakıyor. Zaten gelen puan da katlanarak ay sonuna kadar çok fazla uçuyor. Kararınızı gözden geçirmenizi isterim. Eski sisteme geri dönülürse oyuncular kendi emeklerinin karşılığını rahat şekilde alır ve alacakları para ve kastıkları puanda uçuk olmaz. @BaşkanOnline
Gereken düzenlemeler yapılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...