SON DAKİKA: DARBE MUHTIRASI YAYINLANDI! (29 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
BaşkanOnline’da tansiyon dorukta!
Kuvvetleri Komutanlığından tüm oyunculara ve yönetime açık bir darbe bildirisi yayımlandı. Bildiride, Oyun Başkanı’nın ordu uyarılarını dikkate almadığı ve orduyu alay konusu ettiği öne sürülerek, Kara/Hava/Deniz Kuvvetleri'nin tüm gücüyle müdahaleye hazır olduğu ilan edildi.
Bildiriden öne çıkan başlıklar:
  • Oyun Başkanının “şanlı ordu”yu hiçe saydığı ve ciddiyetsiz davrandığı iddiası.
  • Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve tüm kurmaylarının mevcut düzenden rahatsız olduğu vurgusu.
  • Ordunun işleyişe müdahalesinin “zorunlu” hale geldiği ve tüm güçleriyle darbenin arkasında oldukları beyanı.
  • “İş bu darbe muhtırasıdır. Genelkurmay Başkanımızın gerekli bildiriyi atacağından şüphemiz yoktur.” ifadeleriyle, sürecin tamamlanması için gözler Genelkurmay Başkanına çevrildi.
🔴 Darbe resmen başlatılmış değil!
Kritik süreçte, darbenin resmen başlaması için Genelkurmay Başkanı’nın bildiri yayımlaması bekleniyor.
Oyun dünyası diken üstünde, forumlar kaynıyor!
BaşkanOnline’da yeni gelişmeleri anbean aktarmaya devam edeceğiz!

Zetina

🍎KIZILELMA🍎
Vatandaş
Herkes farklı telden çalıyor da altın ok ordusu darbe yapıyor haberiniz olsun kdkdkdkdkd Ordu diye bir şey yok altın ok’un kendi kendisi ile eğlendiği civciv topluluğu var bırakın oyunu da kendi başlarına oynasınlar ya

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Herkes farklı telden çalıyor da altın ok ordusu darbe yapıyor haberiniz olsun kdkdkdkdkd Ordu diye bir şey yok altın ok’un kendi kendisi ile eğlendiği civciv topluluğu var bırakın oyunu da kendi başlarına oynasınlar ya
Zoruna gittiyse kaybolll..

PULSAR

EMEKLİ SAVCI🎓
Vatandaş
Şimal başkanım sizi takdir eden oyunculardan biri olarak öncelikle memnunum onu söyliyim ama Darbenin gerçekleşmesi ve sizin OB likten düşmenizi engelleyecek bi durum yok.
Teslim olmasanızda kaybedeceksiniz. Bu 4 komutan makam için oyun oynamıyor. Oyunun makamlarını kontrol ediyor. Fark burda ! Evet darbe olmasa iyi olur ama adamlar çok güçlü be 😂 Eyvallah diyin vazgeçsinler hadi lütfen.

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Ben nerdeysem oraya attım hiç bir yerde değilsem de aklıma yatan kişiye attım sevimcim . Altın Ok’a da oy attım pişman mıyım hayır değilim o zaman oraya atmak istedim oraya attım
Şimdi biz darbe yapıoz ya, o seni hipnoz etmeye çalışıyor😀😀