Ağlamaya devam, ağlaklaar sizi. bbAma kankam gec algılıyorsun o konu kapandı. Lütfen dikkat et mesajlara anında cevap bekliyorum bidaha gecikme ceza veririm sana
Kaf kaf kafDarbekolik olduk
Belli olmaz isoma kıymasınlar gaza geliyor şimdi haberlere çıkmayalım .Bunların darbesinde oyuncak tank olur![]()
Ağlamaya devam, ağlaklaar sizi. bb![]()
Aynen sende. Ne yapacağını biliyorsun...kıyamam hadi git saat kac oldu uyuma saatınde gecdi. Yazık bu saate kadar gözunu yorma
K.A.G.SKA
R
Ş
I
Y
A
K
A
![]()
İsom yapar öyle şeylerBelli olmaz isoma kıymasınlar gaza geliyor şimdi haberlere çıkmayalım .
Yükselen gençlik fedaisi darbeyi durdurmak için gökdelenden atlayıp f16'ya kafa attı dkkckckckfkfkd
La az orjınal ol ben ne dersem aynısını yazıyon. Bugun begenmedim seni git yarın gelAynen sende. Ne yapacağını biliyorsun...![]()
EvetDarbe şimale mi yapılıyor
gerekirse tanka kafa atarımYok be yaparlar da bekliyoruz işte .
Yükselen seri şekilde parti genel merkezinde çay hazırlattım çekirdek çitleyelim izleyelim gelin.
@İsmail bozkaya sakın bi delilik yapıp tankın önüne falan yatmaya kalkma dkfkfkfk
Yok seni galeye almıyorum. Gözümde bit kadar değerin yok. O yüzden boş benim için . Hadi bbLa az orjınal ol ben ne dersem aynısını yazıyon. Bugun begenmedim seni git yarın gel
Sağol olsun uykucu kardeşimin taklit yeteneği iyidir kimse özlemişlerde darbe taklit ediyorlarLa az orjınal ol ben ne dersem aynısını yazıyon. Bugun begenmedim seni git yarın gel
Cansın@Emreİzmir Göz göz göz![]()