"Tahtınız yıkılacak, adınız silinecek!" (1 Kişi İçeride)

KırıkAy

"Boss Eno"
Yasaklı Üye
Vatandaş
"Duyun beni! Bir Siyonizm partisine çıkar için girenler, menfaat için diz çökenler… gününüz bitti! YıkımEkibi sahaya indiğinde merhamet olmaz. Biz geldiğimizde tanklar yola çıkar, kaleleriniz yıkılır, tahtlarınız devrilir. Altın Ok Partisi’nin adı bile tarihten silinecek! Biz söz verdik millete: Son nefesinize kadar peşinizde olacağız, sizi tek tek o koltuklardan söküp atacağız! Bu bir uyarı değil… Bu infaz fermanınız!"

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
"Duyun beni! Bir Siyonizm partisine çıkar için girenler, menfaat için diz çökenler… gününüz bitti! YıkımEkibi sahaya indiğinde merhamet olmaz. Biz geldiğimizde tanklar yola çıkar, kaleleriniz yıkılır, tahtlarınız devrilir. Altın Ok Partisi’nin adı bile tarihten silinecek! Biz söz verdik millete: Son nefesinize kadar peşinizde olacağız, sizi tek tek o koltuklardan söküp atacağız! Bu bir uyarı değil… Bu infaz fermanınız!"

Seni kadir mi kızdırdı?

Altın Ok Medya

Altın Ok Medya Kuruluşu
Vatandaş
Altın Ok medyası olarak sizinle röportaj yapmak istiyoruz.

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Siyonizm miyonizm sen ne diyorsun lan gevşek. Sen değil senin ağa babaların bile Altın Ok Partisi'nin ismini tarihten silmemişken sen kimsin de silmeyi geç aklından geçiriyorsun? Sana bunu kim yazdırdıysa o gelsin sen değil. Kime hizmet ettiğini söyle halka hizmet etmiyorsun onu anlıyoruz.

MAGARSUS

ALKILIÇ HAREKAT 🐺⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Siyonizm miyonizm sen ne diyorsun lav gevşek. Sen değil senin ağa babaların bile Altın Ok Partisi'nin ismini tarihten silmemişken sen kimsin de silmeyi geç aklından geçiriyorsun? Sana bunu kim yazdırdıysa o gelsin sen değil. Kime hizmet ettiğini söyle halka hizmet etmiyorsun onu anlıyoruz.
Berkin sakin ol dostum çoluk çocuğa deymez Altınok partisi 18 aydır ortalığı ağlatıyor piyasada kimse kalmadı bu yollara başvurmaktan başka çareleri kalmadı :)

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Berkin sakin ol dostum çoluk çocuğa deymez Altınok partisi 18 aydır ortalığı ağlatıyor piyasada kimse kalmadı bu yollara başvurmaktan başka çareleri kalmadı :)
Bu çoluk çocukların birkaçına bir şey demedik diye kendilerini fasülyeden sanıyor dostum bunların ağa babaları bitirememiş burada maval okuyorlar. Tarihten isteseler silemezler de kendimizi hatırlatak.

MAGARSUS

ALKILIÇ HAREKAT 🐺⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Bu çoluk çocukların birkaçına bir şey demedik diye kendilerini fasülyeden sanıyor dostum bunların ağa babaları bitirememiş burada maval okuyorlar. Tarihten isteseler silemezler de kendimizi hatırlatak.
Tamam o gerçek Eno değil zaten ondan diyorum boşver atlamayın ekmeğine yağ sürmeyin :)

Metin PALAS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Siyonizm miyonizm sen ne diyorsun lan gevşek. Sen değil senin ağa babaların bile Altın Ok Partisi'nin ismini tarihten silmemişken sen kimsin de silmeyi geç aklından geçiriyorsun? Sana bunu kim yazdırdıysa o gelsin sen değil. Kime hizmet ettiğini söyle halka hizmet etmiyorsun onu anlıyoruz.
Niye bu kadar rollendin Berkin kardeşim benim yarana tuz falan mı bastı

KırıkAy

"Boss Eno"
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sen heralde beni bilmiyorsun yada yenisin partilerde abiciklerine söyle yıkılma fermanını okusunlar bi kere susturduk ama bu sefer kompile