Taklitler Sadece Ama Sadece Aslını Yüceltir 🦅 (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Sera*
  • Başlangıç tarihi
V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Kardeşim biz sığınmıyoruz sadece olanı söyledim. Ancak futbolda başarı kazanamıyoruz belki ama, yine bütün takımların ve başta Galatasaray taraftarının en çok konuştuğu takım yine Fenerbahçe 😂
Tolga abi bu sizin bakış açınız kesinlikle katılmıyorum gözünüzde her şeyi çok büyütüyorsunuz hayallerden ibaret sizin söyledikleriniz tıpkı Fenerbahçe yi büyük gördüğünüz gibi 😉

T

Tolga

Ziyaretçi
Tolga abi bu sizin bakış açınız kesinlikle katılmıyorum gözünüzde her şeyi çok büyütüyorsunuz hayallerden ibaret sizin söyledikleriniz tıpkı Fenerbahçe yi büyük gördüğünüz gibi 😉
Kardeşim bak burada bile Fenerbahçe ve diğer küçük takımın atışması varken geldin Fenerbahçe’ye laf attın. Daha ne kadar açık olabilir 😂

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Alicim basketbol der susarım. Bizim basketbol tarihimiz sizin tüm tarihinize eşit konuşmaya gerek yok 🤣
Allah aşkına basketbol u ne kadar izliyorsun bırakın lütfen gerçekleri konuşalım
Voleybol topuna ayakla vurdu diye beden eğitimi öğretmeninden azar işiten çocuk misali Takma kafana futbol herşeydir 😂

Aktimur*

4. Dönem Hava Kuvvetleri Komutanı
Vatandaş
Allah aşkına basketbol u ne kadar izliyorsun bırakın lütfen gerçekleri konuşalım
Voleybol topuna ayakla vurdu diye beden eğitimi öğretmeninden azar işiten çocuk misali Takma kafana futbol herşeydir 😂
Google.
Arama.
Basketbol spor kulüplerinin başarısı olarak sayılır mı?
Cevap
Voleybol topuna ayakla vurunca azar işiten çocuklarız. O yüzden başarı olarak sayılmaz.

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Google.
Arama.
Basketbol spor kulüplerinin başarısı olarak sayılır mı?
Cevap
Voleybol topuna ayakla vurunca azar işiten çocuklarız. O yüzden başarı olarak sayılmaz.
Google amcaya bunu yaz Türkiye’nin en başarılı takımı hangisi diye
Veyahut Türkiye’nin en büyük takımı kimdir diye de sorabilirsin basketbol mu konuşalım istiyorsunuz dediğim gibi futboldaki başarısızlığı başka sporla kıyaslamak saçma geliyor bana

Aktimur*

Vatandaş
V For Vandetta.
Bu maskenin altında etten daha fazlası var.
Şike var.
Ve şikeler kurşun geçirmez..

Ben kaçar 🤣

Aktimur*

Vatandaş
Google amcaya bunu yaz Türkiye’nin en başarılı takımı hangisi diye
Veyahut Türkiye’nin en büyük takımı kimdir diye de sorabilirsin basketbol mu konuşalım istiyorsunuz dediğim gibi futboldaki başarısızlığı başka sporla kıyaslamak saçma geliyor bana
Screenshot_20231126_141921.jpgScreenshot_20231126_142009.jpg

Valla benim suçum yok google dedi.

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
ülkenin dünyada en tanınmış ve başarılı takımı..
heryerde tanınan ve bilinen bir kulüp!
diğerlerinin hayal bile edemediklerini başardı..
hem türkiye hem de dünya çapında en çok taraftarı olan türk takımı!

ee yetmez mi?
galatasaray tutulmaz , galatasaraylı olunur..
Ben kaçar 💛❤️🇹🇷 💪😎