Alicim basketbol der susarım. Bizim basketbol tarihimiz sizin tüm tarihinize eşit konuşmaya gerek yokHelal olsun size futbolda ne zaman başarı sağlayacaksınız abi yüzmede cirit atmada yıldız bir takımsınız tebrikler![]()

Alicim basketbol der susarım. Bizim basketbol tarihimiz sizin tüm tarihinize eşit konuşmaya gerek yokHelal olsun size futbolda ne zaman başarı sağlayacaksınız abi yüzmede cirit atmada yıldız bir takımsınız tebrikler![]()
Cirit atma bjkmin işiHelal olsun size futbolda ne zaman başarı sağlayacaksınız abi yüzmede cirit atmada yıldız bir takımsınız tebrikler![]()
Hadi git ANÇ başkanıma selam söyle senYok mu
Kalbimi kırdın şuan ben daha fazla konuşmak istemiyorum seninle…
Çünkü Fenerbahçe > diğer takımlar@Tolga Çıtır
Anlatmak istediğim buydu başkanım. Türkiye de futbolun özeti.
Galatasaylılar Fenerbahçe ye karşı olan herşeye arka çıkarken, FENERBAHÇE ile baş edemeyen herkes yanına diğer takımları ekliyor.
Bizde "Deniz Üstü Köpürür" edasıyla ayakta duruyoruz![]()
Tolga abi bu sizin bakış açınız kesinlikle katılmıyorum gözünüzde her şeyi çok büyütüyorsunuz hayallerden ibaret sizin söyledikleriniz tıpkı Fenerbahçe yi büyük gördüğünüz gibiKardeşim biz sığınmıyoruz sadece olanı söyledim. Ancak futbolda başarı kazanamıyoruz belki ama, yine bütün takımların ve başta Galatasaray taraftarının en çok konuştuğu takım yine Fenerbahçe![]()
Kardeşim bak burada bile Fenerbahçe ve diğer küçük takımın atışması varken geldin Fenerbahçe’ye laf attın. Daha ne kadar açık olabilirTolga abi bu sizin bakış açınız kesinlikle katılmıyorum gözünüzde her şeyi çok büyütüyorsunuz hayallerden ibaret sizin söyledikleriniz tıpkı Fenerbahçe yi büyük gördüğünüz gibi![]()
Allah aşkına basketbol u ne kadar izliyorsun bırakın lütfen gerçekleri konuşalımAlicim basketbol der susarım. Bizim basketbol tarihimiz sizin tüm tarihinize eşit konuşmaya gerek yok![]()
Tolga başkan vurdu gol olduuu.Kardeşim bak burada bile Fenerbahçe ve diğer küçük takımın atışması varken geldin Fenerbahçe’ye laf attın. Daha ne kadar açık olabilir![]()
Google.Allah aşkına basketbol u ne kadar izliyorsun bırakın lütfen gerçekleri konuşalım
Voleybol topuna ayakla vurdu diye beden eğitimi öğretmeninden azar işiten çocuk misali Takma kafana futbol herşeydir![]()
Abi ne alaka benim huyum bu haksızlık gördüğüm zaman dayanamıyorum yine fenere bağladınız dediğim gibi gözünüzde çok büyütüyorsunuz yapmayınTolga başkan vurdu gol olduuu.![]()
Google.
Arama.
Basketbol spor kulüplerinin başarısı olarak sayılır mı?
Cevap
Voleybol topuna ayakla vurunca azar işiten çocuklarız. O yüzden başarı olarak sayılmaz.
Siz gözünüzde büyütmeye devam edin kardeşim bizim zaten gönlümüzde en büyük FenerbahçeAbi ne alaka benim huyum bu haksızlık gördüğüm zaman dayanamıyorum yine fenere bağladınız dediğim gibi gözünüzde çok büyütüyorsunuz yapmayın![]()
Google amcaya bunu yaz Türkiye’nin en başarılı takımı hangisi diyeGoogle.
Arama.
Basketbol spor kulüplerinin başarısı olarak sayılır mı?
Cevap
Voleybol topuna ayakla vurunca azar işiten çocuklarız. O yüzden başarı olarak sayılmaz.
Bak Şimdi de buna sığınıyorsunuzV For Vandetta.
Bu maskenin altında etten daha fazlası var.
Şike var.
Ve şikeler kurşun geçirmez..
Ben kaçar![]()
Aleykümselam onu 10 Aralıkta yolluyoruz..Hadi git ANÇ başkanıma selam söyle sen