Türk Budun Partisi (1 Kişi İçeride)

A

A K G

Ziyaretçi
ne konustunuz be kardeşim yatın uyuyun bu saate tartışılırmı

ErenA

Bozkurt Harekat 🐺
Vatandaş
Karşımda saldırmaya değer 0 değer mevcut maalesef erencim ama beni çok eğlendirdin arada gelip böyle beni eğlendireceksin dediğimde eğlendir
Aynen kanka o yüzden 3 aydır cevap alamamana rağmen bizlere saldırıp duruyorsun😃 ama cevap alamamaya devam edeceksin Partinin Kapısının önünden geçemedin diye acısı daha çıkmamış zaten yakın zamanda da çıkmaz son mesajım olsun iyi geceler Magarsusssss ya da Ata41

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Aynen kanka o yüzden 3 aydır cevap alamamana rağmen bizlere saldırıp duruyorsun😃 ama cevap alamamaya devam edeceksin Partinin Kapısının önünden geçemedin diye acısı daha çıkmamış zaten yakın zamanda da çıkmaz son mesajım olsun iyi geceler Magarsusssss ya da Ata41
Jddşşdldldldldldöcşdisldkdşsşdkdmdmdkdlldldşsşaşskdkdkddkd buda çok iyiydi bak 3-5 üye toplayıp eski adamlarla parti açmış turanda kapıdan geçemiyordu sudldldlldşdldldldldldldd yarıldım eğlendir beniiiiii

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bide demişki 2 ay önce demediği yoktu diye e ben hala bu adamlara aynı şeyleri söyleyebiliyorum ki 🤣🤣🤣🤣 kendisiyle karıştırdı beni tanımıyor tabi abisini hikayeleriyle büyüdü normal

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Bunlar şaka Maka 30 gün nasıl dayanacak? Kuvvet Komutanlarından birini yanımıza çekelim darbe bitsin şuan yönetim aşamasındalar 30 gün dayanırlarsa darbeyi kazanacaklar ama biri çekilir ise darbe biter

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Boş bir adamdan öğrenecek bir şeyim yok. 2 ay önce bu lafları şuan yamandıklarına söylüyordun 2 ay sonrada bir başkasına söylersin karakter meselesi. Diğer hesabınıda ara sıra buraya getir yoksa çok anlaşılıp göze batar hadi canım
Yoo bize böyle bir şey söylemedi niye uyduruyosun kardeşim :d söylediği kişiler belli oyunda değiller

A.Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Vatandaş
Makam peşinde koşsaydım her zaman güçlü olanın yanına giderdim. Övipsiz altın ok altın ok suz övip olmaz yazın şunu kafanıza artık. Beraber kaybettik beraber kazandık. Sizin gibi 3 4 seçime girip kazanıp sonra 1 seçim kaybedip forumda “İttifkatan çekiliyoruz” diye konu da açmadık.
Herkes Kendi Karakterine Yakışanı Yapar Başkanım.

Kalite Tesadüf Değildir.

omrfrk56

46.Dönem İçişleri Bakanı- ÖVİP PARTİ SÖZCÜSÜ
Vatandaş
Makam peşinde koşsaydım her zaman güçlü olanın yanına giderdim. Övipsiz altın ok altın ok suz övip olmaz yazın şunu kafanıza artık. Beraber kaybettik beraber kazandık. Sizin gibi 3 4 seçime girip kazanıp sonra 1 seçim kaybedip forumda “İttifkatan çekiliyoruz” diye konu da açmadık.
🌹🌹🌹