A
A K G
Ziyaretçi
ne konustunuz be kardeşim yatın uyuyun bu saate tartışılırmı
Türk budun açıklaması okuyorum gülme geliyor yatamıyorumne konustunuz be kardeşim yatın uyuyun bu saate tartışılırmı
dnqkwjqkwkskdkfTürk budun açıklaması okuyorum gülme geliyor yatamıyorum
Aynen kanka o yüzden 3 aydır cevap alamamana rağmen bizlere saldırıp duruyorsun ama cevap alamamaya devam edeceksin Partinin Kapısının önünden geçemedin diye acısı daha çıkmamış zaten yakın zamanda da çıkmaz son mesajım olsun iyi geceler Magarsusssss ya da Ata41Karşımda saldırmaya değer 0 değer mevcut maalesef erencim ama beni çok eğlendirdin arada gelip böyle beni eğlendireceksin dediğimde eğlendir
Jddşşdldldldldldöcşdisldkdşsşdkdmdmdkdlldldşsşaşskdkdkddkd buda çok iyiydi bak 3-5 üye toplayıp eski adamlarla parti açmış turanda kapıdan geçemiyordu sudldldlldşdldldldldldldd yarıldım eğlendir beniiiiiiAynen kanka o yüzden 3 aydır cevap alamamana rağmen bizlere saldırıp duruyorsun ama cevap alamamaya devam edeceksin Partinin Kapısının önünden geçemedin diye acısı daha çıkmamış zaten yakın zamanda da çıkmaz son mesajım olsun iyi geceler Magarsusssss ya da Ata41
Çekersen haber verirsinBunlar şaka Maka 30 gün nasıl dayanacak? Kuvvet Komutanlarından birini yanımıza çekelim darbe bitsin şuan yönetim aşamasındalar 30 gün dayanırlarsa darbeyi kazanacaklar ama biri çekilir ise darbe biter
Yoo bize böyle bir şey söylemedi niye uyduruyosun kardeşim :d söylediği kişiler belli oyunda değillerBoş bir adamdan öğrenecek bir şeyim yok. 2 ay önce bu lafları şuan yamandıklarına söylüyordun 2 ay sonrada bir başkasına söylersin karakter meselesi. Diğer hesabınıda ara sıra buraya getir yoksa çok anlaşılıp göze batar hadi canım
Gören de diyecek kendileri lafının eri adamlar böyle edalara triplere giriyolar bi de dalak böbrek gümlüyor bende gülmektenYoo bize böyle bir şey söylemedi niye uyduruyosun kardeşim :d söylediği kişiler belli oyunda değiller
Bürküt kapanıp açıldı aynısı sizinda başınıza gelirHayaller Paris ama gerçekler Türk BUDUN
Herkes Kendi Karakterine Yakışanı Yapar Başkanım.Makam peşinde koşsaydım her zaman güçlü olanın yanına giderdim. Övipsiz altın ok altın ok suz övip olmaz yazın şunu kafanıza artık. Beraber kaybettik beraber kazandık. Sizin gibi 3 4 seçime girip kazanıp sonra 1 seçim kaybedip forumda “İttifkatan çekiliyoruz” diye konu da açmadık.
Makam peşinde koşsaydım her zaman güçlü olanın yanına giderdim. Övipsiz altın ok altın ok suz övip olmaz yazın şunu kafanıza artık. Beraber kaybettik beraber kazandık. Sizin gibi 3 4 seçime girip kazanıp sonra 1 seçim kaybedip forumda “İttifkatan çekiliyoruz” diye konu da açmadık.
Gören de diyecek kendileri lafının eri adamlar böyle edalara triplere giriyolar bi de dalak böbrek gümlüyor bende gülmekten
He kardeşim he hadi senin dediğin olsun al bunu abaküs ile sayı sayBürküt kapanıp açıldı aynısı sizinda başınıza gelir
Dene bakayım yidoBürküt kapanıp açıldı aynısı sizinda başınıza gelir
Sen mi kapattırdın kardeşimBürküt kapanıp açıldı aynısı sizinda başınıza gelir
Kapandığına bak senSen mi kapattırdın kardeşim