Her zaman burdayım zaten ben beni unutamazsın algıcım benimmmmmGelir gelmez hep burdaydın zaten akıllı bıdık
Her zaman burdayım zaten ben beni unutamazsın algıcım benimmmmmGelir gelmez hep burdaydın zaten akıllı bıdık
Aynen aynennHer zaman burdayım zaten ben beni unutamazsın algıcım benimmmmm
Aferin öğrenecen abimmmm öğretecezzzzz daha sana neler öğretecem benAynen aynenn
Boş bir adamdan öğrenecek bir şeyim yok. 2 ay önce bu lafları şuan yamandıklarına söylüyordun 2 ay sonrada bir başkasına söylersin karakter meselesi. Diğer hesabınıda ara sıra buraya getir yoksa çok anlaşılıp göze batar hadi canımAferin öğrenecen abimmmm öğretecezzzzz daha sana neler öğretecem ben
Şşşş ağlama ama böyleeeee kızarım yoksa forumu hemen silme az eğlenelim hep buralarda ol takipçim ol aferin sanaBoş bir adamdan öğrenecek bir şeyim yok. 2 ay önce bu lafları şuan yamandıklarına söylüyordun 2 ay sonrada bir başkasına söylersin karakter meselesi. Diğer hesabınıda ara sıra buraya getir yoksa çok anlaşılıp göze batar hadi canım
Biraz daha mdye yamanıp ağlayabilirsin seçimi unutturur hadeeeee bakemmmmmBoş bir adamdan öğrenecek bir şeyim yok. 2 ay önce bu lafları şuan yamandıklarına söylüyordun 2 ay sonrada bir başkasına söylersin karakter meselesi. Diğer hesabınıda ara sıra buraya getir yoksa çok anlaşılıp göze batar hadi canım
Mdye yaz bakim son 2 hafta herhangibir konuşmamız olmuşmu ben senmiyim başkalarına yamanarak ön plana çıkmaya çalışayım. Biraz daha yamanman lazım sanırım hala oyun başkanı yapmadılar seni üzülüyorum sana kahroluyorum. Şimdi ben uyumaya gidiyorum sen de dün küfür ettiklerinle sohbet et hadi canım.Biraz daha mdye yamanıp ağlayabilirsin seçimi unutturur hadeeeee bakemmmmm
Ohooo biz neler ediyoruz neler arada gelde yüzünede sohbet ederiz canım problem yok ortamımız çok şennnnn ama kaçma olur mu uyuma ayağına gene kaybolma üzülürümMdye yaz bakim son 2 hafta herhangibir konuşmamız olmuşmu ben senmiyim başkalarına yamanarak ön plana çıkmaya çalışayım. Biraz daha yamanman lazım sanırım hala oyun başkanı yapmadılar seni üzülüyorum sana kahroluyorum. Şimdi ben uyumaya gidiyorum sen de dün küfür ettiklerinle sohbet et hadi canım.
Kendini çok önemli birisi sanman gerçekten çok üzücü kendini hep böyle değerli hisset tamam mıOhooo biz neler ediyoruz neler arada gelde yüzünede sohbet ederiz canım problem yok ortamımız çok şennnnn ama kaçma olur mu uyuma ayağına gene kaybolma üzülürüm
İstifada bir hizmettir ama sen kaç olur mu tamam mı aferin abisinin gülüneKendini çok önemli birisi sanman gerçekten çok üzücü kendini hep böyle değerli hisset tamam mı
896 kere oyun başkanı adayı olup kaybetmiş birisi için iddialı laflar ama olsun sende birgün kazanacaksın bugüne kadar yaptıklarına devam et illaki Fatih abin sanada bir şeyler verirEren bu ay kendini bi makama koyamadığı için gene çok üzgün sanırım olur böyle şeyler dostlar çok takılmayın açgözlülüğün sonu şimdi pargalı abisine koşa koşa ağlamaya gidiyor
737484848448 kere seçim kaybedip multi kullanıp ob olan birisi için fazla cürretkar sözler utanmadan destekten istemen dışında sıkıntı yok896 kere oyun başkanı adayı olup kaybetmiş birisi için iddialı laflar ama olsun sende birgün kazanacaksın bugüne kadar yaptıklarına devam et illaki Fatih abin sanada bir şeyler verir
Dik duruşluya bak sjsjdhdjhdjdjd aynen kanka en dik duruşlu sensin djdjjdjdjdjdAllah düşmanın bile siyaset uğruna herşeyi yapanını vermesin dik duruşlusunu versin Altınok adayı murat ünlüye oy vermeye devammmmmmmmmmmmmmmm hizaya dur böyle eren avcı
Tabi öyleyiz aferin yeni birşey daha öğrendin alt partim artıklarımla idare et devammmmmmmmmmmDik duruşluya bak sjsjdhdjhdjdjd aynen kanka en dik duruşlu sensin djdjjdjdjdjd
Multi hesaplarla milletin discordunda dolaşıp ban yediği için forumda multileriyle 3 gündür gezen kişi bana ne diyor. Aaa tamam yapma böyle737484848448 kere seçim kaybedip multi kullanıp ob olan birisi için fazla cürretkar sözler utanmadan destekten istemen dışında sıkıntı yok
Djjdjdjdjdj puahaha tamam hadi saldırmaya devam et abilerine ss at görmemiş olabilirler sanada bir şeyler verecekler tamam sakin sakin.Tabi öyleyiz aferin yeni birşey daha öğrendin alt partim artıklarımla idare et devammmmmmmmmmm
Öylemi olmuş alla alla bak sen yavvvv seradan hakaret yiyen birisini kaideye bile almam 9 eylülde okuluna pazartesi seriMulti hesaplarla milletin discordunda dolaşıp ban yediği için forumda multileriyle 3 gündür gezen kişi bana ne diyor. Aaa tamam yapma böyle
Karşımda saldırmaya değer 0 değer mevcut maalesef erencim ama beni çok eğlendirdin arada gelip böyle beni eğlendireceksin dediğimde eğlendirDjjdjdjdjdj puahaha tamam hadi saldırmaya devam et abilerine ss at görmemiş olabilirler sanada bir şeyler verecekler tamam sakin sakin.