N
Nazlı_24
Ziyaretçi
Değerli Başkan Online Oyuncuları oyuna geldiği süreden beri partiden kendi isteği dışında çıkarılması defalarca uyarılmasına rağmen Kadın oyuncularımızı rahatsız eden bir kişiye istinaden bu duyuruyu paylaşıyorum.GÖKBÖRÜ 46 adlı oyuncu birçok kadın oyuncumuzu rahatsız etmiş istemediği sözlere maruz bırakmış durumdadır ve defalarca uyarılmasına rağmen istenmeyen davranışlarına devam etmesi etik değildir.Kadın oyuncularımızı yüksek derecede rahatsız eden bu durum Adalet Bakanına verilen yetkiye dayanılarak:
"Adalet Bakanı, haksız olarak gördüğü oyun içi cezaların yeniden değerlendirilmesi/Oyun içi huzuru bozan oyuncuları “İstenmeyen Oyuncu” ilan edilmesi için Oyun Yönetimine somut gerçekler ile baskı yapabilir, bu konuda ültimatom verebilir.”
Konuyla ilgili deliller yönetime iletilmiş olup bu oyuncunun İstenmeyen Oyuncu ilan edilmesini gerekenin yapılmasını yönetime iletiyorum.
Nazlı2424
Adalet Bakanı
"Adalet Bakanı, haksız olarak gördüğü oyun içi cezaların yeniden değerlendirilmesi/Oyun içi huzuru bozan oyuncuları “İstenmeyen Oyuncu” ilan edilmesi için Oyun Yönetimine somut gerçekler ile baskı yapabilir, bu konuda ültimatom verebilir.”
Konuyla ilgili deliller yönetime iletilmiş olup bu oyuncunun İstenmeyen Oyuncu ilan edilmesini gerekenin yapılmasını yönetime iletiyorum.
Nazlı2424
Adalet Bakanı