Ültimatom Kararı (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Nazlı_24
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N

Nazlı_24

Ziyaretçi
Değerli Başkan Online Oyuncuları oyuna geldiği süreden beri partiden kendi isteği dışında çıkarılması defalarca uyarılmasına rağmen Kadın oyuncularımızı rahatsız eden bir kişiye istinaden bu duyuruyu paylaşıyorum.GÖKBÖRÜ 46 adlı oyuncu birçok kadın oyuncumuzu rahatsız etmiş istemediği sözlere maruz bırakmış durumdadır ve defalarca uyarılmasına rağmen istenmeyen davranışlarına devam etmesi etik değildir.Kadın oyuncularımızı yüksek derecede rahatsız eden bu durum Adalet Bakanına verilen yetkiye dayanılarak:
"Adalet Bakanı, haksız olarak gördüğü oyun içi cezaların yeniden değerlendirilmesi/Oyun içi huzuru bozan oyuncuları “İstenmeyen Oyuncu” ilan edilmesi için Oyun Yönetimine somut gerçekler ile baskı yapabilir, bu konuda ültimatom verebilir.”
Konuyla ilgili deliller yönetime iletilmiş olup bu oyuncunun İstenmeyen Oyuncu ilan edilmesini gerekenin yapılmasını yönetime iletiyorum.
Nazlı2424
Adalet Bakanı

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Bu bahsi geçen gökbörü46 isimli oyuncu en son Asil Türk mensubuydu ve @Nazlı_24 başkanın da dediği gerekçeler yüzünden dün itibariyle partimizden ihraç edilmiştir.Bu tür oyuncular oyun içi düzeni bozan ve rahatsızlık verici davranışları yüzünden bir çok kadın oyuncumuza kardeşlerimize özel sohbetlere girerek onları rahatsız etmektedir.Bu oyuncunun oyunda " istenmeyen oyuncu" ilan edilmesi kararının @BaşkanOnline yönetimince alınmasını rica ederim.

Coşkun Karaosmanoğlu
Asil Türk Partisi Genel Başkanı

E M İ R O Ğ L U

KARA KUVVETLERİ KOMUTANI
Vatandaş
GÖKBÖRÜ 46 adlı oyuncu partimize (Asil Türk Partisi) gelip gerek DC den gerekse Telegram kanalından kadın oyuncularımıza sarkıntılık etmiş, oyun kurallarına aykırı mesajlar göndermiştir. Gruplarımızdan be partimizden çıkartılmıştır lakin diğer partideki başkanlarımızın aynı muameleyle karşılaşmaması ve böyle üzücü hadiselerin bir daha yaşanmaması adına gereğinin yapılmasını arz ederim.

N

Nazlı_24

Ziyaretçi
GÖKBÖRÜ 46 adlı oyuncu ilk olarak Başkanı olduğum Ay ve Yıldız partisine katıldı ve benimle iletişime geçti diğer Kadın Başkanlarıma da yaptığı gibi beni de rahatsız etti ve çıktı partimizden.Ardından Asil Türk partisine katılmış Coşkun Karaosmanoğlu Başkanımında dediğine göre orada da aynı rahatsız edici davranışları sergilemiştir.Bugün bana ulaşan Kadın Başkanlarımızdan gelen kanıtlar:

Ekli dosyalar

• IMG_20240624_025529.jpg
    IMG_20240624_025529.jpg
    96.9 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_20240624_025732.jpg
    IMG_20240624_025732.jpg
    173.4 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:

E M İ R O Ğ L U

KARA KUVVETLERİ KOMUTANI
Vatandaş
GÖKBÖRÜ 46 adlı oyuncu ilk olarak Başkanı olduğum Ay ve Yıldız partisine katıldı ve benimle iletişime geçti diğer Kadın Başkanlarıma da yaptığı gibi beni de rahatsız etti ve çıktı partimizden.Ardından Asil Türk partisine katılmış Coşkun Karaosmanoğlu Başkanımında dediğine göre orada da aynı rahatsız edici davranışları sergilemiştir.Bugün bana ulaşan Kadın Başkanlarımızdan gelen kanıtlar:
Bu oyuncuya verilecek ceza yine bu düşünceye sahip başka bir oyuncu var ise bedelinin ne olacağını gösteren delil niteliği taşıyacaktır. Sonuçta burda hepimiz aileyiz. Tabikide karar yönetimindir.

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
başka bir platformdan alınan ssler delil olarak sunulmuyor artık ve paylaşılması yasak. başkanonline başka platformlardan iletişim kurmanız sizi bağlar bizleri bağlamaz diyor ki bu konuda çok haklı engelle geç konuşmanın mantığı yok çünkü konunun gidişatı baştan kendisini belli etmiş . fakat bana göre istisnalar kaideyi bozmayacağı için direk banlanmalı

N

Nazlı_24

Ziyaretçi
başka bir platformdan alınan ssler delil olarak sunulmuyor artık ve paylaşılması yasak. başkanonline başka platformlardan iletişim kurmanız sizi bağlar bizleri bağlamaz diyor ki bu konuda çok haklı engelle geç konuşmanın mantığı yok çünkü konunun gidişatı baştan kendisini belli etmiş . fakat bana göre istisnalar kaideyi bozmayacağı için direk banlanmalı
Yönetim ile iletişime geçtim kanıtları onlara özelden ulaştırdım ve forumdan paylaşılması gerektiğini söylediler haberleri dahilinde

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
İstenmeyen oyuncu ilan etme durumu aslında oyuncuların bir isteği oluyor.
Burada biz o delilleri kabul etmiyoruz ancak çoğunluğun ve oyunun kararına uyuyoruz.
İstenmeyen oyuncu / ültimatom talebi kabul edilmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...