Ses etme(şüpheli)
Ses etme(şüpheli)
ahgjsdfajhsgdfjhgasdhga tmmSes etme
Ben Mehmet CENGİZ Kamera’nın arkasındaki ismim.Hangisi sensin
Burak budunu gel buraya bütün dostlarin bendeBu güncellemeden sonra Altın okta bayraklar yarıya indirildi
Davut abimi nasıl ikna ettiniz doəjoqjodakoəs söyleyin ona Börüyü kuracağım gelsinBurak budunu gel buraya bütün dostlarin bende
Yok öyle ayri gayri cabuk yolun uzun 3 günün var yoksa sende araya kaynarsinDavut abimi nasıl ikna ettiniz doəjoqjodakoəs söyleyin ona Börüyü kuracağım gelsin
Gökbudundakilerden haberi yok garibimin yarısı otocu multiciBu güncellemeden sonra Altın okta bayraklar yarıya indirildi
Nasıl oldu, sıralamada 1'inciydikte, güncellemeden sonra mı 3'üncü olduk yiğidoBu güncellemeden sonra Altın okta bayraklar yarıya indirildi
Bu nasil medya halk öğrendikten sonra haber yapiyor nsjsjsjjsSon Dakika
AutoClick Yazılımı engelleme güncellemesinin yönetim tarafından yapılan açıklamada iOS ve Android model cihazlar için yayınlandığını ve bütün kullanıcılar için güncelleme yapılmasının zorunlu kılındığı gelen bilgiler arasında.
Mehmet CENGİZ
ULAŞ MEDYA
Medya özgürlüğü sayın ulas ateş sindiremiyorsan yapmayacaksin medyayi yada muzu azaltBiz halk değilmiyiz biz vatandaş değil miyiz Emirhan bey ayıp ediyorsunuz.
Gelen gelişmeler neticesinde haber yapıyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 18132
Beğendiğiniz ithamlar gibi yazıp çizmiyoruz Emirhan bey.
Mehmet Cengiz
ULAŞ MEDYA
Lütfen medya patronumuz ile şahsi bir meseleniz var ise kamuoyuna yansıtmayın.Medya özgürlüğü sayın ulas ateş sindiremiyorsan yapmayacaksin medyayi yada muzu azalt
SusLütfen medya patronumuz ile şahsi bir meseleniz var ise kamuoyuna yansıtmayın.
Medyama Dokunma!
Ne anlatıyon sjjsjdksjdjjdjdMedyama Dokunma!
Seninle aynı şehirde olmaktan büyük üzüntü duyuyorum yazık kafana
Ben Mehmet CengizSeninle aynı şehirde olmaktan büyük üzüntü duyuyorum yazık kafana