Ben de Donald Trump tanıştığımıza memnun oldumBen Mehmet Cengiz
Ben de Donald Trump tanıştığımıza memnun oldumBen Mehmet Cengiz
Eren al abi bi Anamur muzu ye kendine gel acıkmışsın belli oraya buraya saldırmayın al abi gel ben seni muz serasına da alayım orada muzları ye yeter ki ona buna salça olma sen de seversin ben de severim Anamur muzunuSeninle aynı şehirde olmaktan büyük üzüntü duyuyorum yazık kafana
E o zaman Eren de gider Ben de giderim.Mersinkapatilsin
Senin sevdiğini biliyoruz Anamur Muzunu.Eren al abi bi Anamur muzu ye kendine gel acıkmışsın belli oraya buraya saldırmayın al abi gel ben seni muz serasına da alayım orada muzları ye yeter ki ona buna salça olma sen de seversin ben de severim Anamur muzunu
Açken sen sen değilsin ErenSenin sevdiğini biliyoruz Anamur Muzunu.
🫶
Profil resmini değiş çabuk seni ciddiye alamıyorum sndjdnxjdnjdndndAçken sen sen değilsin Eren
O zaman benimle ilişkini kes benim konum altında bana ithamda bulunma.Profil resmini değiş çabuk seni ciddiye alamıyorum sndjdnxjdnjdndnd
Jsjsjsjsjsj tamam büyük üstad gazeteci beyO zaman benimle ilişkini kes benim konum altında bana ithamda bulunma.
Yeni güncellemeye dair bütün detayları herkesten önce “Gerçekleri Doğru Yerden Doğru Bir Şekilde ULAŞ’tırdık. Doğru söylüyorsunuz siz bizimle rakip olamazsınız demekle
Ben muhabiriniz emirhan burdan mersin anamurlu arda ulasa meydan oküyürümYeni güncellemeye dair bütün detayları herkesten önce “Gerçekleri Doğru Yerden Doğru Bir Şekilde ULAŞ’tırdık. Doğru söylüyorsunuz siz bizimle rakip olamazsınız demekle
Kardeş Medyamızın yanındayızBen muhabiriniz emirhan burdan mersin anamurlu arda ulasa meydan oküyürüm
Hodri meydan bilocan
Ben muhabiriniz emirhan burdan mersin anamurlu arda ulasa meydan oküyürüm
Hodri meydan bilocan
Yaptığınız Projeler ile Meydan Okuyun. Burada Bana Bunu Yazarak Değil.Kardeş Medyamızın yanındayız
#KızılelMSA
Ben muhabiriniz fayika djjs