Bi paket çekte o zaman şenlenelimHadi sende gel bak başkan adayı yaparız
Bi paket çekte o zaman şenlenelimHadi sende gel bak başkan adayı yaparız
ya sen geç şimdi onu ne zaman ob olcan daNickini 75474747 kere saklamaya çalışıp gizli gizli oynamaya çalışıp bunları yaparsan arkadan 1 milyarıncı kez iş çevirip ısıtıp ısıtıp aynı partileri sunarsan görürüm kaçıncı bu yeto illa konuşturcan
Hayırlı Olsun Başarılar Diliyorum@ErenA gel başarılar dile![]()
Kankam Semih pargalı da geliyor mu
Partimizin öyle bir hizmeti yok maalesefBi paket çekte o zaman şenlenelim
Teşekkürler onursal başkanımHayırlı Olsun Başarılar Diliyorum![]()
O zaman göktürk üye falan çekemez koca doktor başkanınız var 2 MR ücretini partiye ayırsa her ay iktidara oynarsınızPartimizin öyle bir hizmeti yok maalesef
Dümene geldin metoooo@Bİlgem Göktürks kapatacam zaten yalandan takılıyorum demiştin![]()
Hiç sorma herşeyden habersizdim bende oysakiDümene geldin metoooo![]()
Para ile iktidarlik olunmaz örnekleri var mesala sen mesala senden kaybetme rekorunu alanO zaman göktürk üye falan çekemez koca doktor başkanınız var 2 MR ücretini partiye ayırsa her ay iktidara oynarsınız
@MAGARSUS en azından tarla teklif etmedi millete o kişi onu da yapacak yakında. Bu kaynak nerden geliyor araştırılsın seriPara ile iktidarlik olunmaz örnekleri var mesala sen mesala senden kaybetme rekorunu alan
@maslak göreve diyelim o zaman@MAGARSUS en azından tarla teklif etmedi millete o kişi onu da yapacak yakında. Bu para nerden geliyor araştırılsın seri![]()
101.Göktürk dönemi hayırlı olsunTarihî başarılarla dolu Göktürk'ü büyük bir heyecanla yeniden açıyoruz!
Göktürk'ün asıl kurucuları olarak, Başkan Online'da tekrar "Biz de varız!" demeye geliyoruz. Geçmişin tüm yüklerini geride bırakıyor, yalnızca başarılarımızı yanımıza alıyoruz.
Artık kimseyle düşmanlığımız da yok, özel bir yakınlığımız da. Bize nasıl gelinirse, biz de aynı şekilde karşılık vereceğiz. Adil, güçlü ve kararlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz.
Göktürk yeniden doğuyor, bu büyük yürüyüşte sen de bizimle ol!
Sana mı kaldı saymakO kadar çok kurdunuz ki partiyi artık sayamıyoruz