Çıkarımız nedir bu işten Parti kurucamdaHakkındır![]()
Çıkarımız nedir bu işten Parti kurucamdaHakkındır![]()
Bilgem ablayı ben de tanırım kardeş rahat ol. Kimin kimi sattığı belli. Sen farklı kitabı okumussun. Öyle kulaktan dolma bilgilerle "ölömdö ösös vör" diyip racon kesme. Elimdeki ss leri atarsam savunulacak tarafın kalmaz. Hadi bak işineEkrem abin bilgemi çok iyi tanır burdan Yola çık![]()
Ee deşifre ettin ya bizi sen şimdiÇıkarımız nedir bu işten Parti kurucamdamalum destek şart oldu
![]()
Tmm gidiyorumEe deşifre ettin ya bizi sen şimdi![]()
Tmm gitTmm gidiyorum
Tesbihi düşürmüştür onu arıyordur şuan@THANATOS.. noldu küçüğüm hem özele çağırdin hem engel attin ayıp yaptığın![]()
Engeli açtı sonra yazıyor engel atıyor sıkıntılıTesbihi düşürmüştür onu arıyordur şuan![]()
Akıllısı bizi bulmaz diğerleri peşimizden ayrılmaz zaten ben alıştım gardaşım artıkEngeli açtı sonra yazıyor engel atıyor sıkıntılı
Murat hiç yanıltmadı beni yine küfür etti karekter meselesiAkıllısı bizi bulmaz diğerleri peşimizden ayrılmaz zaten ben alıştım gardaşım artık![]()
Kim kime küfür ediyor gene susun az@THANATOS.. şizofren hadi gel burda et o lafları bana beso ya yunusa özelden ettiğini burda et. Bir kadına küfür edecek kadar acizsin cesaretin varsa adamların önunde edersin o lafları arkalarında değil acizsiz küçüğüm aciz
geldinmi sen geneNolmuş yaw![]()
AynenBu seni ilgilendirmez
Gecenin bir yarısı wp numaramı nerden bulduysa bulmuş gözümden uyku akıyo geçmişin karanlık geçmişini yargıla diyo ne diyon diyom anlamıyom diyom aynısını tekrarlıyo bende küfürü bastım arkadaş demekki küfür edilmekten hoşlanıyoKim kime küfür ediyor gene susun az
Küfür edince büyük iş mi yaptın hadsizGecenin bir yarısı wp numaramı nerden bulduysa bulmuş gözümden uyku akıyo geçmişin karanlık geçmişini yargıla diyo ne diyon diyom anlamıyom diyom aynısını tekrarlıyo bende küfürü bastım arkadaş demekki küfür edilmekten hoşlanıyo![]()
Bak yav bide bu çıktı haydi gece uzunKüfür edince büyük iş mi yaptın hadsiz