C
CNMERTTs
Ziyaretçi
Sadece o isterse seninle görüşürBı tanisamadik gelsin diye yazıp duruyoruz
Sadece o isterse seninle görüşürBı tanisamadik gelsin diye yazıp duruyoruz
Bir kaç saate senide geçmiş olacaz bence sen dikkat etNiye öyle diyorsun onca emek var tabi ki parti ve seçim için bak sende bir anda kostur koştur medya vergi basmaya başladın bürküt alttan alttan geliyor gerilim yüksek 🫠🫠🫠
Kesinlikle sjdjdnkddjdDün akşamın en epik olayı senle katil olup Ayşegül ve yengeye double atıp sonraki tur ikisinin katil olup bize double atmasıydı HAHDJSHDJFJFKDBD
gruba duyuru geçer şimdi arkadaşlar vergi kasmayın unutmayın diyeBir kaç saate senide geçmiş olacaz bence sen dikkat et
Gel gel freni boşalmış kamyon gibisiniz maaşallah kim tutar sizi .Para bitince haber at senden sonra ben başlayayım medya basmayaBir kaç saate senide geçmiş olacaz bence sen dikkat et
Para var huzur var bacanak nome problemagruba duyuru geçer şimdi arkadaşlar vergi kasmayın unutmayın diye
aynennnPara var huzur var bacanak nome problema
Para bitti bana biraz limit atında medya basim yaGel gel freni boşalmış kamyon gibisiniz maaşallah kim tutar sizi .Para bitince haber at senden sonra ben başlayayım medya basmaya
Gelmişsin dibimize kadar bu ne gaz karşimm az nefes alınPara bitti bana biraz limit atında medya basim ya