Hayatta başarılar kib
Alikeremin sözü benim sözümdür ben haklıyım ben haklıysam alikerem de haklıdırselam mesut herzaman haklıdır kip by
mesutumun sözü benim sözümdür bende haklıyım ben haklıysan mesutumda haklıdırAlikeremin sözü benim sözümdür ben haklıyım ben haklıysam alikerem de haklıdır
mesutumun sözü benim sözümdür bende haklıyım ben haklıysan mesutumda haklıdır
Siz nasıl bansız kaldınız
SuçsuzumSiz nasıl bansız kaldınız
sen çok konuşuyorsun bu aralar geçmedi mi kuyruk acısıSemihcim kaybedersen bırakacam gibi söylemler gördüm gruplarda aman ha sakın sonra bu sana sözde destek çıkanlar arkandan atar tutar ona göre bide çok güzel hazıra konarlar öyle dcde 2 oyun oynayıp kanma bunlara benden sana tavsiye
Ağlamaya devam semihhh gruplarda hadi abisisen çok konuşuyorsun bu aralar geçmedi mi kuyruk acısı
Slm mrb, sn kmsnPartimiz her daim zirve parti olmayı hedefleyen kişisel görüşlerle değil topluluk görüşleriyle hareket eden ben merkezli çıkarcılıktan uzak oyun halkının ortak çıkarlarına göre hareket eden yenilikçi, dürüst , ve şerefli bir partidir sizlerden ricamız oylarınızı Göktürk partisi adına kullanmanız ve gerçek , dürüst bir meclis yonetiminin keyfini çıkarmanız.