Veda Mesajı | EMEKLİ KAAN YÜKSEL (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Kaan Yüksel
  • Başlangıç tarihi
K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Kaan yapamadığın hizmetlerdeb dolayı teşekkür etmeyiz karşim. Birdaha böyle olaylara karışmaması tavsiye ederim.
Yapmadığım hizmetler senin için sizin için onunda bilgisini geçmiştim Kadir.Zaten şuan zirvedeyim aynı kalibreye benimle ulaştığında bu saatten sonra seninle muhattap olucam.

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
39. Oyun döneminde yerine getirdiğiniz başkanlık döneminiz için sizi kutlarım Kaan başkanım, arkadaşım. Partimiz bünyesinde çıkarak kıymetli ittifak bileşenlerinin de desteğiyle sizi bu koltuğa taşımak bizim için büyük bir mutluluktu. Bu dönemde yaptığınız tüm hizmetler için teşekkür ederiz. Partimiz olarak sizi aday gösterdiğimiz ve başkan yaptığımız için hiçbir pişmanlığımız yoktur, sizinle gurur duyuyoruz. İyi ki beraber yol yürüyoruz. Bu dönemin sonunda sayemizde boynumuz dik çıkıyoruz.

Yeniden Doğuş Daim Olsun!
Ailemiz Daim Olsun!

-Yeniden Doğuş Partisi Parti Sözcüsü & Yeniden Doğuş Partisi Parti Grup Başkanvekili Ardilla
Teşekkürler Ardacım canımsın🌹
Hep birlikte daha iyiye…
#AdanmışHayatlarınUmuduYenidenDoğuş🌄

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Kardeşim eline koluna sağlık tüm başkanonlineye kusursuz bir oyun başkanlığı izlettin
Varol kaancım 🌹🌹😀
Teşekkürler abim 🌹
Feyz alanlara takipte olanlara iyi bir ders niteliğinde Nasıl Oyun Başkanlığı Yapılır? Adlı çalışmam.
Başkan Onlineye hayırlı olsun 🔥😃

Yasonur

Yeni Üye
Vatandaş
Merhaba BaşkanOnline

Bugün itibari ile Oyun Başkanlığı görevim sona ermiş bulunuyor.

Görev sürem boyunca her oyuncunun sorunlarını,isteklerini kendi doğrularım ve fikirlerim doğrultusunda gerçekleştirmeye çalıştım.

Taraflı bir başkan olacağımı seçilmeden önce de seçildikten sonra da devam ettirdim.

Atamaları Zafer İttifakı bünyesinde bulunan partilerimizin çok değerli üyeleri adına kullandım.

Diğer partilerimizden yazan başkanlarımıza da olabildiğince durumu açıklayıp kendilerini parti yöneticilerine yazmaları gerektiği konusunda bilgilendirdim.

Kimseyi geri çevirmemeye çalıştım.

Adaylığımı Aralık ayının ilk günü açıkladım.

O zaman ittifak olmamasına rağmen anlaşma sırasında bu göz önünde bulundurularak konuşulduğu için bütün Zafer İttifakı parti yöneticilerine teşekkür ediyorum.

Burdan şunu da belirtmek istiyorum.

Oyun içinde ulaşılabilecek Oyun yönetiminden sonra en üst makama ulaşmamdan dolayı artık herhangi bir komutanlığa,vekilliğe,valiliğe,belediye başkanlığına talip olmayacağımı ve atanmayacağımı herkese bildiriyorum.

Şuan Yeniden Doğuş Parti Sekreteriyim ve öncelikle Ailem için sonrasında da içinde bulunduğu Zafer İttifakı için her seçim kendim adaymış gibi çaba ve emek sarfedeceğimden şüpheniz olmasın.

Hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Kaan Yüksel
Emekli Oyun Başkanı
Başkanım eline emeğine sağlık 🙏