Veda Mesajı | EMEKLİ KAAN YÜKSEL (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Kaan Yüksel
  • Başlangıç tarihi
Y

yappız

Ziyaretçi
Kardeşim eline sağlık çok güzel yürüttün görevini gözü kalanın gözü çıksın boşver ✨

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Bunu yeni farkettiysen zaten pek oyunla alakan yok sanırım.
Başında da öyleydi ortasında da sonunda da.
Şuan bitti ve hala öyle.
Ve hala bunu umursamazca böylemi diyorsun kaan . Seni düzelir diye çok bekledim ama olmicak bu iş. Sana oy atanlar kahroluyor biliyormusun. Ama soyleyemiyorlar 🙂

A

Alikeremonline

Ziyaretçi
Sayın Kaan Yüksel'e,

Başkanlık görev süresinin dolması nedeniyle sizlere bu özel günde tebriklerimi sunuyorum. Görev süresince gösterdiğiniz liderlik ve hizmet anlayışını takdirle karşılıyor, üstlendiğiniz sorumlulukları başarıyla yerine getirdiğinize olan inancımı belirtmek isterim. Gelecekteki yaşantınızda da başarılarınızın devam etmesi dileğiyle.

Saygılarımla,
[Alikerem Gülşen]

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Sayın Kaan Yüksel'e,

Başkanlık görev süresinin dolması nedeniyle sizlere bu özel günde tebriklerimi sunuyorum. Görev süresince gösterdiğiniz liderlik ve hizmet anlayışını takdirle karşılıyor, üstlendiğiniz sorumlulukları başarıyla yerine getirdiğinize olan inancımı belirtmek isterim. Gelecekteki yaşantınızda da başarılarınızın devam etmesi dileğiyle.

Saygılarımla,
[Alikerem Gülşen]
Teşekkürler başkanım 🌹

H

H Ü S E Y İ N

Ziyaretçi
Elinize emeğinize sağlık başkanım yolunuz açık olsun🥰👏

H

Hasanc57

Ziyaretçi
Bunu yeni farkettiysen zaten pek oyunla alakan yok sanırım.
Başında da öyleydi ortasında da sonunda da.
Şuan bitti ve hala öyle.
Biz zaten bunu biliyorduk. Burada zafer ittifakın dan olmayanlarının emeklerini göremez hale gelmişsiniz ona şaşırdık. Bunce bu forumda gereksiz yere meşgul etmeyin neticede burası başkan online formu zafer ittifakın formu değil.

M

M-D

Ziyaretçi
Biz zaten bunu biliyorduk. Burada zafer ittifakın dan olmayanlarının emeklerini göremez hale gelmişsiniz ona şaşırdık. Bunce bu forumda gereksiz yere meşgul etmeyin neticede burası başkan online formu zafer ittifakın formu değil.
Kaan aday olurken bunu söyledi zaten yani yeni duymuş veya bunu biz biliyorduk demene bence gerek yok çünkü oyun biliyordu ve foruma da bunun yazısını oyun başkanı olunca attı.
İkincisi forumu meşgul etmeyin demişsin burası başkan online formu demişsin
Sanırım oyun yönetimindesin buna da sen karar verebiliyor duruma gelmişsin
Haberimiz olmadan yönetici felan mı oldun
Başkanonline oyununa kayıt olan her kişi başkanforumu kullanma hakkı vardır
Bir rahatsızlık veya başka birşey olduğunda yönetim müdahele ediyor
Muhalefeti yap geç karar mekanizması sen değilsin 👍

H

Hasanc57

Ziyaretçi
Kaan aday olurken bunu söyledi zaten yani yeni duymuş veya bunu biz biliyorduk demene bence gerek yok çünkü oyun biliyordu ve foruma da bunun yazısını oyun başkanı olunca attı.
İkincisi forumu meşgul etmeyin demişsin burası başkan online formu demişsin
Sanırım oyun yönetimindesin buna da sen karar verebiliyor duruma gelmişsin
Haberimiz olmadan yönetici felan mı oldun
Başkanonline oyununa kayıt olan her kişi başkanforumu kullanma hakkı vardır
Bir rahatsızlık veya başka birşey olduğunda yönetim müdahele ediyor
Muhalefeti yap geç karar mekanizması sen değilsin 👍
Değerli başkanım konumunuz gereği size cevap vermem lazım. Sadece kendimi izah etmek için yazıyorum.

Ben ilk aday olduğunda yaptığı paylaşımda hatırlıyorum. Orada da yazdığını biliyorum. Bu adama kayırmalara yüzünden zaten ülkenin durumu ortada.Oynadigimiz oyunda bile adam kayırma yapıyoruz. Üzücü gerçekten.Bunu benim bağlı bulunduğum parti de yaparsa ilk tepkiyi ben veririm. Benim hiç kimse ile bir sorunum yok. Benim için Fatih Başkan, Murat Başkan neyse Kaan Başkandan aynıdır. Biz sizleri severiz Yaratandan dolayıdır. Saygımız sonsuzdur.

İkinci bir konu Ben burda yönetici değilim. Paylaşımda da yazdığım gibi Bence diye belirtmisim. Yani kendi fikrimi beyan etmişim.

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
En azından dürüstlüğün için tebrik ederim taraflı olacağım dedin ve aynen o şekilde devam ettin, oyunun emek veren eski oyuncularından ve bu makamı hak eden biri olduğunu söylemiştim, kendine has tarzınla taraflı şekilde tamamladın 😃 emeklerine sağlık 🙏🏻