A
Bunu yeni farkettiysen zaten pek oyunla alakan yok sanırım.@Kaan Yüksel Başkanım yazdiginz paylaşımdan şunu mu anlıyoruz. Siz oyun başkanı olmamış sadece Zafer ittifakının Başkanı olmuşsunuz.Bumudur yani.
Daha gelemiyorum kardeşim oyun başkanlığı anında alındı da emeklilik daha verilmedi sanırım seçim başlayınca verilecek olması gerektiği gibi…Emekliler lokaline bekleriz sayın kaan yüksel
Teşekkür ederim kardeşimKardeşim eline sağlık çok güzel yürüttün görevini gözü kalanın gözü çıksın boşver
Daha yatırılmadı başkanımEmeklilik ikramiyesi ne kadar olmuş Kaan başkan
Teşekkürler başkanımYüreğine sağlık başkanım. Uğurlar olsun.
Ve hala bunu umursamazca böylemi diyorsun kaan . Seni düzelir diye çok bekledim ama olmicak bu iş. Sana oy atanlar kahroluyor biliyormusun. Ama soyleyemiyorlarBunu yeni farkettiysen zaten pek oyunla alakan yok sanırım.
Başında da öyleydi ortasında da sonunda da.
Şuan bitti ve hala öyle.
Teşekkürler başkanımSayın Kaan Yüksel'e,
Başkanlık görev süresinin dolması nedeniyle sizlere bu özel günde tebriklerimi sunuyorum. Görev süresince gösterdiğiniz liderlik ve hizmet anlayışını takdirle karşılıyor, üstlendiğiniz sorumlulukları başarıyla yerine getirdiğinize olan inancımı belirtmek isterim. Gelecekteki yaşantınızda da başarılarınızın devam etmesi dileğiyle.
Saygılarımla,
[Alikerem Gülşen]
Biz zaten bunu biliyorduk. Burada zafer ittifakın dan olmayanlarının emeklerini göremez hale gelmişsiniz ona şaşırdık. Bunce bu forumda gereksiz yere meşgul etmeyin neticede burası başkan online formu zafer ittifakın formu değil.Bunu yeni farkettiysen zaten pek oyunla alakan yok sanırım.
Başında da öyleydi ortasında da sonunda da.
Şuan bitti ve hala öyle.
Kaan aday olurken bunu söyledi zaten yani yeni duymuş veya bunu biz biliyorduk demene bence gerek yok çünkü oyun biliyordu ve foruma da bunun yazısını oyun başkanı olunca attı.Biz zaten bunu biliyorduk. Burada zafer ittifakın dan olmayanlarının emeklerini göremez hale gelmişsiniz ona şaşırdık. Bunce bu forumda gereksiz yere meşgul etmeyin neticede burası başkan online formu zafer ittifakın formu değil.
Değerli başkanım konumunuz gereği size cevap vermem lazım. Sadece kendimi izah etmek için yazıyorum.Kaan aday olurken bunu söyledi zaten yani yeni duymuş veya bunu biz biliyorduk demene bence gerek yok çünkü oyun biliyordu ve foruma da bunun yazısını oyun başkanı olunca attı.
İkincisi forumu meşgul etmeyin demişsin burası başkan online formu demişsin
Sanırım oyun yönetimindesin buna da sen karar verebiliyor duruma gelmişsin
Haberimiz olmadan yönetici felan mı oldun
Başkanonline oyununa kayıt olan her kişi başkanforumu kullanma hakkı vardır
Bir rahatsızlık veya başka birşey olduğunda yönetim müdahele ediyor
Muhalefeti yap geç karar mekanizması sen değilsin