Valla besodan alınmaz birşeyBence uygun düşünülür @Y İ Ğ İ T

Valla besodan alınmaz birşeyBence uygun düşünülür @Y İ Ğ İ T
Yarın başkasına mı satar diyorsun ?Valla besodan alınmaz birşey![]()
400 artık sanaValla besodan alınmaz birşey![]()
ÖyleBence @Y İ Ğ İ T Tutunamayanlar dan devammm
Yok merak etmePareisi yazanı kullan![]()
Onu düzeltebilirdim düzeltmedim orjinali alttaPareisi yazanı kullan![]()
Eyw kralHayırlı olsun başarılar
Ne yapmışım Berat söylede bilelim@BaMeBo sende Tuna'nın yaptıklarını göre göre susuyon yani ne diyimsonra haberim yoktu deyin bana.Yıkılmasına hadi o zaman sevinmedik ama şimdi sevinme hakkım sapına kadar var.
HİLAL PARTİSİ olacaktıOnu düzeltebilirdim düzeltmedim orjinali altta![]()
Sen niye bu kadar üstüne düştün bu konunun anlamadimHİLAL PARTİSİ olacaktı
Hainlik sahtekarlık küfürbazlık dosyan kabarık ve üstüne geçen sene 4 kere 10 yıl ban almana rağmen yönetim tarafından affedilmen başka nolcak yanı senin yapmadığın şey yok gerisini saymiyorumbileNe yapmışım Berat söylede bilelim![]()
Ekli dosyayı görüntüle ssstik.io_@editci_mahmutt_arsiv_1743865517708.mp4Sen niye bu kadar üstüne düştün bu konunun anlamadim
Başka yeri anımsatıyorHİLAL PARTİSİ olacaktı
İlk üç kelimeden sonra okumayı bıraktımHainlik sahtekarlık küfürbazlık dosyan kabarık ve üstüne geçen sene 4 kere 10 yıl ban almana rağmen yönetim tarafından affedilmen başka nolcak yanı senin yapmadığın şey yok gerisini saymiyorumbile
Bana karşı gizli düşmanlığın varsa sevin tabii, ne diyebilirim.@BaMeBo sende Tuna'nın yaptıklarını göre göre susuyon yani ne diyimsonra haberim yoktu deyin bana.Yıkılmasına hadi o zaman sevinmedik ama şimdi sevinme hakkım sapına kadar var.