Eyw cano sende gelHayırlı olsun başarılar

Eyw cano sende gelHayırlı olsun başarılar
Biz seninle konuştuk lafın arkasında durulmadı değil mi üstüne bu çocuğu hala savundun yaniBana karşı gizli düşmanlığın varsa sevin tabii, ne diyebilirim.
Ondan sonrasında cevap veremeyeceğin bölüm olduğundan konuşma yetinin bozulması normal bir durum.İlk üç kelimeden sonra okumayı bıraktımne zaman yapmışım onları ya
![]()
Her konuyu aynı şeye bağlamaktan yorulmadın mı, İnkar etme diyorsun kanıt göster diyorum, yok diyorsun bu böyle sonsuz döngüye girdi kendin bile inanmadan yazdıgın iftiraları bırak artık velet şansını fazla zorluyorsunOndan sonrasında cevap veremeyeceğin bölüm olduğundan konuşma yetinin bozulması normal bir durum.
Ayrıca ne zaman yapmamışsın ki inkar edebiliyorsun şuan göze mi inanalım sana mı çocuk
Tam olarak nerede savundum?Biz seninle konuştuk lafın arkasında durulmadı değil mi üstüne bu çocuğu hala savundun yani
Kanıtlar herkesin elinde olum sen artık patladın foruma SS atmak yasak sen ona dua etseneHer konuyu aynı şeye bağlamaktan yorulmadın mı, İnkar etme diyorsun kanıt göster diyorum, yok diyorsun bu böyle sonsuz döngüye girdi kendin bile inanmadan yazdıgın iftiraları bırak artık velet şansını fazla zorluyorsun
Yeni bahanen bumu açıkça desene kanıt yok hepsi iftira diyeKanıtlar herkesin elinde olum sen artık patladın foruma SS atmak yasak sen ona dua etsene