Şunu oyun başkanı yapalım sen genel kurmay başkanı bende Kara kuvvetleri komutanı olayım darbe yapalım buna ne dersinHep vardı o ya![]()

Şunu oyun başkanı yapalım sen genel kurmay başkanı bende Kara kuvvetleri komutanı olayım darbe yapalım buna ne dersinHep vardı o ya![]()
Süper fikirŞunu oyun başkanı yapalım sen genel kurmay başkanı bende Kara kuvvetleri komutanı olayım darbe yapalım buna ne dersin![]()
Bizlik sorun olmaz başkanımBakanlar kurulu toplantısı ve meclis tasarı toplantısına @Vizyon Medya @Orta Sayfa Medya Ajansı vs gibi medyalarda katılıp sorularıyla renk katsa güzel olur. Geçen tatsız bir olay sebebiyle vizyoner medyanın zoom tartışma programına katılmam iptal oldu. O aklımda telafi etmiş oluruz![]()
@U L U G B E Y konu buSayın yönetim ,
Milletvekili sadakat yasası oyunda yürürlükte . Bu yasaya istinaden bizim partimizdeyken vekilliğe hak kazanmış bir oyuncunun partiden ayrılıp farklı bir partiye gitmesi söz konusu.
Yasa açıklamasında yerine yedek aday atanır diye ibare var.
Ben kişiyi şikayet ediyorum vekilliği düşüyor , rakip parti atama organı kendi bünyesinde olduğu için aynı kişiyi atama yoluyla tekrar vekil yapabiliyor .
Herhangi birşeyin değişmeyeceğinin farkında olmakla beraber , söz konusu partiye bir sataşma olarakta algılanmasın.
Ancak, bu durumun mantıklı bir açıklamasını yaparsanız sevinirim.
@Atom Karınca , @Zıpır Dedektif
Tamam