Konuya verdiğimiz cevaplar biraz yasalar tartışılsın, hareket olsun amacıylaydı.
Amacımıza sanki ulaştık diye düşünüyoruz
Amacımıza sanki ulaştık diye düşünüyoruz
Genel kurmay başkanını kaçırınŞimdi ben burda meclisin görevini yerine getirmediğini düşünüyo olsam halkın yapacağı bir darbe senaryosu nasıl olur![]()
Hocam mahmut hocamı hatırlattınız o da severdi forumda böyle tartışmalara yöneltmeyiKonuya verdiğimiz cevaplar biraz yasalar tartışılsın, hareket olsun amacıylaydı.
Amacımıza sanki ulaştık diye düşünüyoruz![]()
Tabi ki hocam biz de size hak veriyoruz, sizi suçlayıcı bir yerden kurmadık kesinlikle olayı, tartışma olsun ancak gerçek bir tartışma olsun istedik.Tamam
Oyundaki bazı aşamalar bizler oyunda değilken gerçekleşmiş . Sizde hak verirsinizki uzak kaldığımız bir süreç var ve aklımıza takılanları sizlere veya forumdakilere danışıyoruz. Sonuç olarak durum tarafımca anlaşılmıştır .
Teşekkür ederiz.
Tabi ki böyle bir yasayı geçirseniz de biz reddetmeyiz.Şimdi ben burda meclisin görevini yerine getirmediğini düşünüyo olsam halkın yapacağı bir darbe senaryosu nasıl olur![]()
Hocam bide bir isteğim var bunun için farklı konu açmam gerekliyse mazur görün beni. ifadelereKonuya verdiğimiz cevaplar biraz yasalar tartışılsın, hareket olsun amacıylaydı.
Amacımıza sanki ulaştık diye düşünüyoruz![]()
Forum önerisi kısmına açabilirsinizHocam bide bir isteğim var bunun için farklı konu açmam gerekliyse mazur görün beni. ifadelereşöyle bişey eklense olur mu mevcut olan fazla gülüyo anlık durumumu anlatamıyorum
(Bir miktar güldüm) yaz kankamHocam bide bir isteğim var bunun için farklı konu açmam gerekliyse mazur görün beni. ifadelereşöyle bişey eklense olur mu mevcut olan fazla gülüyo anlık durumumu anlatamıyorum
Bak güncelleme fikride getirdik oyuna eğitim var ama milli eğitim bakanı yokMilli Eğitim Bakanı yok ki oyunda düzeltsin diye baskı kuralım![]()
çoooook önceden öneri olarak sunuldu zaten reddedildi şuanki makam ve mevkiileri dolduramıyorken yeni bir makama gerek yok diyeBak güncelleme fikride getirdik oyuna eğitim var ama milli eğitim bakanı yok![]()
Evet malesef bu doğru. Bir öğretmen adayı olarak Milli Eğitim Bakanı makamını çok istemiştim. Görevi de belliydi halbuki. Yeni oyunculara eğitici materyaller (Yazı, görsel, video vs) hazırlayıp sunarak oyuncuların oyunda kalma şansını artırmaktıçoooook önceden öneri olarak sunuldu zaten reddedildi şuanki makam ve mevkiileri dolduramıyorken yeni bir makama gerek yok diye![]()
Çok önceden yapılması gerekli olan birşeydi cok iyi olurHazır tartışma ortamını bulmusken bir şey sorayım. Oyuncu profilleri oyunda örnek görsellerle oluyor. İsteyen kişinin kendi resmini profil olarak eklemesi nasıl olurdu. Önce bir oyunculara sorayım gerek var mı. Talep olursa yasa veya öneri olarak sürece başlarız
Yapılır yapılır da gerçek profil resmini oyuna yüklemek ne kadar güvenli?Hazır tartışma ortamını bulmusken bir şey sorayım. Oyuncu profilleri oyunda örnek görsellerle oluyor. İsteyen kişinin kendi resmini profil olarak eklemesi nasıl olurdu. Önce bir oyunculara sorayım gerek var mı. Talep olursa yasa veya öneri olarak sürece başlarız
Hocam yüklemek isteyen foruma da yüklüyor zaten. İstemeyen yine anonim görsel ekleyebilir sonuçta değil miYapılır yapılır da gerçek profil resmini oyuna yüklemek ne kadar güvenli?
Normalde sanırım bir öneri konusu bu ama siz de uygun görürseniz yasa olarak veya bir günlük bir halk oylaması ile çoğunluk ister mi istemez mi görebiliriz hocam. Ne zamandır tasarı oylaması yapmıyoruz zatenYapılır yapılır da gerçek profil resmini oyuna yüklemek ne kadar güvenli?
Yine başladın ha tasarı tasarı diye diye ömrümüzü yedin tiskiniyorum sendenNormalde sanırım bir öneri konusu bu ama siz de uygun görürseniz yasa olarak veya bir günlük bir halk oylaması ile çoğunluk ister mi istemez mi görebiliriz hocam. Ne zamandır tasarı oylaması yapmıyoruz zaten![]()
O da tam şuan oyun içi parti grubunda tiskiniyordu bendenYine başladın ha tasarı tasarı diye diye ömrümüzü yedin tiskiniyorum senden![]()
değil mi @Z A F E R reis
Söylede buraya da ugrasin birlikte tiskinelimO da tam şuan oyun içi parti grubunda tiskiniyordu benden![]()