Harbi çok güZel olmuşsunuz hahhahahzujahahahHaÇıktığımız bu yolda saygı ile yol alıp güzel yerlere gelme dileğiyle
Biz çok güzel olduk dostlar yolumuz bahtımız açık olsun![]()
Harbi çok güZel olmuşsunuz hahhahahzujahahahHaÇıktığımız bu yolda saygı ile yol alıp güzel yerlere gelme dileğiyle
Biz çok güzel olduk dostlar yolumuz bahtımız açık olsun![]()
Çok şükür iyiyim Sen nasılsın İsmailBaşkanım Nasılsın
Coşkun başkanı da sevemezsin. Hem sen kim oluyorsun da bana yazıyorsun iso.isoBen de seni sevmiyorum ve hiçbir yere gitmiyorum bir sebep yokken kavga çıkarmaya çalışıyorsun sen Umurumda bile değilsin Coşkun başkanı severim ondan nasılsın diye yazdım Sen umurumda değilsin Emin ol
İyi başkanım şükür selam vereyim dedim sizi görmüşkenÇok şükür iyiyim Sen nasılsın İsmail
Angara bebesi he bende Cebecideyim garadaş gel bı çay içekBen kara iblisim tanislam Ankara gelde 7 ci cadde yada cincine
Bekir kankam naber. Az gelicem dur şu İsmaili şamarlayayım biOrtam tam sevdiğim gibi olmuş geriden gelip geçmelik tam ama gelemiyorum![]()
Vermeİyi başkanım şükür selam vereyim dedim sizi görmüşken
Pencereden bakmakla olmuyor içeri gir ortam ŞaheneOrtam tam sevdiğim gibi olmuş geriden gelip geçmelik tam ama gelemiyorum![]()
Sana mı soracağım hayırdırCoşkun başkanı da sevemezsin. Hem sen kim oluyorsun da bana yazıyorsun iso.iso
İçelim gardasim ayıp ediyorsun kadir denen kişi yoksa huzur vardırAngara bebesi he bende Cebecideyim garadaş gel bı çay içek
Ve aleyküm selamİyi başkanım şükür selam vereyim dedim sizi görmüşken
Bence uzatmanın bir anlamı yok Senin mesajlarına yazmıyorum tek inat da benim mesajlarıma cevap veriyorsun yapma bunu İnsan gibi söylüyorum anla artık
Kadir buraların gülü yaw bak nasıl ortalık şenlenmiş yineİçelim gardasim ayıp ediyorsun kadir denen kişi yoksa huzur vardır
Ben kara iblisim, tanışalım. Ankara'ya gelde. 7. Cadde veya çinçin'e.Ben kara iblisim tanislam Ankara gelde 7 ci cadde yada cincine
Yazdın ama şuanBence uzatmanın bir anlamı yok Senin mesajlarına yazmıyorum tek inat da benim mesajlarıma cevap veriyorsun yapma bunu İnsan gibi söylüyorum anla artık
Heee ne oldu begenemedin miBen kara iblisim, tanışalım. Ankara'ya gelde. 7. Cadde veya çinçin'e.
Bunu mu demek istedin?
Ankara'ya geleyim de sana tek yumruk atayım dur sen.İçelim gardasim ayıp ediyorsun kadir denen kişi yoksa huzur vardır
Sen böyle yapmaya devam edersen yazacağım Allah'ın selamını verdik geldin laf yaptın sana bile vermedim Bu selamı işte buradan belli olay çıkarmak istediğinYazdın ama şuan