Abuzeyt ayri devlet kuruyor oda cb olcakÖyle biliyordum neyse dkfklflf
Abuzeyti de alın el ayak olur yapar birşeyler dkfllflf
İlk cb icin anlasma yapariz zaten
Abuzeyt ayri devlet kuruyor oda cb olcakÖyle biliyordum neyse dkfklflf
Abuzeyti de alın el ayak olur yapar birşeyler dkfllflf
Saygılar cengo bajgan. Büyüksün3
30. Dönem başkanına sende itaat et sjsjjsjs
Doğru yaz bari bu kadar bakar kör olduğunu belli etmeBenim ob olduğum dönem sen buralarda yoktun, o yüzden çok takılma![]()
He geldim Cb burdaAbuzeyt ayri devlet kuruyor oda cb olcak
Senin gibi boş adam değilim ya gerisi önemli değil. Benimle ilgili fikir düşüncelerin hiç önemli değil. Öyle kendini nimetten sayan herkesi duysaydım ohooooBoş çarsın sen bence![]()
Sen nerenin cb si olacanHe geldim Cb burda
Sanada acak bir yerSen nerenin cb si olacan
Seni getir götürcüm yaptım. Bundan sonra bana hizmet edeceksin. Emirlerim doğrultusunda hareket edeceksin tamam mı abisiSenin gibi boş adam değilim ya gerisi önemli değil. Benimle ilgili fikir düşüncelerin hiç önemli değil. Öyle kendini nimetten sayan herkesi duysaydım ohoooo
Sana da bir makam çözeriz tamam. Emrime gir sende gelDoğru yaz bari bu kadar bakar kör olduğunu belli etme![]()
İsmimde cb yazıyor anlaşma yapalım demişsin cb ye bende geldim. dedim mizah yapıyoruz şurada az gül eğlen diye Hemencik kızıp trip atıyorsunuz beSen nerenin cb si olacan
Dıjjj güjjler bajganııı uyu artıkSana da bir makam çözeriz tamam. Emrime gir sende gel![]()
Değiştir şu ismi artık sendeİsmimde cb yazıyor anlaşma yapalım demişsin cb ye bende geldim. dedim mizah yapıyoruz şurada az gül eğlen diye Hemencik kızıp trip atıyorsunuz be![]()
Cb olur da olur da istifa etmesi gerekirse yardımcı olun sevaptır.Abuzeyt ayri devlet kuruyor oda cb olcak
Çocuk, yaşın kaç bilmem. Laf dalaşına dahi girsen saygısızlık yapma. Herşeyin bir sınırı var 2. Defa uyarıyorum seniSeni getir götürcüm yaptım. Bundan sonra bana hizmet edeceksin. Emirlerim doğrultusunda hareket edeceksin tamam mı abisi![]()
Dur emrime eleman topluyorum bajganım kfkfkdDıjjj güjjler bajganııı uyu artık
Farzedelim ki 3. Yaptım. Ne olacakkkkkÇocuk, yaşın kaç bilmem. Laf dalaşına dahi girsen saygısızlık yapma. Herşeyin bir sınırı var 2. Defa uyarıyorum seni
Açıkça söylemem gerekirse şaka gerçekten bir çizgide ilerlemeli böyle bazı kelimelerinde karşındaki insan sanki senden çok aşağıdaymış veya farklı muamelelerdeymiş gibi yazman gerçekten hoş değil ve bence bir genel başkana yakışmıyorDur emrime eleman topluyorum bajganım kfkfkd
Hayır Cb kırmızı çizgimizDeğiştir şu ismi artık sende
Zorunuza mı gittiAçıkça söylemem gerekirse şaka gerçekten bir çizgide ilerlemeli böyle bazı kelimelerinde karşındaki insan sanki senden çok aşağıdaymış veya farklı muamelelerdeymiş gibi yazman gerçekten hoş değil ve bence bir genel başkana yakışmıyor