Yargı İttifakı Duyurusu 📣 (6 Kişi İçeride)

thelosstt

Eskişehir Valisi - Yükselen Gençlik P.
Vatandaş
Akşamdan beri sizi madara ettim , nerede laf yedim. Maksat laf söylemek olsun cool görüneyim diye konuşuyor buda dkdkkdksmsm sen git paşa sen benim kalemim değilsin anlaşıldı. Hadi partin için puan kas emir veriyorum sana😂
Haddini bil sınırını aşma. Partindeki üyelere dahi emir veremezsin sen. Hala laf yetiştirmeye çalışıyorsun. Kabahat bende ki seni dikkate alıyorum. Hadi git çalış partin için. Belki 1-2 belediye bari alırsın

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Ne başkan ne başkan teneke başkanı🤣senin çokmu geçiyor baskan yazıo orda,biz sözümüzü tutarız sen he de yeter😉 .kr.m abinin dedklerni yaptn sonra vuruldun mu🤣🤣kaybedecekte olsak isim yazdiririz senin gbi alavareyle garanti olacağına hiç olmasın kadriiiii t.n.k kadriii
Benim ve partimin başarılıları belli. Sizi zamanında nasıl ağlattıklarımızda tarihte mevcut. O yüzden boşa yorma kendini skksksks

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Haddini bil sınırını aşma. Partindeki üyelere dahi emir veremezsin sen. Hala laf yetiştirmeye çalışıyorsun. Kabahat bende ki seni dikkate alıyorum. Hadi git çalış partin için. Belki 1-2 belediye bari alırsın
Bak iki laf ettim nasıl da ağlamaya başladın. Rezil seni😂😂 Ben ve partim alacağımızı almışız zaten sen pek bilmezsin. Abine ablana sor anlatsınlar 😂😂😂

thelosstt

Eskişehir Valisi - Yükselen Gençlik P.
Vatandaş
Bak iki laf ettim nasıl da ağlamaya başladın. Rezil seni😂😂 Ben ve partim alacağımızı almışız zaten sen pek bilmezsin. Abine ablana sor anlatsınlar 😂😂😂
Hesaplarımızın açılış tarihleri arasında 10 gün var yok ne anlatıyorsun acaba ? Keyfimden sigara yaktım içiyorum bu rezil rüsva haline 😂😂 biraz daha saçmalıklarını okuyup keyfime bakıcam 😂