Yaşasın demokrasi, yaşasın özgürlük, yaşasın milletimizin iradesi! ✨ (1 Kişi İçeride)

Yido

Yeni Üye
Vatandaş
HALK BUNA İZİN VERMEYECEKTİR ❌️🪖
Halk Bizi Seçti Seçtiği süre boyuncada demokrasi ile oturduk ✊🏻
Halkın bilmediği bir dünya iş karıştırdınız sadece kendi cebinizi düşündünüz Halkı hiçbir zaman düşünmediniz Varsa yoksa kendiniz sen ve çevrendekiler sadece kendini düşündünüz

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Halkın bilmediği bir dünya iş karıştırdınız sadece kendi cebinizi düşündünüz Halkı hiçbir zaman düşünmediniz Varsa yoksa kendiniz sen ve çevrendekiler sadece kendini düşündünüz
Bak bu daha sadece 1 tanesi tamam mı bilmeden hiç bir şey konusma lütfen
"Biz demokrasi aşığıyız, görev değişiklikleri seçimle olur."

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240806_165534_Chrome.jpg
    Screenshot_20240806_165534_Chrome.jpg
    704.8 KB · Görüntüleme: 6

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Alçaklık bu kadar olabilir kaç kişinin hakkına girdiniz iyi rolü oynuyorsunuz yanına almışsın iki tane yandaş oyun oynuyorsunuz devletle
😁😁Çok komiksin denizlide diriliş İttifakındanda vekil vardı hiç kanoanyasonj görmedik biz seçimle geldik seçimle giderizz

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Heyecandan elin ayağına dolaştı kirli işlerim dökülüyor diye yaşamıyorsun bile ne hileler ile geldin ama hatırlatırım
Ne hile ile geldim ispatla hadi kimseden korkum yok bizim yaptığımız iş sizinki gibi kirli olmaz anlimjz açık evelallah

Yido

Yeni Üye
Vatandaş
Ne hile ile geldim ispatla hadi kimseden korkum yok bizim yaptığımız iş sizinki gibi kirli olmaz anlimjz açık evelallah
Siz kirli yaptığınız için biz devreye girdik senin yandaşların ile akladığın paraları hatırlatıyorum sizden ricam doğru yola gelip istifa etmemiz kaç tane aileyi tehdit ettiniz sırf sizin üzerinizden doğruları konuştu diye sayısız kişinin canını yaktınız dışardan iyi görünüyor içerde zulm ediyorsunuz tehdit ediyorsunuz doğru yolu bulmanız dileği ile

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Siz kirli yaptığınız için biz devreye girdik senin yandaşların ile akladığın paraları hatırlatıyorum sizden ricam doğru yola gelip istifa etmemiz kaç tane aileyi tehdit ettiniz sırf sizin üzerinizden doğruları konuştu diye sayısız kişinin canını yaktınız dışardan iyi görünüyor içerde zulm ediyorsunuz tehdit ediyorsunuz doğru yolu bulmanız dileği ile

Gir sor denizliye bir kişiye yanlışımız dokun mus mu herkese yardım edelim diye günlerce uğraştık 👊🏻

Yido

Yeni Üye
Vatandaş
Gir sor denizliye bir kişiye yanlışımız dokun mus mu herkese yardım edelim diye günlerce uğraştık 👊🏻
Yalan konuşmayı bırakın artık her yerde kendi adamlarınız var Denizli’nin içi kan ağlıyor kan kirli paranızla yardım etmeyin siz tehditleri bırakın o gariban ailelere artık akbaba gibi üstlerinde gezmeyin

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Yalan konuşmayı bırakın artık her yerde kendi adamlarınız var Denizli’nin içi kan ağlıyor kan kirli paranızla yardım etmeyin siz tehditleri bırakın o gariban ailelere artık akbaba gibi üstlerinde gezmeyin
Halk yardım etmek için her yerden duyuru atıp yardım edenide yazacak halkın demokrasi ile seçtiği vekile Terörist diyenide